28 Aralık 2012 Cuma

Küçük Banyo Dekorasyonları- Tasarımları

Onlar iyi şeyler küçük paketlerde geliyor söylüyorlar. Hiç banyo küçük oranlarda sadece çok güzellik bir vizyon yaratmak için hangi kısıtlayıcı ve şık zafer havası olduğunu somurtup varsa, yeniden düşünmek ve okumak ...Yeşil beyaz küçük bir banyo fikirleriYeşil beyaz ahşap banyoYeşil beyaz doğa ilham banyosuBir küçük tuvalet içine doğanın bir sıçrama tanıtılması açık ve havadar bir boşluk hissi teşvik etmek için mükemmel bir yoldur.  Temiz bir beyaz ve dünyevi kayrak gri fonunda parlak yeşil bir kuvvet sıcaklık ve doku için atılmış ahşap tonu sadece bir sıçrama ile, harikalar yaratıyor.Yeşil beyaz küçük banyo tasarımıBir küçük tuvalet içine doğanın bir sıçrama tanıtılması açık ve havadar bir boşluk hissi teşvik etmek için mükemmel bir yoldur. Temiz bir beyaz ve dünyevi kayrak gri fonunda parlak yeşil bir kuvvet sıcaklık ve doku için atılmış ahşap tonu sadece bir sıçrama ile, harikalar yaratıyor.Ulaluls ViaBu genişlik doldurmak için küçük çini pek çok alır gibi Tiny mozaik karolar, artmış duvar boşluk hissi oluştur!  Ayrıca küçük duvar alanı daha büyük bir banyo daha kapsayacak şekilde çok daha az mal olacak kendini beğenmiş hissediyorum, böylece tam anlayışlı bir görünüm için kenardan kenara gidebilirsiniz.Bu genişlik doldurmak için küçük çini pek çok alır gibi Tiny mozaik karolar, artmış duvar boşluk hissi oluştur! Ayrıca küçük duvar alanı daha büyük bir banyo daha kapsayacak şekilde çok daha az mal olacak kendini beğenmiş hissediyorum, böylece tam anlayışlı bir görünüm için kenardan kenara gidebilirsiniz.Siyah beyaz kahverengi banyoMonokrom banyo tasarımıSiyah beyaz mozaik banyo fayansıStripes da doğru oranlarda gelen göz dikkatini yardımcı olabilir.Kırmızı beyaz banyo dekorKırmızı beyaz banyo karolarıRusu Ruslan üzerinden Yukarıdakilerin hepsiKırmızı beyaz çiçek banyo fayansıSizin dolap ünitesi ile yerleşik giderken, eğriler düşünün.  Bu süpürme makyaj istasyonu parlak seramik moru çiniler karşı çok eğlenceli, ve losyonlar ve iksirler için tüm tezgah alanı kitleler oluşturur.Mor beyaz banyo tasarımıBenim Design Review ile 3 Üstü

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Küçük Banyo Dekorasyonları- Tasarımları'' Bu yazı; 28 Aralık 2012 Cuma tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder