28 Aralık 2012 Cuma

Modern Temiz Banyo Dekorasyonları

Biz bir spa gibi bir deneyim sağlamak, modern banyolar bir listesini hazırladık. Bunlar organik alanlarda, tasarım genellikle minimalist, zihin ve beden gençleştirir rahatlatıcı ve sakinleştirici bir ortam terlemek.Doğal unsurlar ile modern banyoTasarımcı Chris John ilham açık banyo açık havada ve iç mekan arasındaki engeli kırar.  O bir havadar itiraz oluşturmak için yerden tavana kadar nötr, doğal taş kullanır.Tasarımcı Chris John ilham açık banyo açık havada ve iç mekan arasındaki engeli kırar. O bir havadar itiraz oluşturmak için yerden tavana kadar nötr, doğal taş kullanır. Kırmızı damar lavabo ile modern banyoModern banyo taş VanityVadadim Grinevich kaotik bir düzende ayarlanmış renkli kiremit sayısız kullanımı yoluyla bu çağdaş banyoda dramatik bir hareket yarattık.Vadadim Grinevich kaotik bir düzende ayarlanmış renkli kiremit sayısız kullanımı yoluyla bu çağdaş banyoda dramatik bir hareket yarattık. Tamamlanmamış ahşap Modern banyoBu minimalist banyo organik ve doğal hissediyor bir Asya çekiciliği vardır. Bambu duş zemin ve döşeme ile eşleştirilmiş beyaz duvarlar, sakin, dinlendirici bir banyo deneyimi için yapmak. Bir dağ çekilmek yükseltilmiş bir küvet ile ilgili bir huşu uyandıran Visage sahiptir. Beyaz, siyah ve doğal ahşap elemanları banyolarda çarpıcı bir iç görünüm sağlar. Bu minimalist banyo organik ve doğal hissediyor bir Asya çekiciliği vardır.  Bambu duş zemin ve döşeme ile eşleştirilmiş beyaz duvarlar, sakin, dinlendirici bir banyo deneyimi için yapmak.Bir dağ çekilmek yükseltilmiş bir küvet ile ilgili bir huşu uyandıran Visage sahiptir.  Beyaz, siyah ve doğal ahşap elemanları banyolarda çarpıcı bir iç görünüm sağlar.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Modern Temiz Banyo Dekorasyonları'' Bu yazı; 28 Aralık 2012 Cuma tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder