26 Aralık 2012 Çarşamba

Lüx Cameo Deri Lavabolar

Deri mobilya genellikle banyoda görmeyi beklediğiniz değil. Ancak, evin bu özel bölümü için daha klas ve şık bir görünüm isteyenler için, daha lüks seçenekler de vardır. Cameo lavabo böyle bir örnektir. Zarif Cameo lavabo için Meneghello Paolelli Associati tarafından tasarlanan Ypsilon , GEM lavabo, bizim yazılar başka birinde sunulan bir başka benzersiz ve çok güzel bir parça aynı.

Cameo anında daha şık uzaya banyo dönüştürecek mobilya çok zarif ve güzel bir parçasıdır. Cameo lavabo yastıklı veya kapitone ön olarak mevcuttur. Bu zarif ve narin shape.The lavabo ahşaptan hazırlanmış ve bir mermer top farklı tonları olduğunu bulunmaktadır. Zarif abartı ile kadife kaplı fonksiyonel çekmece vardır. Çekmeceler banyo malzemeleri ve diğer küçük öğeleri saklamak için çok yararlıdır. Yine de, böyle zarif bir görünüm içte ve dışta, onlara dokunmadan cesaret zor




Cameo lavabo takdir edilmeyi hak eden bir mobilya parçasıdır. Hatta daha iyi her gün keyfini banyo için fonksiyonel bir parça bulunuyor. En iyi uzay uygun olduğu biri için renk ve renk kombinasyonları ve tercih aralığını seçin. Bu tür bej veya açık kahverengi gibi nötr bir şey için ya da siyah ve sarı kombinasyonu olarak biraz daha parlak ve göz alıcı bir şey için tercih edebilirsiniz.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Lüx Cameo Deri Lavabolar '' Bu yazı; 26 Aralık 2012 Çarşamba tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder