8 Nisan 2013 Pazartesi

Doğa İle Çevrili Lüks Bir ev


Önce bu evde bakarken fark ilk şey görünüyor ne kadar sıcak ve davetkar. Bunun için çeşitli nedenleri vardır. Her şeyden önce, tasarımı basit olan ve bu da kullanıcı dostu yapar. Ayrıca, proje için kullanılan malzemeler o, sıcak, rahat ve davetkar hissediyorum sağlar. Tüm Üçüncü olarak, renk paleti dikkatle de seçildi. Sıcak renkler ve kahverengi, sarı ve kırmızı gibi toprak tonları içerir.
Tüm bu detayları birlikte çalışmak ve bu ev rahat ve misafirperver olun. Eğer dışarıdan bakmak bile hala çok samimi ve davetkar görünüyor. Buna ek olarak, Fresco House ayrıca doğaya çok yakın bir bağlantısı var gibi görünüyor. Cariló, Arjantin'de bulunan, evin güzel bir ormanla çevrilidir. Açık tavandan tabana pencereler ile yerden ve bu gibi tasarlanmış mimarların çevresi ile çok yakın bir bağlantı kurmanızı sağlar.
Fresco Evi mimar tarafından tasarlanmıştır  Felix Raspall ve Federico Papandrea . Onlar sahipleri için harika bir yaz saklanma bu lüks ev oluşturmak başardı. Güzel tasarımına dahil edildi evin küçük bir takas ve sitede vardı ağaçların inşa edilmiştir.
Evin iç açık ve çok davetkar. Yuvarlak katta oturma odası, yemek odası, mutfak ve stüdyo evler ve bu alanlarda açık hava terası ve havuz açıktır. Açık veranda da çok güzel ve tüm bu toplanma alanları, özellikle yaz aylarında harika.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Doğa İle Çevrili Lüks Bir ev'' Bu yazı; 8 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde , , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder