25 Aralık 2012 Salı

Oturma Odası Oluşturmak için 5 İpuçu


Feelin 'biraz geriye? Biz geri zaman içinde bir yolculuk almak ve 70's esinlenen kaçış içine sıkıcı, sıradan bir oturma odası açmak ne dersiniz? Bazı eğlenceli renkleri, benzersiz aksesuar ve cesur mobilya ile evinizi Funk. Evinizin odak noktası çok güzel, şık bir ev karşı her şeyi groovy sevgini uyan bir alan oluşturarak tüm süre durması gerekiyor kişiliği ver. Bir canlı, 70's-ilham oturma odası oluşturmak için nasıl bizim önerilerimiz görün!

1. Funky baskılar kadar karıştırın.

Bu bir küçük, soğuk bir groovy yer yapar küçük. Sürece hiçbir durduk ile odanın etrafında renk ve yayılması dolu olduğu gibi, sen doğru yoldasın. Boşluk fazladan, 70 oomph vermek basılı yastık ve yamalı halı ve battaniye üzerinde Kazık. Sen her zaman çok kumaş ve kabartmak biraz kendi yastıklar yaratabilirsiniz!

2. Parlak, funky renkleri.

Neonlar, parlak renkler, kireç rengi adı ile bir şey ... Bunların hepsi bazı 1970 lezzet ile bir oda oluşturmak için yardımcı olmak için idealdir. Renk bu temalı alana önemli bir parçasıdır. Bu kanepe, sandalye, perde, halı ve duvar sanatı olsun ... hepsini yumruk biraz olmalıdır. Ve o kadar karıştırın ve kendi renk kombinasyonları oluşturmak için korkmayın.

3. Eğlenceli, funky sanat.

Thrifting Git ve biraz komik duvar sanatı bulabilirsiniz. Sevimli, aptal görünümlü köpek ya da sadece garip görünüyor ... tüm bu harika bir ruh hali oluşturmak için çalışır bir şey. Sonra oda hakkında scatter.Eğer onları teslim olsun, duvara veya manto yukarıda onları kadar yalın ... 70 out-of-the-box sanatı hakkında oldu.

4. Büyük, funky aynalar.

Bir disko topu andıran aynalar 70 bir ev dekor elyaf vardı. Yani, sizin oturma odasında biri için bir yer bulmak sadece doğal. Hepimiz aynalar doğal ışık ve mekan bir yanılsama yaratmak biliyorum, bu yüzden alan ve ekstra geriye yetenek ekstra oomph ekleyeceğiz. Bir şekil bir şey bulmak deneyin, belki bir elmas ya da büyük bir yuvarlak ayna?

5. Seçmeci, funky dokular.

Bir sevişmek halı, kürk abajur ya da ahşap kaplı duvar, 70 ekledi doku. Yani, dekor ile karıştırın. Tüm baskılı atar ile bir kürk yastık atmak veya kahve masa altında uygun bir canlı yeşil sevişmek halı ile eğlenin. Karıştırmak ve maç korkma, doğru ortam yaratmak hakkında.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Oturma Odası Oluşturmak için 5 İpuçu'' Bu yazı; 25 Aralık 2012 Salı tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder