26 Aralık 2012 Çarşamba

Parlak Beyaz Ofis Dekorasyonları

Berrak ve temiz. Zarif ve rafine. Çok şık Posh ve o. Parlak beyaz odalar kaygan var serin stil ve bu fikri ev ofis için mükemmel olabilir! Kendinizi ve çalışma tarzı ve şımarıklık bağıran bir boşluk ile bazı güven verin. Eğer bir bütün parlak, beyaz ofis oluşturmak ya da bir şey için temel olarak parlak beyaz kullanmaya karar olsun ki, babalık bu kadar temizlenir ve tertemiz bir görünüm size günlük görevleri doğru halletmek için ihtiyacınız olan ekstra itme verecektir. Şimdi, siz kendiniz bir tane oluşturmak için bazı fikirler ve ilham verelim!

Tamamen beyaz odaya büyük avantajlarından biri uzay yanılsamadır! Beyaz derinlik ekler ve tavana ve zemine duvarlar ve uzunluğu için ekstra genişlik görünüm ve his yaratır. Yani, ev ofis evin en büyük odası değildir veya süsleyin tüm beyaz kullanarak, evinizin bir köşesinde veya bucak dışında bir şey yaratmak için yaşadım eğer böyle önemli bir avantaj getirecek!


Neden bir all-beyaz ofis harika bir fikir olduğunu bir başka nedeni: kişisel tarzını gösteriyor. Bu tarafsızlık bir renk ile bu monokromatik tutulması renk kombinasyonları ve temalar tarafından alı olmadan mobilya, sanat ve küçük aksesuarlar her parçasının içine kişiliğinizi içerebilir olmasıdır.

Uzayın bir parlak beyaz olacak olsa da, herhangi bir daha az sakinleştirici yapmaz. Sizin vakıf ve berrak ve beyaz duvarlar tutun, ama çok bazı sakin renkler ekleyebilirsiniz. Pudralı blues, allık pembe veya bazı heather griler çalışma yeri için mükemmel bir sakinleştirici bir atmosfer yaratacaktır. Sadece renk ile ofis mahçup etmeyin emin olun, bu monokromatik uzak fikrini almak ve rahatlatıcı bir huzur, bir renk uzayı yenmek olacak.

Tamamen beyaz duvar ile duvarlara bazı boyut ve doku oluşturmak emin olun. Duvar sanatı, raf ya da bir şey biraz out-of-the-box çıplak alana ilgi eklemek için yardımcı olacaktır. Zaten beyaz duvarlar kullanarak ama şeyler sıkıcı tutmak anlamına gelmez ek alandan yanılsama alıyoruz. Çeki düzen vermek ve odanın etrafında kendi kişiliği eklemek funky (beyaz) aksesuarlar bulun.



Daha ferah ve bir pencere daha ilham verici ... açık, sizin tüm beyaz ev ofis bile parlak yapmak için ışığı içeri unutma. Herhangi bir tedavi ile windows karşılamak ve bazı büyük aydınlatma çıkarmak bazı büyük lambalar emin yapmayın. Hatta daha oda açılır ve temiz beyaz duvarlar sıçrar.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Parlak Beyaz Ofis Dekorasyonları'' Bu yazı; 26 Aralık 2012 Çarşamba tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder