26 Aralık 2012 Çarşamba

Mutfağınız Sıcakmı ? 2013 Mutfak Tasarımlarına Bakın En Trendleri


Mutfak fabulousness Mutfak Sıcak nedir?  2013 Tasarım Trendleri

Susan Serra, Sertifikalı Mutfak Designer ve mutfak tasarım mevcut ve gelecekteki eğilimleri hakkında Susan Serra Associates başkanı ile konuştum. Aşağıda mutfak tasarım ve işlemleri ile ilgili sorular bir sürü poz. Şu anda bize ipuçları ve ticaret hileler ile Serra hisse trend ne ek olarak. Harcamak akıllıca nerede O bize tavsiyeleri ve size harcamaları geri kesmek isteyebilirsiniz nerede.

Ne şu anda mutfakta uzanımlı var?

"Birkaç tasarım felsefeleri yakınsak ve karıştırma, son derece kişisel olan mutfaklarda sonuçlanan olarak Mutfak tasarım 2013 için çok heyecan verici görünüyor." Serra ekonomisi hala adım bir bahar olmadan birlikte trudging ile "ekler, ev sahibi uzun ömür için akıllı satın almak istiyorum hangi çevirir gibi kabini, mutfak tezgahı ve döşeme gibi büyük bilet öğeleri için nötr bitirir . sıcak dokunuşları ile temiz, modern stilleri onların popülerlik devam ediyor. Ben tespit yapmak country tarzı yeni bir yorumunu içerir doğa takdir ve daha basit kabin tasarımları ile bitişik doğal dokular ve bitirir. Gurme yemek özelliklere sahip Aletleri önemlidir; aynı şekilde, indüksiyon buzdolapları ilgi kabaran ".
beyaz mutfak susan serra Mutfak Sıcak nedir?  2013 Tasarım Trendleri
Serra hala büyük görür "ilgi açık kat planları ve sosyal mutfak , gibi dahili ve gizli aletleriBLANCO en Kristalin lavabo ve gömme, çerçevesiz Setüstü daha popüler hale gelmektedir. "O tasarım sürdürülebilirlik ve sağlıklı büyüyen bir faiz olduğunu bildirir pişirme, hangi faktörlerin daha onlar hiç geçmişte daha tüketicinin satın alma kararları içine. Serra "nedeniyle gibi teknolojik gelişmeler şaşırtıcı gerçek görünümlü sahte malzemeler yenilenmiş bir ilgi görüyor seramik 'ahşap görünümlü' çini ve 'doğal taş görünümünü' zevk ilgi yeniden canlandı laminatlar. "
mutfak tasarım Mutfak Sıcak nedir?  2013 Tasarım Trendleri

Insanlar kendi mutfaklarında yinelemek için ne arıyoruz?

Serra insanların kendi mutfaklarında yinelemek isteyen için farklı nedenleri var, ama sonrası bölümü peope için arıyoruz açıklar kolaylık motive faktör olarak. Ana aşçılar kullanışlı özelliklere sahip cihazlar için arıyoruz ve " kabine erişim ve depolama da uygun olmalıdır vemutfak tasarım genel olduğunu "mutfak, kullanmak ve içeri taşımak için uygun olmalıdır" Serra göre önemlidir gereken çeşitli baskı türleri altında olarak zahmetsizce mümkün olduğunca gerçekleştirmek birden aşçılar, eğlenceli, uzatılmış pişirme seansları, sosyal pişirme ve daha fazlası -. Kat Malikleri etmeye kişisel bir şekilde kendilerini ifade estetik ve fonksiyon açısından ve her zamankinden çok daha fazla yapmak için güven var. arasındaki sweet spot "Tabii ki, o ev sahibi de bulmak için arıyor sözlerine ekliyor" iyi değer ve şık ürünler kaliteli. " 
Mutfakta beyaz dolap Mutfak Sıcak nedir?  2013 Tasarım Trendleri

Bizim mutfaklarda bozulmasina biz savurganlık gereken tek bir şey varsa da ne olmalıdır?

Serra ve diğer mutfak tasarımcılarına göre, büfeler gösteriş için bir alandır. O aletleri gibi "kabini sürekli alışmakta, ama metaller ve aletleri yapılmış o cam aksine kabini ahşap ürünler imal edildiğinden, bu dolap mümkün olması önemlidir anlatmaya devam ediyor zamanla tutarlı performans ve aşınmaya karşı yaklaşık 20 yıldır . düşük sonunda kabini satın bir kumar olabilir "O yo Sizin için ne ödeme olsun ve gibi üst düzey kabin için orta advsies". "

Mutfak thermador Mutfak Sıcak nedir?  2013 Tasarım Trendleri
Ne mutfak aletleri savurganlık değer mi?

Serra pişirme beri cevabı gerçekten bir sübjektif bir olduğunu bilir "bir pişirme işleminde olduğunda besin yanı sıra hoş bir deneyim oluşturur." Serra o tercih söyledi  büyük pişirme aletleri  bu tür bir fırın ve cooktop gibi, ya da bir aralığı, bir en iyi genel mutfak planınıza uygun olduğuna bağlı. O "rafları ve hassas sıcaklık kontrolü bir aşçı rüya üzerinden zamanlayıcılar, autocook özellikleri, fırınlarda konveksiyon inşa cooktop en kaynamaya brülörler veya güç boost esnekliği, kolay çekin." Inanıyor Teknoloji bugün gördüğümüz yemek pişirme cihazları modernize etti . Böyle hiç brülörleri ile buzdolapları gibi Zeki özellikler, hem tarafından sunulan teklif edilmektedir Thermador ve Gaggenau marka. Eğer Ocağın üzerinde istediğiniz yere Imgine bir tencereye koyun edememek!

 Nerede geri kesmek ve birkaç dolar tasarruf edebilirsiniz? 

"Aletleri özelliğine yönünde kuvvetli akınlar yapmış harika yeni teknolojik özellikleri, iyi görünüyor ve büyük bir değer. " Serra devlet bir satırı aletleri üst satın gerekmez "sözlerine ekledi. Güzel ankastre elektrikli ev aletleri doğrultusunda bütçe tutmaya yardımcı olacaktır. "O aydınlatma maliyetleri kolayca makul tutulabilir inanmaktadır orta fiyat noktasında bulunabilir. O, aydınlatma armatürleri gördü dekoratif armatürleri veya görev aydınlatma olsun   " güzel, yeni bitirir ve akıllı özellikler açısından gelişmeye maliyeti yüksek olmak zorunda değilsiniz. "O donanım mutfak ile 'hile' kolay" olduğuna inanmaktadır tasarım. "donanım lisanlarda büyük ve geniş bir seçim var ve genellikle orta veya yüksek sonu olup olmadığını belirlemek zordur. O bile alt uç donanım göz aptal gördü!

mutfak kasap blok Mutfak Sıcak nedir?  2013 Tasarım Trendleri

Şu anda herhangi bir trend popüler mutfak renkleri var mı?

Serra görme ve beyaz bir sürü ile çalışan kapalı beyazlar, doğal ahşap lekeler. Onlar ev sahibi kabini ne istiyorsan olmaya devam, beyazlar güçlü bir lider olduğunu da sözlerine ekledi. "Griler, başka bir nötr, özellikli kabini ve / veya aksesuar şeklinde siyah eklenti sofistike yükseliş ve dokunuşlar kalır. Tezgahı gibi benzer bir hikaye anlatmak , otantik renk ve nötr özellikle sıcak griler , izin dekoratif katman kullanılacak renk açılan sade bir görünüm yaratır. "
Mutfak bilgilerini Mutfak Sıcak nedir?  2013 Tasarım Trendleri

O bir mutfak yeniden tasarlanması üzerine yönelmesine hakkında için ne tavsiye paylaşabilirim?

Serra güçlü bulmak için bize öneren bir mutfak tasarım profesyonel yeterli zaman projeniz için mükemmel bir mutfak tasarımcısı bulmasının ve birkaç uzmanları röportaj. "Bu biraz beklenenden daha fazla sürebilir ama harcanan zaman değer olacak. Dikkate hayal edebileceğiniz her maliyet alarak, bütçenizi farkında olun. Bu maliyetler yanı sıra ürün sınıflandırır bir içine malzemeleri, müttefik uzmanları sorumluluklarını ve diğer ayrıntılar binaaynı zamanda bir akıllı telefon uygulaması var proje yönetim sistemi evde ve hareket halindeyken tüm bilgileri erişebilirsiniz böylece.

Ne kadar, yaklaşık, yeniden yapmak benim mutfakta sürer?

Serra "elektrik ve sıhhi tesisat işleri söz değil belki de yeni pencereler, döşeme, dolap, ev aletleri ve mutfak tezgahı, tam bir gözyaşı-out içeren bir mutfak yenileme, bunun toplam bir makyaj olduğunu varsayarak söylüyor, dikkatle düzenledi olmalıdır. Bu ürün ve işçilik dahil olmak üzere orta boy bir mutfak yenileme için bir proje takvimi 6 hafta civarında sürer.Yenileme çoğunluğu temel dolapları yüklendikten sonra şablonu olmalıdır tezgahı beklemek için 4-5 hafta ve başka bir 1-2 hafta sürer. Daha karmaşık işgücü gereksinimleri ile Mutfak uzun sürecektir. "

Mutfakta yemek alanı Mutfak Sıcak nedir?  2013 Tasarım Trendleri

Eğer bizimle paylaşmak için istekli herhangi bir sanayi sırları var mı?

Serra bizim için dikkat öneren   yemek alanının tasarımı . Tüm çok sık o kadar olsa yemek alanında verilen olmadan mutfak çalışma alanına koymak odak toplu görür. O da geniş bir yemek alanı planlamak için bize tavsiye ve biz büyük olasılıkla onun görüşü büyük ölçüde bunların konfor, ya da eksikliği etkiler, hangi masa etrafında hareket için izin vermek için, biz beklediğinizden daha yemek alanı için daha fazla yere ihtiyacınız olacağını açıklar.
Tavsiye bir parça o bizimle paylaşır "kabini, mutfak tezgahı ve fayans veya diğer backsplash tedavi bu küçük yüzey örnekleri izlemek için! Bu senin avucunun içinde bir örnek bakmak için bir şey ve başka bir şey tamamen uzağa 9 metre veya, 3 ila 6 aynı küçük bir örnek görmek için tamamen farklı bir görsel deneyim haline çevirir. "
Serra form ve fonksiyonu üzerinde eşit veya yakınındaki eşit ağırlık "ile mutfak alanı tasarımı önemini vurgulamaktadır. ! Bu, form işlevi takip etmek zorunda değildir anlamına gelir - fonksiyon formu takip edebilirsiniz "  , evinizdeki ile güvenebileceğiniz kimse mükemmel profesyonel bulmak son bir not, Serra kuvvetle bize tavsiye ", kim dinlemek değil 'evet olacak 'Sen, rehberlik ama itin ve muhteşem bir yenileme için yolda olacağım değil. "
Biz bu iyi bilgilendirilmiş ve mutfak yenileme üstesinden gelmek için hazır bırakır umut!
Susan Serra, CKD, CAPS için çok teşekkürler - Susan Serra Associates, Inc Başkanı: 

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Mutfağınız Sıcakmı ? 2013 Mutfak Tasarımlarına Bakın En Trendleri'' Bu yazı; 26 Aralık 2012 Çarşamba tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder