26 Aralık 2012 Çarşamba

Kış İçin Evinizde Odun Depolama Fikirleri

Artık güneşli ve sıcak dışında değil ve bu iyi kullanmak için şömine koymak zamanı geldi demektir. Ahşap kullanımı Şömineler basit bir nedenden dolayı iyi şunlardır: sizin sevdiğiniz koltukta oturmak ve alevler izlemek ve ahşap hışırtısı dinlerken hiçbir şey güzel, akşamla kıyaslanamaz. Ahşap saklama: Ama bir odun yanan şömine ile de önemli bir sorun gelir. Bunun yerine bir uygunsuz ve ahşap gizlemek için deneyin yapma, size ilginç bir görüntü öğesi haline dönüşebilir.

Entegre şömine ve odun depolama alanı ile Uzay bölme duvar

Sen sadece şömine ve odun depolama alanı için bir duvar ayırabilirim. O uzanmanız ve rahatlatıcı bir sıcak, rahat bir alan gibi olurdu. Eğer eviniz için seçtiğiniz dekor türüne bağlı olarak, oda şömine odası ve depolama olanakları şekli olduğunu, size birçok seçenek kabul edebilir. Şömine bir boşluk bölen duvara entegre ve her iki taraftan görünür bulunuyor Örneğin, ya şömine üstünde ya da görünür ve duvarın her iki tarafından kullanılabilir olacaktır tarafında bir depolama alanı entegre edebilirsiniz.

Bir tarafta şömine ve açık ahşap depolama alanı ile Çağdaş oturma odası
Odun için akıllı bir niş Çağdaş şömine duvar
Kapı ile şömine ve gizli odun depolama ile modern medya odası
Simetrik günlük depolama nişler Zarif aile odası
Ayrıca şöminenin her iki tarafında ahşap uzun boylu ve dar depolama nişler alarak simetrik bir tasarım oluşturabilirsiniz. Yine ahşap bir yerde gizli tutmak için tercih ederseniz, bir yere şöminenin yanında bir sır saklama duvar ünitesi içindeki boşluk veya olabilir. Çoğu çağdaş bir dekora, ancak, işlevsellik ve güzel işe yarar dönüm üzerinde durulacak. İşte size zevk düşündüğünüz birkaç çağdaş ahşap depolama fikirleri vardır.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Kış İçin Evinizde Odun Depolama Fikirleri'' Bu yazı; 26 Aralık 2012 Çarşamba tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder