27 Aralık 2012 Perşembe

Doğa Manzaralı Küvet Banyo Dekorasyonları


Banyo sadece banyo için değil bir oda haline, ama çok gevşeme, yansıma, barış ve sessiz bir yer, doğa yeşil güzelliği ile kendinizi surround sonra üzerinde sakin yıkama hissetmek için daha iyi bir yol olduğunu var? Doğal yeşillik refah bir anlamda teşvik ve görünüm üzerinde oynayabilirsiniz çeşitli yolları vardır ...Christoph MensakIf tarafından size sağ küvet manzaranın keyfini çıkarabilmeniz için tavana cam tabandan bir çalışma yüklemek neden sonra, banyo duvarın diğer tarafında bir bahçeye sahip olacak kadar şanslı mı?

Davide P ViaOleg Trofimov TasarımElbette Bahçenizde ortasına doğru dışarı küvet hareket olabilir!  Eğer bir banyo zamanı verandaya oluşturmak için sadece sınır ötesinde belki de küçük ekranlı alanı komşuları tarafından göz ardı ya da değilse, bağımsız ayakta bahçe oda düşünün açık hava olsa bu sadece sıcak iklimlerde yaşayanlar için tavsiye edilir!


Yeşillik dolu Wily GufronAn bitişik avlu, Via Tuttuğu alanı doğanın bir duvar tanıtan harika bir yoldur bir iç evinizde orada avlu veya sırlı duvar ötesinde dış ekim olsun, yani bu yaklaşım için emin Bir zen sonucu sunmak.









































Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Doğa Manzaralı Küvet Banyo Dekorasyonları'' Bu yazı; 27 Aralık 2012 Perşembe tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder