8 Nisan 2013 Pazartesi

34 Tane Headboard Fikri


It Yourself (DIY) bir profesyonel yardım almadan, değiştirerek tamir ya da kendiniz tarafından yapılan faaliyet her türlü, bina tanımlamak için kullanılan bir terimdir yapın. Bu ev geliştirme anlamına gelir neden insanlar kendileri tarafından evin etrafında şeyler yapmaya başladı Bu terim 50'lerde yaygın kullanıma girdi, olmasıdır. Son yıllarda terimi DIY şimdi beceri setleri geniş bir yelpazede kapsayan, daha büyük bir anlam almıştır ve bir şekilde aynı zamanda DIY hakkında en güçlü gerçeği sunan, Sanat ve El Sanatları ile ilgilidir, modern tüketicinin kültür vurgusu için bir alternatif sunuyor Kendi ihtiyaçlarını karşılamak için başkalarına güvenerek üzerinde. DIY hareketi kişisel katılımı ve yaşam herhangi bir malzeme alanında becerileri kullanarak eski model bir yeniden giriş temsil eder. Bu büyük hareket şimdi yaptığı gibi yayınlar dünya çapında, fikirler ve teknikler sağlayarak desteklenmektedir.
Bu DIY bölüm Başkanı Kurulu fikirlerin bir sürü tamamlanan projeler, ve "nasıl" içindir. Kutunun dışında düşünmek ve kendi zevkinize benzersiz bir şey yaratmak için hayal gücünüzü açığa çıkarmak için korkmayın. Bir süre kolaydır, biraz zaman biraz zor, ancak elleri kendi ile özgün ve şaşırtıcı bir şey oluşturmak olacaktır emin olun. Bütün fikir çok fazla para harcamadan benzersiz bir şey yaratmak.
Burada maruz Bu 34 diy yatak başı fikirler Aksine bu size göstermek için bulabildiğim en iyi projeler, ve hepsi eşit ilginç, birbirleriyle rekabet değildir.
  1. Kurtarılabilir malzemelerden yatak başı.ilk proje bir yanık kazık kurtarılan hurda malzemelerden yapılmaktadır. Ana öğe bir atık dökümü alınan bir eski kapı ile güzel eşleştirilmiş eski bir kapı. Düzenleme hayal gücü ve sprey boya biraz aldı ve sonuç kral yatak için bir taç gibidir. Şimdi, kendi "uyku tahtı" hayal edebiliyorum. {Bulunanfunkyjunkinteriors }.
  2. Metal yatak başı.Bu gerçekten basit, ama ustaca. Kim metal çatı çok şık olabileceğini biliyordu? Bu eşsiz yatak başı bir rustik, ancak henüz parlak göz alıcı bir his alır. Bu şekil oluklu kalay bir parça kesilerek mümkün oldu.Malzemenin bu ortak, geleneksel doku tanınan, ancak bu 30 $ yatak başı bir şey ama sıradan. {Bulunabilir Kara Paslay blog}.
  3. Eski kapı yatak başı.ıslah eski kapılar bir çift bu rüya yatak odası için çok büyük bir görsel ağırlık ekleyin. Havadar yatak doğal ışık ve beyaz boyalı duvarlar bol tarafından geliştirilmiştir. Ayrıca odasına köpüklü avize ile başlayan diğer eski elemanları bulunabilir. {Bulunan Rüya Beyazlar blog}.
  4. Orijinal başlık mağaza işaretleri kullanarak.Bu proje orijinal bir başlık oluşturmak için kullanabileceğiniz ürün çeşitliliğini gösterir. Bu yeni bir kadar iyi görünen bir ıslah market işareti ve bir divan için güzel bir göz alıcı zemin ile gerçekleştirilmektedir.Işareti tarafından sağlanan tema bu oda için her şey demek değildir ama tarihsel önemi sahibi neredeyse bu kez tatmak. {Bulunan yapar funkyjunkinteriors }.
  5. Hint yatak başı proje.Bu el bir bit pazarında bulundu Hint Gülağacı ekran oyulmuş yatak odasına iç ve oryantal bir dokunuş için doku ekler. El yapımı nesneler çok daha fazla değere sahip ve ilgili iki kişi arasında bir bağlantı kurar. Dört panel ekran mükemmel kral yatak üzerinde uyuyor. {Bulunan Adeeni Tasarım Grubu }.
  6. Doğal Ahşap Başlık.beyaz duvarlar ve modern cihazlar ile bu modern çatı yatak odası olarak tam bir iç eksik parça bu organik bir unsur olabilir. Bu eski parke kurulu ruhsuz endüstriyel görünümlü alanı. {Pics, Daniel Bodenmiller tarafından} doğal bir dokunuş ve ısıtır kadar ekler
  7. Göz alıcı yatak başı.bu küçük stüdyo daire bir odak noktası oluşturmak oldukça zordur, ama bu adam demir iki şeritler için güvenli 1-1/2-inch MDF parçaları kullanarak oluşturmak başardı. Bu şekilde o bir görsel ilgi yaratmak ve uzay yeniden tanımlamak için tavana tüm yol uzanır çarpıcı bir yatak başlığı yarattı. Ben bunu istiyorum tam olarak nasıl, bu çok maliyetli olamayacağını hayal edebiliyorum: serin ve ucuz {bulunan! roomzaar }.
  8. Perde Başlık . sizin iç ayarına bağlı olarak sadece bazı parça ve elemanları sığabilir. Tür her yerde gider bir başlık oluşturmak için serin bir şekilde bu bitmemiş panjurlar ile. Bu dekoratif harf ve yastıklar arasında odaya doku biraz getiriyor. {Bulunan hgtv }.
  9. Paletler Başlık.Muhtemelen basit yatak başı hiç bu odada bulunabilir. Duvarlarında canlı renkler ve inşaat sektöründen çıplak ahşap palet kombinasyonu oldukça ilginç ve benzersiz. Bir doğal kaplama lacivert-beyaz dolaba boyalı çizgili, yeşil duvarlar ve başlık böyle basit bir ahşap çerçeve ve iki ahşap komidin kombinasyonu beklemek değildir. {Bulunan Lakeitha Duncan }.
  10. Eski ozan penceresinden Başlık.Bu ilginç yatak başı eski bir ahır penceresinden olduğunu. Öğe tasarımına mükemmel uyum için güncellenmiştir. Kare cam parçaları ilk boyandı ve daha sonra özel bir teknikle ile ayna oldu. Çerçeve çevreleyen duvarlarda beyaz ile kontrast siyah boyanır. Yani bu durumda ülkede çağdaş gider. {BulunanBirdhouse İç }.
  11. Beyaz çit Başlık.Bu bahçe esinlenen yatak geleneksel beyaz çit bir yatak başlığı olarak vardır. Bu benzersiz ürün güneşli sarı duvarlar ve ülke tarafında yatak ile eşleştirilmiş. Genel olarak oda pilleri başka bir gün için hazır, ücret. {Bulunan bir taze bahar hissediyorum, rahat sabah kalkmak için mükemmel bir yol, alır roomzaar}.
  12. Eski bir kapıdan raflı Diy yatak başı.DIY başlık bir sonraki proje çekici bir kapı şeklinde eski bir mobilya parçası vardır. Ek olarak, yukarıda küçük bir raf vardır. Dekoratif objeler her türlü için. Biz oda teması Gördüğünüz gibi aynı zamanda yatak standı, harika bir antika parça içerir. Yatağın her iki tarafında eşleşen lambaları şık bir uyku için sahne tamamlayacak. {Bulunan S İç Tasarım }.
  13. Bir rustik turuoise yatak başı.Cleary, ahşap bir yatak başlığı stil, konfor ve herhangi bir yatak odası için sıcak bir duygu katıyor. Bir turkuaz ahşap yatak başlığı daha bir çok ekler. Cesur bir hareket zaten belirli bir temada döşenmiş oda, bir eğlenceli not ekler. Ucuz ve cesur ve ben çok iyi uygun düşünüyorum genç bir çift. {Bulunan  Ana-Beyaz }.
  14. Bir döşemeli yatak başlığı ile zarafet ekleyin.Bu yatak odasında bir açıklama parçasının mükemmel bir örnektir. Ilginç bir madde tasarlanmış ve çok kolay uygulanır. Over-the-top döşemeli yatak başlığı elyaf yapıştırıcı ve temel dikiş becerileri gibi basit malzemeler kullanılarak oluşturuldu. Yukarı, tavan kadar bu döşemeli yatak başı odaya yükseklik ekler. {Bulunan Isabella & Max Odalar }.
  15. Kumaşlar ile kaplayın.tasarımın Bir başka olasılık zaten eski bir yatak başlığı kumaş, ya da kumaş ve basit boya kombinasyonları ile örtbas etmektir varsa. Bu başlık basit bir kumaş kaplı ve oda. {Bulunan ilginç bir not ekler Holly Mathis }.
  16. Başlık özel bir görünüm.Bu yatak odası Mükemmel bir ayardır. Tuğla çalışma güzel pozlanmış ve mükemmel beyaz çarşaf ve eşleşen bir yatak başlığı ile geliştirilmiştir. Basit bir tuval kurulu yapılır. Düşük maliyetli süreci standart bir tuval kurulu aldı ve tırnak baş Döşeme ile süslenmiş. Bu hiçbir proje bir döşemeli tasarımcı yatak başlığı. {Bulunan aynı görünüme sahiptir dikmek Tasarımcı Dan Düzeltmeler }.
  17. Başlık için beyaz çıkartma.Bu projeler talimatları her türlü ihtiyacı yoktur yapmak çok kolaydır. Kolayca eğlenceli bir odada duvara gerçekten koyu bir renk ile kontrast bir sade beyaz bir çıkartma yerleştirebilirsiniz. Bu basit talimatları ile, sadece gökyüzü sınırıdır. Benim kişisel görüşüm olsa da eğlenceli ve çok genç, bu büyük bir kırmızı ahır gibi görünüyor olmasıdır. {Bulunan Vanessa De Vargas }.
  18. Kapitone Nailhead Trim Başlık . Bu yatak başı yukarıda sunulan gibi benzer serbest zaman yapmak için çok basit bir proje. Bu tırnak baş Döşeme yatak başlığı Bina tam olarak yerel Home Depot istediğiniz kumaş seçim yapmanızı sağlar. Sonuç güzel ve çevre ile ve ilginç bir kontrast oluşturur. {Bulunan casasugar }.
  19. Katlanır dolap kapı diy yatak başı.Bir başlık oluşturmak için serin bir şekilde katlanır dolap kapıları ile ve ortasına yapıştırılan ve duvara güvenli dekoratif kağıt ile süslenmiş. Bu inşa etmek çok basit olduğunu bahis ve evin etrafında tüm malzemeleri varsa, babaannenin tavan. {Bulunan çalışırsanız değil jessicaclairesworld }.
  20. Benzersiz başlıkları oluşturmak için büyük resim kullanın.modern bir yatak odası elde etmek benim en sevdiğim yollarından biri buraya bu durumda gibidir. Sanat büyük bir parça alın ve yatağın arkasında koydu. Bu kadar basit. Sizin dekor uygun ve çok kolay oda kişilik verebilir bir resim seçin. {Bulunan messagenote }.
  21. Başlık için cesur renkler.Şimdiye kadar, yatak odası her türlü vardı ama tek bir çocuk yatak odası. Bu proje iki harika görünümlü başlıkları ile iki küçük yatak bulunmaktadır. Gerçekten cesur renk ve desen animasyon yer, onların dikkatini ve ilgisini çekici, çocuk odası keyifli hale. {Bulunan glanceatbeauty }.
  22. Diy plakaları bir beafutiful yatak başı.bir yatak başlığı bir çok ilginç bir fikir bu proje. Plakaların Bu koleksiyon bir bit pazarı bulunan ve para çok az miktarda yatağa çeki düzen vermek için fikir verdi. Eğer bu tür şeyler içine iseniz gerçekten sonuç harika, çünkü, bu dikkate. {Bulunan newlyweddiaries }.
  23. Ahşap yatak başı.Bu projeler buraya mutlaka tasarım içine serin bir etki elde etmek için bir başucu ihtiyacını değil vurgular. Aynı sonuç, bu yapı parçası ile elde edilebilir. Doğru yerde ve iç ortamda bu düzenleme tamamen oda değiştirme. {Artdeco.blox.pl bulunan}, çok çekici olabilir.
  24. Kara tahta boya yatak başı.muazzam bir DIY Başlık proje burada, bu bir temsil edilir. Bu oluşturmak için basit ama kara tahta boya gibi bazı özel malzemeler gerekebilir. Öğe, kara tahta boya ile boyanmış bir ahşap kesme,, önemli olduğunu düşünüyorum her gün ne olursa olsun yazmak ve çizmek için bir tozsuz tebeşir ve güzel bir klasik siluet oluşur. Daha iyi dönüş olamazdı! {Bulunan Inglenook Dekor }.
  25. Barnwood yatak başı kurtarılabilir.buraya Bu bir, bir başlık ihtiyacı ile doğdu. Bazı artık meşe panoları hızlı anlamlı bir öğeye ana "madde" haline geldi. Bu ve bazı açık sprey boya bazı destek unsurları vidalama, bazı ahşap kesme tahtası süreci o kadar da zor değildir. Sonuç, gördüğünüz gibi yatak ve animasyon üzerinde yatak odası bir odak noktası oluşturur. {Bulunan designsponge }.
  26. Fabic yatak başı.Kimse bahis evde çalıştı. Gerçekten gerçek bir hale getirmek için bazı hurda malzeme olmaması eksikliği meydana gelen başucu olmayan bir yatak başlığı yaratma Bu parlak bir fikir. Projeler bir kumaş parçası alarak oluşur, istediğiniz herhangi bir şekil kesilmiş sıvı nişasta uygulamak, bu yüzden çıkarılabilir hale gelir ve daha sonra düz duvara kurulu demir. Sonuç şaşırtıcı, size uygun bir döşemeli yatak başlığı ortaya olsun. {Bulunan metalandmud }.
  27. Diy Başlık Tufted.Bu projeyi tamamlamak için 6 saat sürdü ve 100 dolar altında şimdiye kadar gördüğüm en iyi tüylü başlık olduğunu. Bu köpük, kontrplak, birkaç cıvata ve bazı kumaş ama tamamen buna değer ortaya çıkan bir parçası gibi biraz daha fazla malzeme gerektirir. Sadece bakmak! Çok iyi gerçekten pahalı deri kanepe benzer ve kontrast harika. {Bulunan apartmenttherapy }.
  28. Bir başlık halinde mantel şömine çevirin.sizi hayal bile edemeyeceğiniz bir başlık oluşturmak için daha fazla yolu vardır. Bu durum örneğin bir mantelpiece yapılır. Normalde bir şömine bu sıradışı öğe için mukadder şimdi yepyeni bir "iş tanımı" ile karşı karşıyadır. Fikri ilginç görünüyor ama aynı zamanda mantel orijinal yıpranmış bitirmek. {Bulunan Sadece apartmenttherapy }.
  29. Ikea furntiure ile Başlık.Bir sonraki projesi, Mandal IKEA olmasına rağmen hala bir DIY. Bu ürün için yapılmış, diğer biraz daha farklı bir amaç için kullanılmıştır. Yani, duvara yüksek yığılmış Bu kitap ve diğer dekoratif objeler için raflar ile okunaklı bir yatak başlığı olduğunu. Bu, odada mükemmel bir uyum diğer ahşap parçalar ve malzemeler sayesinde. {Bulunan apartmenttheraypy }.
  30. Kara tahta yatak başı.Bu göründüğü kadar basit. Sadece güzel bir ahşap çerçeve ile eski büyük kara tahta almak ve bir yatak başlığı olarak kullanabilirsiniz. Bu konuda çok güzel bir şey, her gün alan komik şeyler çizmek veya mesaj yazmak için sunulan farklı sayesinde bakmak olmasıdır. Bu şekilde, size her an nasıl hissettiğinizi bağlı olarak, değişen ruh halleri ile, eğlenceli bir yerde yatak odası dönüştürmek. {Bulunanap }.
  31. Kalın yatak başı kumaşlar.yatak çok uzun süre çıplak gitti ve bunu yaslanmış zevk için rahat bir yapmak için seçebilirsiniz başlık çeşit için zamanı düşünüyorum. Ne olursa olsun iç ve yatak boyutu, güzel kalın baskı baharat şeyler kesinlikle olacak. Tüm projenin tamamlanması için uzun alamaz ve ne gibi elde edene kadar böylece kendi fikirleri ile deneme yapabilirsiniz. {Bulunan ben Suwannee }.
  32. Eski kapı yatak başı.Daha önce kapı gösterildiği gibi birçok başlık projelerinde çok yaygın bir karşılaşma vardır. Çok sık eski kapılar sert ahşaptan yapılmış ve yıllar boyunca çok dirençli. Insanlar onları çok kullanmak nedeni budur, ama hiçbir kapı gibi başka ve her proje farklıdır. Ana fikir iyi bakmak ve ucuz olmaktır, geri kalan sizin hayal gücüne bırakılır. {Bulunan ap }.
  33. Ayna yatak başı.
    Eski bir aynadan yapılmış bir yatak başlığı pek yeni bir şey, ama kendi avantajları vardır. Hafif ve küçük bir yerde yansıtan çok iyi bir şey olabilir, ve bir şey yansıtır çünkü çevre. {Bulunan içine aynı zamanda yükseklik ve boşluk duygusu veren, bir odak noktası oluşturmaz burada }.
  34. Kapitone otomi yatak başı.Büyük tasarımlar ucuz malzeme ve teknikleri ile de elde edilebilir. Durumu kendi yaratılış içine iyi sizin gibi şeyler bir şeyler ve daha sonra devrik onları almak için. Güzel ve ne sürece bunu gibi değil ve iç uygun ne için bir sınır yok. Bu orijinal başlık, belli bir tekstil yapılmış otomi kumaş olarak adlandırıldı. Bu otomi orta Meksika'nın Hintliler ve tasarım etrafında dans gibi hayvanlar hesaplanmaktadır. {Bulunan tarafından yapılan el designsponge }.
Peki, bunu gördüm! Bunlar en ilginç DIY yatak başlığı fikir ve projelerdir. Şimdi yapmanız gereken tek şey tüm bu harika fikirler almak ve kendi proje bunları koymaktır. Bu arada, hangisinin size en gibi yapmak?

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''34 Tane Headboard Fikri'' Bu yazı; 8 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde , , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder