29 Aralık 2012 Cumartesi

Sanayi Tarzı Yatak Odaları Dekorasyonları

Bu iki oldukça benzersiz yatak odası tasarımları ayrıntı tarafından ilk dalmak  Blalank Studio3D sanatçı ve ikinci Ramon Zancanaro , sanayi tarzı şık dekore edilmiş her. Alanı boş bir tuval karakter ve kaprisli eklemek için fikirler bir dizi bulmak için yakından bakın.
Ilk çarpışmalar düzeni içine organik şekiller ve driftwood sesleri ekleyerek gri beton duvarların soğukluğu.  Düzensiz kenarlı tahta parçaları rustik ahşap headboard, ağır bir kapı ve iki-tonlu depolama ünitesi iltifat havai bir raf, bir masa içine moda vardır.



Kömür gri duvarlar, parlak bir beyaz tavan varlığı ile kaldırdı ve büyük bir krem ​​alan halı yatak ucunda altından yayılan ve en dibinde vintage stili göğüs edilir
Blalank Studio ile 4 ÜstüSonraki boşluğa çoklu yüzeyler üzerinde merakla yığılmış, stüdyo tarzı aydınlatma kuleleri gelen boş ve sıkıntılı resim çerçeveleri bir hayvanat bahçesi için, koleksiyonları ve sıradışı buluntular ile doludur.Seçmeci raf ekranAhşap çerçevelerEndüstriyel ev stiliEndüstriyel ayakta lambaEndüstriyel depolama sandıkBir hardal tonlu yumuşak deri yatak, merkezinde sahne alır dairesel bir İran halısı tarafından yakalandı.Yuvarlak halıBir vintage bavul Yatağımın başucundaki bir uzantısını oluşturmaktadır hangi koltuk yatmadan okuma kitapları küçük bir kütüphane için.Bavul yan masaLouvre kapılarBir metal portmanto endüstriyel görünüm ile bağlar, ancak bir düzgün vücutlu silueti ile getiriyor.Turquiose fanıRamon Zancanaro aracılığıyla 14 Üstü

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Sanayi Tarzı Yatak Odaları Dekorasyonları'' Bu yazı; 29 Aralık 2012 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder