24 Mart 2013 Pazar

Mondinin Yeni Koltuk Takımı Modelleri

Mondi mobilyanın bu sene ürettiği Salon Koltukları,Oturma Grupları çok güzel.Aralarından seçtiklerimi burdan sizlere sunmak ve değerli yorumlarınızı almak istedim.Mondi 2012 Salon ve Oturma grupları kreasyonlarını birlikte yorumlayalım mı ?

 Bej ve bordonun canlı tonlarının kullanıldığı salon ve oturma odaları için kullanılabilecek güzel bir koltuk takımı.Koltuk kollukları ve çerçeve pervazlarının rengine uygun bej rengi kırlentlerle zenginleştirilmiş.Ortada kullanılan deri bej rengi orta sehpa odaya bütünlük katmış.
 Krem ve beyaz tonlarında kapitone oturma grubu.gri ve beyaz tondaki kırlentlerle desteklenmiş.Evinde beyaz mobilya dekorasyonunu sevenler için güzel bir takım
 Sizleri bilmem fakat benim evimde renk olarak hiç tercih etmeyeceğim bir renktir hardal rengi koltuk takımları.Model açısından güzel ve kullanışlı
 Şık bir koltuk takımı aryorsanız,ne renk koltuk takımı alsam acaba diyorsanız bu güzel bence.beyazın asaleti,kırmızının ateşi çok uyumlu olmuş.
 Deri kollukları olan krokodil,koltuk takımları şu bir kaç yıldır çok moda.2013 senesinde de yine kreasyonlardaki yerini alırmı bilemem fakat benim koltuklarımda bu koltuğun modeline yakın renk olarak nar çiçeği kırmızı yanları krokodil deri.
 Yine krokodil derilerle bezenmiş krem tonlarında desenli koltuk takımı.kırlentlerin modeli,şekli kumaş ve derinin iç içe geçişi koltukta ayrı bir hava oluşturmuş.
 Deri orta sehpa ile desteklenen krokodil derili krem salon koltuk takımı modeli.Ayakları yüksek olan koltuk takımları evin temizliği açısından benimde terciğim.
 Çılgın bir renk :) Fuşya pembemi desem,çilek rengimi.Kadifemsi yüzeyi olan genelde kış için tercih edilen koltuk takımı.ortadaki halının deseni-rengi ile tam olarak uyum sağlamış.
 Gri kumaş siyah düz derinin birleştiği sade ayaklı salon koltuk takımı.Duvara uygulanan gri duvar kağıdı kaplama ve aydınlatılmış nişlerle hoş görünüyor.
 Derinin ağır görüntüsünü çiçeklerin şen desenleri almış.Bej desenli kırlentler, şık bir koltuk takımı
Ağır görünen nasıl diyeyim böyle modern,pahalı lüks görünen şık havalı krokodil,deri ve kumaşla kaplı çok kırlentli kanepe gibi görünen mondi koltukları daha fazlası ve fiyatlarına Burdan bakabilirsiniz
Mondi Ürünleri,Mondi Takım,Mondi Delüx Koltuk,Maksi Takımlar,Salon Koltuğu,Oturma Grupları,Bu Yılın Kreasyonu,Salon Dekore,Salonu Dekorasyonu

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Mondinin Yeni Koltuk Takımı Modelleri'' Bu yazı; 24 Mart 2013 Pazar tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder