29 Aralık 2012 Cumartesi

Yatak Odası Dekorasyonu

Bu erkeksi odası görselleştirme gelen Viz Sanat , sağ kendi konfor bölgesi, deneyimli bir kaşif hissettirmek için harita ve yat yelken gibi geometri, tekne hediyelik eşya ve okyanus görüntülerinin biberli onlar hakkında dünya gezgin bir çok farklı ipucu var.
Ahşap kaplı duvarlar cömertçe oda hala modern ev iç mekanlara sahip trendi kalan iken gitmiş kez anımsatan rahat bir kabin hissediyorum vermek.  Az yumuşak ışık kaynaklarının sonraki büyük macera komplo tembel akşamları için samimi bir atmosfer oluşturmak, görev aydınlatma tüm önemli pasaport arama ve kurtarma misyonu parlak bir ışık tutacak kullanılabilir iken.Eril yatak odası dekor
Ahşap kaplı duvarlar cömertçe oda hala modern ev iç mekanlara sahip trendi kalan iken gitmiş kez anımsatan rahat bir kabin hissediyorum vermek. Az yumuşak ışık kaynaklarının sonraki büyük macera komplo tembel akşamları için samimi bir atmosfer oluşturmak, görev aydınlatma tüm önemli pasaport arama ve kurtarma misyonu parlak bir ışık tutacak kullanılabilir iken. 
Yatağın üzerinde bir tuval dreamland için aşağıdaki off dayanır kim yelken, dalgalar üzerinde bir yat bir aksiyon çekim tutar.Yat temalı odaModern yatak odası tasarımıBu oda ulaşım düzenlemeleri ve yaklaşan geziler için güzergah ve yapılan bütün tozunu bir kez uzay bir büyük alan, ya da ev ofis alanı kapalı bölüm olarak akmasına izin vermek için, yarım bölme duvar ve geri çekilebilir kapı ile ikiye bölünmüş oldu.Resepsiyon alanı arkasında bir harita mural henüz keşfetmek için tüm hedefleri sürekli bir hatırlatma ve geçti geziler düşkün anıları ile teem tüm yerleri sağlar.Yat tarzı yatak odası

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Yatak Odası Dekorasyonu'' Bu yazı; 29 Aralık 2012 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder