8 Nisan 2013 Pazartesi

Dünyanın En iyi Tasarım Harikası Kliseleri


Biz dini çağrışımları ve sembolizm hakkında bir an için unutun ve sadece mimarlık ve tasarım, aslında ne görebilirsiniz odaklanmak, o zaman biz bu kiliseler birden fazla şekilde büyüleyici keşfedeceksiniz.Onlar geçmişte harika ifadeleri vardır ve muhteşem mimarisi ile kilise çok harika örnekler vardır. İşte bunlardan bazıları:

Sagrada Familia.

Bu kilisenin tam adı Basílica i Tapınağı Expiatori de la Sagrada Familia olduğunu. Genellikle olarak bilinen Sagrada Familia, ve Barcelona, ​​İspanya bulunabilir bir Roma Katolik kilise. Kilise Katalan mimar Antoni Gaudi tarafından tasarlanmıştır. Mimar projenin sadece dörtte tamamlandı, 73 yaşında öldüğünde inşaat, 1926 yılında, 1883 yılında başladı ama.
Bile eksik olsa, kilise muhteşem ve bir UNESCO Dünya Mirası haline gelmiştir. Mimari konuşma, bu Gotik ve Art Nouveau özellikler bir arada bulunuyor. Kilisenin inşaatı çok yavaş ilerledi. Proje, İspanya İç Savaşı, özel bağışlar dayanıyordu ve bir noktada, o da kesildi. 2010 yılında proje sürdürüldü ve 2026.This yılında tamamlanması beklenen oluyor kilise çok uzun ve zengin bir geçmişi olan bir yapı olur.

St Basil Katedrali.

Bu kilisenin resmi adı Moat veya Pokrovsky Cathedral En Kutsal Theotokos Korunması Katedrali ama aynı zamanda denir St Vasily Kutsal Katedrali . Bu Moskova'nın merkezinde yer alır ve Ivan Kazan ve Astrahan yakalanması anısına 1.555 ve 1.561 arasındaki Korkunç emir üzerine inşa edilmiştir.
Ilk tamamlandığında, kilise da 1600 yılına kadar Moskova'da en yüksek binası oldu. Orijinal versiyonu Trinity Kilisesi olarak bilinen ve 8 kilise bir dizi bir 9. düzenlenmiştir. Daha sonra 10. kilise st mezarının üzerine 1588 yılında inşa edilmiştir. Vasily. Bir şenlik ateşi alev şeklinde, kilise Rus mimarisinde bu tasarım özelliği tek. Bir noktada, kilisenin Sovyetler Birliği'nin anti-teist kampanyalarının bir parçası olarak Rus Ortodoks toplumdan el konuldu. 1929 yılında tamamen laik olduğunu ve bu güne kadar bu Rusya Federasyonu federal bir özellik olarak kaldı.

Las Lajas Katedrali.

Las Lajas Katedrali ya da Las Lajas Sanctuary Guáitara Nehri'nin kanyon içinde yer alan küçük bir kilisedir. Orijinal olarak 1949 yılında inşa edilmiş ve bir Gotik Revival tarza sahip oldu. Proje için ilham 1754 bir olay oldu. O da Kızılderili Maria Mueces ve onun sağır-dilsiz kızı Rosa çok güçlü bir fırtınaya yakalandı ve Lajas arasında sığınan bu olduğu söylenir. Daha sonra Rosa "Mestiza beni çağırıyor" diye bağırdı ve Meryem duruyordu laja üzerine yıldırım ışıklı siluet işaret etti.
Bir türbe 18. yüzyılda orada inşa edilmiş ve 1802 yılında daha büyüğüyle değiştirildi. Daha sonra türbe genişletildi ve daha sonra bir kilise oldu. Proje halktan bağış dayanıyordu. 1954 yılında bu küçük bir bazilika ilan edildi.

Kan Kurtarıcı Kilisesi.

Ayrıca Dökülen Kan Kurtarıcı ve Kilisesi olarak bilinen Mesih'in Diriliş Katedrali , bu güzel kilise de bulunabilir. Petersburg, Rusya. Çar Alexander II öldürüldü nerede bu sitede inşa edilmiş ve onun anısına ithaf edilmiştir. Adı bazen eski İmparator Nicholas II ve ailesi üyeleri idam edildi nerede Rus Land şaşaalı All Saints Onur Kanı Kilisesi ile karıştırılır.
Kilisenin yapım Alexander III altında 1883 yılında başladı ve Nicholas II döneminde 1907 yılında tamamlanmıştır. Bir saldırı gerçekleşti ve bir bomba komplocu ve çar de öldürdü. Bir türbe bu noktada inşa edilmiş ve daha sonra kilise türbe bunun bir parçası olmak için izin vermek için genişletildi.

Frauenkirche.

Nürnberg, Almanya'da bulunan, Frauenkirche Charles IV 1352 ve 1.362 arasında Kutsal Roma İmparatoru girişimiyle inşa edilmiş bir kilisedir. Bu güzel heykel ve anıtların çoğu ile birlikte restore edilmiştir. Frauenkirche Charles IV imparatorluk törenleri için kullanılacak wanetd bir salon kilisedir. İki koridorlarda ve bir tribün oldu. Ayrıca 4 sütun tarafından desteklenen 9 koyları vardır.
Kilise aynı zamanda 1356 Golden Bull anısına Männleinlaufen olarak bilinen mekanik bir saati vardır.Saat 1506 yılında kurulmuştur. Charles IV oğlu 1361and en Imperia Regalia da aynı gün insanlara görüntülenen burada vaftiz oldu.

Kilise Stave Borgund.

Borgund Kilisesi Stave Borgund, Lærdal, Norveç'te bulunan ve bir ülkede, en iyi korunmuş bir kilise çıta var. 1.180 ve 1.250 AD arasında inşa edilen kilise daha sonra expanses ve restore. Ahşap kurulları veya lama yapılmış duvarlar vardır. Bu bir bazilika planı üzerine inşa edilmiştir ve yan koridorlarda azalttı.
Kilise ayrıca yükseltilmiş orta nef ve bir ayaktan vardır. Her iki özellik de 14. yüzyılda eklendi. Bu çatılar ve üstüne bir kule sarkan, katmanlı etti. Çatı özelliği 4 ejderha başkanları kalkan. Kilisenin iç neredeyse tamamen kaldırıldı. Geriye kalan tek şey bir sunak ve bir dolap vardır.

Hallgrímskirkja.

Hallgrímskirkja bir Lutheran kilise ve Reykjavik, İzlanda bulunabilir. Bu İzlanda en büyük kilise (74.5 metre ve ülkedeki 6. yüksek yapısı var. Bu İzlanda şair Hallgrímur Pétursson almıştır.
Kilise 1937 yılında mimar Guðjón Samuelsson tarafından tasarlanmış ve o bazalt lav akıntıları benzemek için tasarlanmış olduğu söyleniyor. Inşaatı tamamlamak için 38 yıl sürdü ve kilise bir dönüm noktası haline gelmiştir. Kilise içinde 102 sırada, 72 durur ve 5275 borularla Bonn Johannes Klais tarafından büyük bir boru organ yoktur. Bu 25 ton ağırlığında. Kilisenin yüksekliği göz önüne alındığında, aynı zamanda bir gözetleme kulesi olarak kullanılmaktadır.

St Michael d'Aiguilhe.

Bu bir St Michael d'Aiguilhe Chapel Le Puy-en-Velay, Auvergne yer. Bu Merkür bu yerde özel ve daha sonra Hıristiyanlar St Michael.Three büyük taş şapel dahil edilmiştir onurlandırmak için bu şapel inşa edilmiş ve onlar için düşünülen tarih öncesi times.The romans Bir kutsal bir yer olan bir kaya üzerine oturur bir tarih öncesi dolmen kalıntıları. Şapel 962 Bishop Godescalc ve papaz Trianus tarafından yaptırılmıştır. İlk başta hiçbir şey ama basit bir türbe oldu. Sonra bir kutsal ve bir şapel haline geldi. 12. yüzyılda bu genişletilmiş ve iki yan şapel, bir üst galeri ile bir narteks, bir oyma portal, ve bir çan kulesi eklenmiştir.

Arbore Kilisesi.

Arbore Kilisesi Suceava, Romanya yer almaktadır. Bu Aziz Vaftizci Yahya adanmış ve UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne dahil edilmesi için ilk Moldova boyalı kilise oldu. Bu situated komün ve kilise kendisi hem boyar Luca Arbore sonra adlandırılmıştır. O 1541 yılında kilise inşa biriydi.
Kilisenin tamamlanması için sadece 5 ay sürdü. Dış boya 1541 tarih ve projeyi tamamlamak için 40 yıl sanatçı aldı. En iyi korunmuş resimler batı duvarında bulunmaktadır. Kilisenin çatısı Kazak askerleri tarafından talan ve mermi yapmak için erimiş çünkü zarar çok üretildi.

Milano Katedrali.

Milano Katedrali Milan, İtalya bulunan ve Santa Maria Nascente adamıştır. Ayrıca Milan Başpiskoposu, şu anda Kardinal Angelo Scola bir koltuğum. Bu Gothis tarzında inşa edilmiş ve bunu tamamlamak için yaklaşık 6 yüzyıl aldı. Bu dünyanın 5. büyük katedrali ve İtalya'da en büyüğüdür.
Katedralin yapımı Başpiskopos Antonio da Saluzzo altında 1386 yılında başladı. Fakat bundan önce üç ana bina yıkıldı. Büyük bağış projesi için toplandı. Çeşitli mimarlar gibi Nicolas de Bonaventure ve Jean Mignot olarak proje üzerinde çalıştı. Mignon bu yapılmıştı her şey bilim idi ilan ve her şeyin harabe burun buruna oldu. Bununla birlikte, inşaat devam etti ve kilise tamamlanmıştır.

Maringá Catedral.

Catedral Basílica Menor Senhora da Glória'ya veya olarak bilinen Maringá Catedral , bu etkileyici yapı Maringá, Paraná, Brezilya'da bulunan bir Roma Katolik katedral. Bu 124 metre yüksekliğe sahiptir ve Güney Amerika'nın en yüksek kilise hem de dünyanın 16. en yüksek var. Kilise 1972 yılında tamamlanmıştır.
Mimar José Augusto Bellucci tarafından tasarlanan bu proje için ilham kaynağı Sovyet sputnik uydulardan geldi. Bu bir modernist, konik şekli vardır. Bu bir taş temel vardır. Temmuz 1959, 10 Mayıs 1972 yılları arasında inşa edilen kilise 1958 yılında orada atıldı Papa Pius XII tarafından Roma mübarek St Peter Bazilikası mermer bir parça ev sahipliği yapmaktadır.

Zipaquirá tuz Katedrali.

Zipaquirá Salt Katedrali Cundinamarca, Kolombiya yer almaktadır. Bu bir yeraltı Roma Katolik kilise ve bir tuz madeninin tünel içinde inşa edilmiştir. Bu Halit dağ 250 metre yeraltı bulunabilir.
Kilisenin altındaki tapınak 3 bölümü vardır ve doğum, yaşam ve İsa'nın ölümü temsil eder. Kilise aynı zamanda süs eşyaları ve mimari detaylar ile hem de mermer heykeller ile dekore edilmiştir. Katedral madencilik, mineraloji, Jeoloji ve doğal kaynakların Müzesi ile birlikte "Parque de la Sal" da dahil olmak üzere büyük bir kompleks bir parçasıdır.

Rock Şapel.

Resmi olarak bilinen Siena'nın Chapel Saint Catherine , Rock Şapel Allenspark, Colorado bulunabilir bir turist bir dönüm noktası olduğunu. Bu Denver Roman Katolik Başpiskoposluğu için Saint Malo Retreat Center gerekçesiyle bulunmaktadir.
Şapel Boulder County tarafından 1999 yılında tarihi bir site ilan edilmiştir. 1993 yılında Denver yaptığı ziyaret sırasında, Papa John Paul II şapel de dua etti ve kendi kişisel nimet verdi. Saint Malo Retreat Center Kasım 2011'de yangınla tahrip olmasına rağmen, şapel sağlam kaldı ve zarar değildi. Bu binlerce ziyaretçi her yıl için popüler bir turistik kalır

Jubilee Kilisesi.

Jubilee Kilisesi resmi adıdır Chiesa di Dio Padre Misericordioso (Tanrı'nın Kilisesi merhamet Baba). Bu Roma yer alır ve Vicariato di Roma taç mücevher olarak kabul edilir. Yapısal olarak, dört parça bulunmaktadır.
Bu kilise ve toplum merkezi, kuzeydoğu teras, kuzeybatı rekreasyon mahkeme ve batı park alanı ile bölge içerir. Kilisenin güney tarafında sıcaklık kontrolü anlamına betondan yapılmış 3 büyük kavisli duvarlar vardır. Onlar Italcementi için araştırma ve geliştirme direktörü olarak, aynı zamanda hava kirliliği yok, dış beyaz korumak için titanyum dioksit içeren ve.

10 Tane inanılmaz Yüzen Ev


Even though some people don’t like the idea of being in a place that’s surrounded by water, living in a floating house can be pretty much amazing. There’s something unique about floating houses that makes them incredibly appealing. It’s why this concept has been developed over the years and we now have all sorts of amazing designs, from simple floating houses to entire private islands.
But whether it’s a tiny house or an expansive floating structure, the feeling of freedom and the great views are always amazing. It’s like having your own little piece of paradise. Moreover, if you like the way the waves rock your home then it’s really the best place to be at. Here’s a selection designed to capture the beauty of these houses.

Floating house in Ontario.

We’re going to start with this lovely floating house located in Ontario, Canada. It was designed by MOS Architects and completed in 2005. The house has an area of 186 square meters and can be found on Lake Huron. The unusual conditions on the site meant that the architects had to adopt special construction techniques as well. The house sits on a structure of steel pontoons. The actual house was built separately, on the frozen lake and then anchored to the base.

Powell Lake, British Columbia.

This floating house is located on Powell Lake in coastal British Columbia and has a strongly traditional design. It has a simple structure with one a half stories. It sits on a support structure made with giant logs and steel cables, tightened with winches and hydraulic jacks and with railroad spikes. This structure is probably the most complicated element of this house’s design. The interesting thing about this property is that, besides the actual house, it also includes a boat dock, a shed and even a vegetable garden.

Boathouse.

This is a modern version of a boat house. It was designed and built by TYIN tegnestue architects and it’s located in More og Romsdal, Norway. Completed in 2011, the house has a design that has at its base the traditional structure of Norwegian boat houses. In fact, it was built with materials from an old boat house that had to be demolished. Some features have been reused, such as the windows or paneling. The exterior was given a nice grey patina that gives the house character.

Private Yacht as Tropical Island.

Having a lovely floating cabin is nice but some people want to take the idea to a whole different level. They want to create their own floating paradise so they come up with ideas that seem futuristic at first but that have the potential of becoming reality. Take for example this spectacular structure. It’s a combination between a giant yacht and a private island. It has an extendable deck, guest cabanas, a pool, a volcano, balconies and many more spectacular features.{found on Yachtislanddesign}.

Futuristic Floating Ecopoli.

Here’s an even more impressive project. This is Lilypad, a dramatic floating structure designed by Vincent Callebaut. It can accommodate almost 50,000 people and has a very impressive look, mostly due to all the green features. Even though it’s still just a concept, the designer hopes it will become reality by the turn of the century. It would truly be a luxurious retreat far from everything and everyone.{found on TrendHunter}.

Floating house on Amstel river.

But let’s now get back to projects that actually exist in reality. A nice example to take a look at would be this floating house found on Amstel river, in Amsterdam, Holland. It’s a structure that beautifully combines functionality and minimalist design. It was a project by +31 Architects and it was modeled after the design of traditional floating houses but by using modern methods. It has a total surface of 200 square meters and has two levels. The lower level goes underwater, a decision based on the fact that the maximum height of the house had to be 3 meters, a limit imposed by the local rules.{found onoradearhitectura}.

From Camper to Boat for the Best Vacation Ever.

When you think of a floating house you immediately picture the views, the water, the nature and you imagine it as a vacation retreat and getaway destination. It’s exactly what the Sealander was designed for. The Sealander is a 2-wheeled carry-along accommodation that you can simply attach to the back of your car and take with you in your vacations. It’s a very versatile environment that can even sit on water. The multipurpose structure is compact and can be placed in basically any environment.

Floating concept.

All the amazing floating houses presented so far have in common the fact that they allow you to enjoy nature and to admire amazing views of the water. But what about underwater views? They can be amazing too. In fact, they’re even more spectacular because of all the mystery. Trilobis 65 allows you to admire them while relaxing and enjoying your vacation. Trilobis 65 is a semi-submerged structure designed by Giancarlo Zema. It can accommodate 6 people and has four levels.

Muskoka Boathouse.

We’re now going to focus our attention on a beautiful remodel of a boathouse. Located on Muskoka Lake in Ontario, Canada, this floating house was completed in 2007. It was a project by Christopher Simmonds Architect and it’s a 600 square foot structure. It has two levels, one being the guest suite. It has a simple and rustic design, with a roof terrace and a deck. The interior is minimalist, inviting and modern.

Curved Floating House.

This is a similar yet very different floating house. It’s simple but it’s also unique. The shape of the house is the most eye-catching and unusual detail. The curved walls evoke the beauty of the rippled and make the house perfectly integrate into the landscape. The façade of the house is made of glass and allows amazing views. In addition to being eye-catching, the house is also sustainable, a detail that makes it even more interesting.{found on oshatz}.

Modern floating house.

The last floating house we’re going to present you is a contemporary structure with a minimalist and stylish design. It has several levels and the upper portion features a glass façade with uninterrupted views of the beautiful surrounding landscape. Because of the complexity of the design, this doesn’t seem like a vacation retreat but more like an actual residence