1 Ocak 2013 Salı

Dünyanın En İyi Yeraltı Evleri


Bu nadir bulunuyor olsa da, bazı insanlar edebiyat, yeraltı yaşamayı tercih ederler. Onu benzersiz olmalıdır, bu evlerin her yaşayan, bir filmden bir görüntü yaratmak için tarzı, kişisel tercihler ve dilek dayalı bir karar olup olmadığı, düzenli evler için ilginç bir alternatif olduğunu ve. Bu evlerde hemen hemen herkes kullanılan ile kazanılmış olanlara ne kadar benzer görmek için şaşıracaksınız.

1. Tarafından bir yeraltı eko ev Mimarlar olun.

Designed by Mimarlar Yap İngiliz futbol yıldızı Gary Neville , bu yapının yeni ve benzersiz bir şekilde işlevselliği ile güzellik birleştirmek yönetir. İkamet yaklaşık 8.000 metre kare kapsar ama bir şekilde bunu bekleriz. Bu yeraltı inşa edilmiş tek katlı bir yapıdır. Ikamet tasarlarken ana amaçlarından biri minimum enerji tüketimi devam edecek ve bu standart bir ev ve bir eko-dostu sürüm olacak bir şey yaratmaktı.
Ev yerel kaynaklı malzemeler ve fotovoltaik paneller ve yerinde rüzgar türbini Yenilenebilir enerji üretir iken ısıtma geleneksel yapı yöntemleri ve toprak kaynaklı ısı pompası sağlar kullanılarak inşa edilmiştir.Evin neredeyse tamamen bir yamaca inşa ve bu sorunsuz çevresi entegre izin verir.
Düzeni odalar yerine yaprakları, bir merkez mutfak etrafında organize tüm bir çiçek gibidir. Geceleri aydınlandı zaman evi de manzara parlayan bir çiçek izlenim var gibi karşılaştırma rastgele değildir. Bu doğa ve yapay iş ahenkli bir yaratılış bu proje ve sonuç birleştirmek nasıl görmek ilginç ve güzel hem de bulunuyor.

2. Eliptik bir şekli ve Alp manzaralı Yeraltı ev.

Bu ev aynı zamanda henüz tasarım tamamen farklı yamaca inşa edilmiştir. Bu yeraltı evden Hollanda mimarlar arasındaki işbirliğinin sonucudur Arama ve Christian Muller Architects . Vals İsviçre köyünde bulunan, evin dağ evleri bir kümenin parçası olarak nokta oldukça zordur. Ancak, bu kolayca farkedilemez yüzden tek nedeni değildir.
Evi temelde bir taş yapı olup yamaca inşa edilmiştir. Bu iki girişleri vardır. Bunlardan biri, ana giriş, ikinci bir yakındaki bir ahır ise büyük bir açık eğlence alanları ortaya çıkarır ve bir yeraltı yolu olsa götürür.Dairesel açıklık çok ve windows bir sürü içerir ve aynı zamanda dışarıya doğru manzarası sunarken evin içine ışık tanıtan bir yolu var.
Bir yeraltı ev olsa bile, çok parlak ve doğal güneş ışığından bol vardır. Ayrıca, bu muhteşem dağ manzaralarını sunar ve onun sakinleri için gizlilik yüksek düzeyde tutar. Onu fark edilmeden gitmek için kolay olsa da, bir taş ev için ilginç bir seçenek var ve o da gördüğü herkes için şaşırtıcı ve çarpıcı bir keşif.

3. Woodlyn Park, dünyanın ilk hobbit motel ev.

Eğer yeraltı evleri düşündüğümüz zaman bu hobbit köye hayal değil imkansız. İşte bu gün yeraltı yaşam tanımı var ve bir sürü insan için büyük bir ilham kaynağı olmuştur. Fanlar yamaç ve eşsiz ve olağanüstü yapılar oluşturmak için yönetilen bazı yerleşik bu küçük evleri çoğaltmak için çalıştı. Bunlardan biri bir U-sürücü jet kurs ile sadece motel olarak başlayan ve daha sonra dünyanın ilk hobbit motel oldu Yeni Zeeland.This yer Kuzey adada Woodlyn Park bulunan dünyanın ilk hobbit motel vardır. Bu polistiren bloklar ve bu her odada yaz aylarında serin kalmak ve kış aylarında ısınmak için izin verir kullanılarak inşa edildi. Bu proje teklik düşünüldüğünde, ilginç ve etkili bir yalıtım yöntemi bulunuyor.
Şaşırtıcı bir şekilde, odalar oldukça geniştir. Onlar da çok iyi bir şekilde döşenmiş ve kaliteli detaylara sahiptir. Her yapının kendi mutfak ve duş vardır ve her birim 6 kişiye kadar konaklayabilir. Motelde ayrıca bir bar ve bir restoran bulunmaktadır ve konuklar burada kaldıktan sırasında maceralarını sürü tadını çıkarabilirsiniz.

4. Batı Galler Preseli dağlarında bir eko-köy.

Batı Galler Preseli Dağlarda farklı alanlarda ve evlerde her türlü bir sürü vardır. Ama bu köyde bugüne kadar en ilginç. Bu bir eko-köy ve tepelere inşa edilmiş saman ve çamurdan yapılmış kulübe. Evler çok ilginç bir görünüm ve çok sevimli. Bu çevre dostu evler sahip olmakla birlikte, burada yaşayan insanları da kendi güç üretmek ve kendi gıda büyümek.
Bu eşsiz topluluk 1993 yılında kuruldu ve birkaç yıl boyunca bir sır olarak kalmıştır. Güneş ana bina üzerine yerleştirilen bir güneş paneli düşüyordu zaman görüldüğünü köyünde 1998 yılında keşfedildi. Bir pilot yansımasını gördü ve geri bildirilen ancak, o zaman, yetkililer burada inşa ediliyor şey ya da köy için herhangi bir planlama izninin herhangi bir kayıt bulamadık. Evler çok iyi kamufle ve ağaçlar ve çalılar tarafından çevriliydi.
Bundan sonra karanlık bir dönem orada yaşayan 22 köylü için geldi. Buldozerler evlerini yıkmak için ama şimdi onlar nihayet onlar evler, tuvaletler, tarımsal binalar ve atölyeler. {Bulunan için var planlama onayı sayesinde seviyorum yaşam tarzı tadını çıkarabilirsiniz geldi dailymail }.

5. Yüzüklerin Efendisi Hobbiton sahneler evler.

Daha önce belirttiğimiz gibi, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin gelen olanları karşılaştırarak olmadan yamaca inşa herhangi bir ev düşünmek imkansız. Bu hobbit evleri büyük bir sembolü haline gelmiştir ve projeleri çok sayıda ilham vermiştir. Eğer film ve değil kopyaları gelen gerçek evleri görmek istiyorsanız Ancak, Yeni Zeeland Matamata gidebilirsiniz.
Film bittikten sonra hobbit evleri bazı korunmuş ve turistler için gözde olarak kullanılabilir Bu Hobbiton gelen sahneleri çekildi yerdi ve, çiftlik sordu. Herkes evlerinin orda kaldık bu yüzden kimseyi incetemez anlaştılar. Tabii ki, bu evlerin filmlerden sahneler tam olarak gibi görünmek için bekleyemeyiz. Hobbit evlerin içindeki sahneler burada bile ancak bir stüdyoda çekildi asla.
Bu hobbit evleri döşenmiş kadar yakın o uzakta görüldüğü zaman daha ilginç görünmesini değildir. Eğer hayal gücünüzü kullanın Ama eğer film Hobbiton aktarılması olabilir. Her şeyi anladım var gibi koyunlar görünüyor. {Görüntüleri flickr }.

6. İtalya'da çevre dostu Bella Vista Hotel.

Bu çevre dostu kreasyonlar gelince son zamanlarda enerji ve fikirlerin bir patlama olmuş. Birçok kişi kendi özel evleri için sürdürülebilir tasarımlar için tercih etmiş ve hatta daha büyük projeler dizayn edilmiştir. Ortaya çıkan ya da yeniden tasarlanmış oylandı birçok çevre dostu otel vardır. Bella Vista Hotel bunlardan sadece biridir.
Bu son KlimaHotel olup © ve bunu Bozen, İtalya bulunabilir. Bu Bella Vista Trafoi yeniden tasarlanması ve o ilk KlimaHotel © çevre dostu otel bulunuyor. Bu Matteo Thun tarafından tasarlanmış ve sürdürülebilirlik ve ekoloji üzerine odaklanmaktadır. Proje 11 ayrı Pansiyonlar oluşturulmasını içeriyordu.Bunlar 2009 ile başlayan bir yamaca inşa edilmiştir.
Tüm bu yapılar yöntemleri soğutma ve bina, çevre dostu ve sürdürülebilir ısıtma bulunmaktadır. Yerel kaynak çevre bölgelerle malzemeler de kullanılmıştır. Mimarisi ve bu Pansiyonlar tasarımı gelince, onlar yerel kültürün kuvvetle etkiler vardı. Odak doğal ve yapay unsurları birleştirmek ve uyumlu bir görüntü oluşturmak için çalışırken, doğa ile güçlü bir bağlantı oluşturma konusunda oldu. Bu hayranlar bir sürü. {Bulunan çekti iddialı bir proje var ifitshipitshere }.

7. Missouri'de bir mağara inşa bir ev.

Çoğu yeraltı evleri veya yapıların Yüzüklerin filmleri Rabbi tarafından sunulan model izlenerek, bir yamaca inşa edilmiştir. Ama keşfetmek için başka olasılıklar da vardır. Örneğin, bir mağarada çok mantıklı ve basit bir çözüm olacaktır. Onu geri gitmek ve benzersiz bir şey içine kavramı dönüştürmek için eğlenceli, şimdi büyük olasılıkla tüm modern evlerin başlangıç ​​noktası.
Bu harika ev Festus, Missouri bulunabilir ve 15.000 metrekare kumtaşı mağara içinde inşa edilmiştir. Bu Curt ve Deborah Sleeper tarafından inşa edilmiş ve onların rahat ev haline gelmiştir. İç çok modern ve böyle güzel bir çekicilik vermek bitmemiş kumtaşı duvarlar gibi benzersiz dokuları bulunmaktadır.
Bu ev için konum sıradışı ve benzersiz ama onu takip için harika bir örnek oluşturan diğer detay da vardır Sadece bu değil. Bu yapı da jeotermal ısıtma ve klima ihtiyacını ortadan kaldıran akıllı bir tasarıma sahip bir enerji tasarruflu evi. Mağara ev üç oda veya odaları, bitmemiş duvarlar ile tüm vardır. Bu misafirler ziyaret etmek ve bu anlamda bir müze benzer olacaktır isterdim ev türüdür.

8. Peter Vetsch tarafından Organik şekilli toprak evler.

yeraltı-house
Dietikon, İsviçre bulunan bu sıradışı yeraltı yapıları çevre dostu, ilerici mimari ile ilgili yeni ve orijinal bir konsept tanıtmak. Bu alan Earth House Emlak Lättenstrasse denir ve onun tarafından tasarlanmıştırPeter Vetsch . Gelişimi üç yatak odası, dört yatak odası ile bir, altı yatak odası ile beş yatak odası ve üç ev ile bir de yedi odalı bir yapıya sahip üçü dokuz evleri, oluşur.
dağ evi
toprak-ev
Evler sonra onlar gibi görünüyor ve onlar neredeyse tamamen toprak ve çim ile kaplı olduğu için çoğunlukla bu daha büyüktür. Birden bire ortaya çıkmaya benziyor ve onlar biz şimdiye kadar sunulan ettik yamaca inşa diğer yapıların oldukça benzemektedir. Evler küçük bir suni göl etrafında toplanmıştır.
Göl-house
fikri-house
Tüm evlerde sıcak ve soğuk olmayan ama aynı zamanda yağmur ve rüzgardan koruma sağlayan yalıtım battaniye gibi toprak kullanın. Bu yapıların organik şekiller onları doğal çevresi entegre ve manzara bir parçası olmasına izin. Ancak, bu evlerin mutlaka yeraltına inşa edilmesi gerekmez. Etkisinin aynı olmaz olsa da, aynı zamanda, doğal olarak yetişen arazi üzerine yerleştirilebilir.

9. Welsh kıyısında Malator evi.

Yamaca inşa edilmiştir çoğu yeraltı evleri girişinde beyan ve onları görünür hale yanal açıklıklar var.Ancak, tam da bu ev için böyle değil. Bu Malator ev ve Galler kıyısında yer alır. Bu evin neredeyse zemine tamamen kaybolur, çünkü tam olarak yerini bilmiyorum zaman bulmak çok zor.
Evin Future Systems tarafından bir proje oldu. Kendi insan yapımı höyüğün içine inşa edilmiş ve tepenin üstünde yer alıyordu. Bu konumu ve peyzaj tasarımı Galler sahil evine bakmaya olanak muhteşem ve panoramik manzaralı yarar sağlar. Evde sadece garip bir alana yerleştirilmiş tek bir yapı değildir. Aynı zamanda tasarım ile mükemmel gider çevre dostu bir tarafı var.
Evin pasif enerji kontrolü için neredeyse tamamen yeraltı ve ön geniş açıktır. Her iki tarafta cam içine yerleştirilen yuvarlak lumboz vardır. Malator evin neredeyse peyzaj içine kaybolur ve çevresi içine güzelce bütünleştirir. Bu doğa ile çok güçlü bir bağ kurar ve bu da daha iyi doğada entegre etmelerine olanak verir.

10. Kiklad Adaları Aloni Evi.

Bunun bir parçası olduğu gibi evinizin peyzaj entegre yapmanın bir yolu yapımı için bölgede bulunan malzemeleri kullanmak ve evin sahne içine kaybolur yapmaktır. Biz sunduk çoğu yamaç evler tepenin içine inşa edilmiş ve taş ya da ahşap gibi yerel kaynaklı malzemeler kullanılarak oylandı nedeni buydu.
Aloni ev aynı ilkelere dayalı bir tasarıma sahiptir. Ancak, konumu şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla biraz farklıdır. Kiklad Adaları bu güzel bölgesinde yer alan, evin toprak duvarlar ve tarım alanlarının özellikli peyzaj yanıt vardı. Gelen tasarımcıları Deca Mimarlık bu proje için geleneksel bir tipolojisi için tercih karar verdi.
Onlar da yalıtım malzemeleri gibi çok etkili olurken çevre üzerinde düşük bir etkiye sahip malzemeler kullanılır. Evin tek katlı bir yapıdır ve 240 metrekarelik bir yüzeye sahiptir. Bu duvar aynı zamanda evin sahne içine kaybolur yardımcı olurken, aynı zamanda yalıtım sağlar sıcaklık ve yeşil çatı düzenleyen tutulan toprak yapmıştır.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Dünyanın En İyi Yeraltı Evleri'' Bu yazı; 1 Ocak 2013 Salı tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder