26 Aralık 2012 Çarşamba

Araba Garajınız İçin Orjinal Fikirler

Ufukta görünen kar ile, sadece bu dayanarak kürek, kar küreme, çocuk atletik vites, bahçe aletleri vb getirmek için zamanınız gelmiş demektir, bu dönemde önce, düzgün zorunda olması önemlidir gerektiğinde şey yersiz olur böylece kışın garaj düzenlemek. Garaj tamamen organize edildiğinde, mümkün verimli ve kolay bir araç ya da diğer arıyor değerli zaman harcamadan işleri yürütmek için yapar. Aşağıdaki organizasyon fikirleri ile bugün kış garaj organize başlayın.

garaj organizasyon oturma
Bu kış da garaj Organize

Raflar ve dolaplar ile duvar çalışın:

Bu fikir size araba vücuda çizilmeleri önlemek için bol bol yer alır demektir zemin alan bir çok kaydeder. Genellikle hantal ve günlük raflara sığmaz kış sporları ekipman varsa derin garaj rafları gerekli olacak çünkü çoğunlukla bir DIY projesi değildir. Spor öğeleri kolayca araba depolama kaldırıldı böylece daha fazla etkinlik için, özel bir spor vites dolaba da açık depolama şeklinde gelir garaj iç dahilinde dizayn edilebilir. Raflar araçları gibi çeşitli ürün, kategori daha kolay öğeleri bulmak için kolaylaştırır göre Düzenleme temizleyiciler vb tayin edilmelidir.

garaj organizasyon duvar depolama
Kancalar ve özel çözümler ile garaj duvarının Organize
garaj organizasyon hobiler
En sevdiğiniz hobileri ve faaliyetleri için garaj özelleştirin

Kanca yararlanın:

Daha fazla alan oluşturmak ve araç ve gereçleri kolayca erişilebilir hale getirmek için kışın garaj organize etmenin bir diğer yolu. Ayrıca, sizin araçları asmak zaman, onu iyi durumda onları tutan bu yana ömrünü uzatmak için yardımcı olur. Eğer kanca üzerine asmak olabilir bazı şeyler merdiveni vardır, kürek, tırmık, kask, süpürge vb Bu şekilde, yerden araç ve gereçleri tutmak ve garaj etrafında hareket olarak devrilmesini önlemek.

Garaj organizasyon birimlerinin yararlanın:

Raflar ve dolaplar içinde saklanan diğer öğeleri ile, dişli çanta ve diğer öğeleri, spor topları saklamak için kuruluş birimleri kullanabilirsiniz. Bu kolay depolama ve erişim için yapar. Profesyonel bir tasarımcı her zaman dişlileri ve araçları nerede ve ne tasarım ihtiyaçlarınız için en uygun gidin hangi belirlemede kullanışlı gelecektir.
garaj organizasyon kabini fikir
Dolap, kanca ve raf garaj organizasyon fikirleri
garaj organizasyon kabini
Eşyalarınızı organize etmek kabini kullanın
Bu kış garaj ile bir ilgisi yoktur, özellikle tam, sizin kişisel depolama ihtiyaçlarınız anlarsanız, yukarıda listelenen fikirleri kullanarak, en işlevsel şekilde garaj tasarlamak ve düzenlemek mümkün olacak. Evet, örgütlü bir garaj varsa, o da kış aylarında garajında ​​yaşam için daha fazla kalite katıyor. Daha fazla yer bulmak için bu ipuçlarını kullanın ve size vardı unuttum öğeleri keşfetmek olabilir!

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Araba Garajınız İçin Orjinal Fikirler'' Bu yazı; 26 Aralık 2012 Çarşamba tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder