8 Nisan 2013 Pazartesi

Küçük Mutfaklar İçin Yer Tasaruffları


Küçük bir mutfak, bir ev veya bir apartman olsun, herhangi bir ev için büyük bir eksi olabilir. Küçük bir mutfak çok uninviting ve bu çok sinir bozucu olabilir. Ama bazen sadece bu nedenle yalnız için bir teklifi geri çevirmek için göze alamaz. Eğer, örneğin büyük bir oturma odası isterseniz küçük bir mutfak oluşturmak için kısıtlama olabilir böylece Ayrıca, senin emrinde kadar alan olmayabilir.
Eğer duvara yakın yerleştirilen bir tezgah varsa, döşeme ve duvar rengine uygun olmalıdır
Durum ne olursa olsun, küçük bir mutfak olan her zaman büyük bir sorun olmak zorunda değildir. Bu başa çıkabilirim ve aşağıdaki ipuçlarını umarım yardımcı olacak yolları vardır.

Duvar rengi için oturma maç.

Bu bar açık alan mutfak için aynı şeyi yapabilirsiniz
Duvarları için bir ışık rengi seçimi aslında daha bir boşluk dikiş büyük yapma harika bir yoldur. Eğer küçük bir mutfak varsa, ama bu yeterli olmayabilir. Sizin yararınıza kullanabilirsiniz bir püf duvarları ile aynı renkte oturma seçmektir. Tonları farklı olabilir ama temel aynı olmalıdır. Bu şekilde dekor süreklilik olacak.

Baharat-raf dolapları düşünüyorum.

Bir baharat rafı kolayca mutfak dolapları en herhangi sığabilir
Dikey çekmece çekmece son derece pratik ve büyük bir boşluk-koruyucular
Mutfakta saklanan gereken çok şey vardır. Baharatlar bu kategoride bir parçasıdır ve onlar organize edilebilir ve onlar da erişilebilir nerede onlar için bir yer bulmalıyız. Eğer düz görünürde bunları istemiyorsanız o zaman baharat-raf dolapları sahip düşünmek gerekir. Sen çek dikey çekmeceler ve saklama bölmeleri için tercih edebilirsiniz.

Kolsuz sandalye.

Birlikte iyi bakmak sürece kolsuz sandalyeler çeşitli karıştırabilirsiniz
Belki farkında değil ama silah olmadan bir sandalye aynı boyutlara sahip silah ile bir daha küçük ve daha ince görünüyor. Eğer küçük bir mutfak var ise sizin kolsuz sandalyeler tercih edilmelidir. Onlar çok rahat olabilir ve mutfak daha geniş ve havadar bir görünüm olacak.

Raf açın.

Bu alan daha küçük görünüyor yapmadan mutfak duvarları açık raf dahili olabilir
Açık raflar nesneleri depolama ve görüntüleme hem de harika
Saklanan gereken şeyler küçük bir alan ve çok sayıda varsa, açık raflar tercih etmek iyi olurdu. Bu şekilde daha açık ve havadar alan izlenimi yaratmak olacak ve depolama alanı aynı miktarda kullanmak mümkün olacak. Açık raflar hem nesneleri görüntülemek için harika ve mutfakta çok pratik konum.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Küçük Mutfaklar İçin Yer Tasaruffları'' Bu yazı; 8 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde , , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder