29 Aralık 2012 Cumartesi

Geleneksel Elegance Yatak Odası Dekorasyonları

Zarif yatak odası dekor düzenleri Bu seçim görkemli kumaşlarla, yastıklı ve dönen başlık tasarımlar, ve kristal avize aydınlatma düştü yeterli, herkes romantik ilham olmalıdır.
Irena tarafındanBu ortamda lüks metalik altın duvar kağıdı zenginlik ve cesur siyah mobilya ve aksan parçaları arkasına yerleştirilen glamour haykırıyor.
Bu ortamda lüks metalik altın duvar kağıdı zenginlik ve cesur siyah mobilya ve aksan parçaları arkasına yerleştirilen glamour haykırıyor.
Olesya Kubiv tarafındanIrenaA biraz gotik tarz örtüdeki bu ışık derinlik katar tarafından, karmaşık ev aksesuarları ile dolu ilham odası, dantel.IrenaIf süslü başlıkları için gidiş biraz ağır olarak, ipeksi bir kapitone yatak başlığı, bir var deluxe de bakabilirsiniz; Bu program havai bir ayna üzerinde yalnızca birkaç flourishes ile minimum fırfırlar tutar ve dinlenme kapsayan özellik duvar kesinlikle sınırlı ve mükemmel perdeleri eşleşen.süslü başlıkları için gidiş biraz ağır iseniz, ipeksi bir kapitone yatak başlığı, bir var deluxe de bakabilirsiniz; Bu program havai bir ayna üzerinde yalnızca birkaç flourishes ile minimum fırfırlar tutar ve dinlenme özelliği duvara kesinlikle sınırlı perdeler kapsayan ve mükemmel eşleme. 
Sıcak IceSimilarly Via aksesuarları temiz ve basit tutulması ile bu dekor planı, zenginlik unsurları aşağı oynar ve avize taşlar üzerine yerleştirilen modern renkler sadece pırıltı bir peek izin.Şeffaf, havuzlama kumaş sarılan zaman Irena tarafından Sayvanlı yataklar anında romantizm sağlamak ve bu arkasında kapsayan çiçekli duvar boyunda panelleri oldukça aplikler ve merkezi bir maytap da yardımıyla, oda için ekstra bir feminen dokunuş getirir.Irena Dramatik perde swags ve toz tarafından muhtemelen bir sürü insan için telaşlı tarafında, boudoir styling aşırı bu alanlarda almak Karıştırdı, ama bir gelenekçi için bu şampanya arsız bir kadeh ile marabu terlik yaklaşık ped istiyorum yapacak elinde!Olesya Kubiv ViaTimur Kochorov Via

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Geleneksel Elegance Yatak Odası Dekorasyonları'' Bu yazı; 29 Aralık 2012 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder