26 Aralık 2012 Çarşamba

Zarif Modern Mutfak İç Tasarım Fikirleri

Çoğu Midcentury modern evler genellikle mutfak ve bir duvar ile ayrılmış oturma odası vardır. Bu adapte edilebilir ve değiştirilebilir bir iç tasarım detay. Tarzı gelince, sadece eve geri kalanı gibi mutfak, basit iç dekorlar var ve mutlaka minimalizm doğru bir dönüş almak olduğunu görebilir bulunuyor. Yine de, dekor zarif ve biraz ayık kalır. Ama bu mutfak bu tür gibi görünüyor tam olarak nasıl görmek için birkaç örneğe bir göz atalım.

Bu Midcentury modern ev aslında mutfaktan oturma odasına ayıran bir duvar vardı. Duvar kara tahta tezgahı ile kaldırıldı ve değiştirildi. Mutfak da yeni dolaplar ve alüminyum pencere, beyaz eşya ve döşeme var. Ayrıca özgün mimarisi ve çekicilik bazı korurken artık modern bir görünüme sahiptir.


Bu ev halinde, yapılacak oldukça farklıdır. Oturma odası, mutfak ve yemek alanı aynı alanı paylaşır. Dekor için seçilen tarzı da modern ama güçlü endüstriyel etkilere sahiptir. Mutfak açık depolama, sanayi tarzı kolye ışıkları ve genel bir basit ve işlevsel bir dekora sahip bir metal adaya sahiptir.

Bu Midcentury modern mutfak oturma odası üzerine de açıktır. Bu ahşap ve genelinde benzer özelliklere sahip yapılmış mobilyalar ile basit ve çok tutarlı bir dekora sahiptir. Bir set parçası olduğunu aslında mutfakta düzgün ve basit görünüyor yapar. Ahşap dekor için zarif ve sıcaklık katıyor ve renkli oturma odası tasarım eşleşir.

Bu özel mutfak oldukça geniş. Bu yemek odası bağlantılı ama iki alanda bir surla delimitated edilir. Mutfak kendisi çok büyük ve aynı zamanda minimalist bir L şeklinde tezgah ve güzel bir yeşil masa etrafında yerleştirilmiş şık sandalyeler ile bir yemek alanı bulunmaktadır. Dekor geri kalanı basit ve parlak ve güçlü modern esintileri var.

Sonunda, biz başka güzel Midcentury modern mutfak henüz size göstermek için gidiyoruz. Bu bir yeni model uygulandı ve şimdi daha modern bir iç dekorasyona sahiptir. Oldukça küçük olsa da, zarif bir iç mekana sahiptir. Hatta küçük bir kahvaltı ya da bar alanı ve masanın üzerinde asılı güzel bir avize ile bir yemek alanı bulunmaktadır. Tuğla duvarlar harika bir aksan ayrıntı vardır.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Zarif Modern Mutfak İç Tasarım Fikirleri'' Bu yazı; 26 Aralık 2012 Çarşamba tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder