24 Mart 2013 Pazar

Ahşap Bahçe,Teras,Veranda mobilyaları,Masa ve Sandalyeleri


Ahşap balkon,veranda,teras mobilyaları,masa ve sandalyeleri ve bunlarla takım olan Bahçe şemsiyeleri göz alıcı.2013 yılı ahşap bahçe masa sandalye takımlarını sabırsızlıkla bekliyorum.Ahşabın kullanışlı oluşu,her dekorasyona uyum sağlaması ve dayanıklılığı metal,pirinç,demir ve diğer bahçe mobilyaları kadar dayanıklı.Özellikle teras dekorasyonunda boydan boya divan gibi şark köşesi edasındaki teras mobilyaları çok hoşuma gidiyor.Bahçe içi dekorasyonu için ideal olan bu oturma grupları fiyatolarakta çok pahalı olmuyor.Yağmura ve güneşe dayanıklı olan ahşap ürünler kullanmak isteyenler için alternatif oluşturuyor.Yazın bahçenizi dekor ettirmeyi düşünüyorsanız öncesi ve sonrası bahçe dekore fikirleri.Buyrun hep beraber Ahşap bahçe dekorasyonu fikirlerini,modellerini görelim ve beraber yorumlayalım.

Yeşil bahçelere yeşil şemsiye ve sandalye minderleri oldukça şık ve iç açıcı olmuş.İsterseniz kumaş ve süngerden kendinizde bahçe mobilyalarınıza masa örtüsü,sandalye minderi dikebilir yada diktirebilirsiniz.Yeşil servis aksesuarları ile daha da bir şık olmuş.6 kişilik oval ahşap yeşil renk bahçe masa sandalyeleri.Bu tarz şemsiyelere isterseniz led ışıklar ile süsleyebilir gece bahçe keyfinizi ışıl,ışıl rengarenk bir masada,ortamda geçirebilirsiniz.
Bahsettiğim şark köşesi teras mobilyası gibi görünen hazır olarak özel tasarım yaptırabileceğiniz sevki,divan.Fakat resimdeki teras divanı büyük olmasına rağmen çok dar,şöyle kurulup keyif yapmak için minik popolu olmak gerekiyor:).Pastal tonlarındaki desenli kırlentler çok şık durmuş göz doldurmuş.
Hasır ve Ahşap balkon,teras ve veranda mobilyaları uyum içinde.Ahşap kameriye gibi görünüyor:). Hasır ikili ve iki tekli sandalyeden oluşan bahçe mobilyasına sallanan ahşap sandalye ve sehpa ve depolama görevi gören sepet sehpa eşlik etmiş.Renkli kırlentler ile güzel olmuş.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Ahşap Bahçe,Teras,Veranda mobilyaları,Masa ve Sandalyeleri'' Bu yazı; 24 Mart 2013 Pazar tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder