1 Ocak 2013 Salı

10 Farklı Yatak odası Fikirleri


It Yourself (DIY) profesyonel bir yardım almadan, modifiye tamir veya kendiniz tarafından yapılan aktivite her türlü, yapı tanımlamak için kullanılan bir terimdir yapın. Bu ev geliştirme anlamına gelir insanlar neden kendilerini evin etrafında şeyler yapmaya başladığımda Bu terim 50'lerde ortak kullanıma giren olmasıdır. Son yıllarda dönem DIY artık beceri setleri geniş bir yelpazede kapsayan, daha geniş bir anlam aldı ve bu şekilde aynı zamanda DIY konusunda güçlü gerçeği sunan, Sanat ve El Sanatları ile ilgili, bu modern tüketici kültür vurgusu bir alternatif sağlar kendi ihtiyaçlarını karşılamak için başkalarına güvenmek üzerinde. DIY hareketinin kişisel katılımı ve yaşam herhangi bir malzeme boy becerilerinin kullanımı eski model bir yeniden giriş temsil eder. Bu büyük hareketin şimdi ne gibi yayınlar dünya çapında, fikirler ve teknikler sunarak desteklenmektedir.
Bu DIY segmentinde Merkez Yönetim Kurulu bir sürü fikir ile tamamlanan projeler, ve "nasıl" için.Kutunun dışında düşünmek ve kendi zevkinize benzersiz bir şey yaratmak için hayal gücünüzü açığa çıkarmak için korkmayın. Bazı zaman kolaydır, biraz zaman biraz zor, ama ellerini kendi ile özgün ve şaşırtıcı bir şey oluşturmak olacaktır emin olun. Bütün fikir çok fazla para harcamadan benzersiz bir şey yaratmak.
Burada maruz Bunlar 34 diy headboard fikirleri aksine bu size göstermek için bulabildiğim en iyi projeler, ve hepsi eşit derecede ilginç, birbirleri ile rekabet değildir.
  1. Kurtarılan malzemeler Headboard.ilk proje bir yanık kazık kurtarılabileceği hurda malzemelerden elde edilmektedir. Ana öğe çöplük alınan bir vintage kapısı ile güzel eşleştirilmiş eski bir kapı olduğunu. Düzenleme hayal ve sprey boya biraz aldı ve sonuç kral yatak için bir taç gibidir. Şimdi, kendi "uyku tahtı" hayal edebiliyorum. {Bulunamadıfunkyjunkinteriors }.
  2. Metal başlık.Bu gerçekten basit ama dahice düşünülmüş. Kim metal çatı çok şık olabileceğini biliyordu? Bu benzersiz başlık bir rustik, ama henüz parlak çekici hissediyorum alır. Bu şekil oluklu kalay bir parça kesilerek mümkün olmuştur. Malzeme Bu ortak, geleneksel doku tanınan, ancak bu 30 $ headboard şey ama sıradan. {Bulunabilir Kara Paslay günlüğü}.
  3. Eski kapı başlık.rejenere eski kapılar bir çift bu rüya yatak odası için çok büyük bir görsel ağırlık ekleyin. Havadar yatak odası doğal ışık ve beyaz boyalı duvarlar bol tarafından geliştirilmiştir. Ayrıca odasına köpüklü avize ile başlayan diğer vintage elemanları bulunabilir. {Bulunamadı Dreamy Whites günlüğü}.
  4. Orijinal başlık mağaza işaretleri kullanarak.Bu proje orijinal bir başlık oluşturmak için kullanabileceğiniz öğenin çeşitlilik gösterir. Bu bir yeni kadar iyi görünen bir ıslah marketten işareti ve bir divan için güzel bir göz alıcı zemin ile gerçekleştirilmektedir.Işareti tarafından sağlanan tema bu odada her şey değildir ama onun tarihsel önemi sahibi neredeyse o zamanlar tatmaya. {Bulunamadı yapar funkyjunkinteriors }.
  5. Hint başlık proje.Bu el bir bit pazarında bulundu Hint Gülağacı ekran oyma yatak iç ve oryantal bir dokunuşa doku ekler.El yapımı nesnelere çok daha fazla değere sahip ve ilgili iki kişi arasında bir bağlantı kurar. Dört panel ekran mükemmel bir kral yatak üstünde uyuyor. {Bulunamadı Adeeni Tasarım Grubu }.
  6. Doğal Ahşap Headboard.beyaz duvarlar ve modern aletleri ile bu modern çatı yatak odası olarak tam bir iç eksik parça bu organik bir unsur olabilir. Bu eski parke tahtası ruhsuz endüstriyel görünümlü boşluk. {Pics, Daniel Bodenmiller tarafından} doğal bir dokunuş ve ısıtır ekler
  7. Göz alıcı başlık.Bu küçük bir stüdyo dairede bir odak noktası oluşturmak için oldukça zor, ama bu adam demirin iki şerit sabitlenen 1-1/2-inch MDF parçaları kullanarak oluşturmak başardı. Bu şekilde o bir görsel ilgi yaratmak ve mekanı yeniden tanımlama tavana tüm yol uzanır çarpıcı bir başlık oluşturulur. Ben bunu tam olarak nasıl isterseniz, bu çok çok mal değil ki hayal edebiliyorum: Serin ve ucuz {bulunamadı! roomzaar }.
  8. Deklanşör Headboard .sizin iç ayarlarına bağlı olarak, sadece bazı bölümleri ve elemanları sığabilir. Tür yerde gider bir başlık oluşturmak için serin bir yolu, bu bitmemiş kepenkleri ile. Bu dekoratif harfler ve yastıklar arasında odasına doku biraz getiriyor. {Bulunamadı HGTV }.
  9. Paletler Headboard.Muhtemelen basit başlık hiç bu odada bulunabilir. Duvarlarında canlı renkler ve inşaat sektöründen çıplak ahşap palet kombinasyonu oldukça ilginç ve eşsiz. Bir doğal kaplama lacivert-beyaz dolaba boyalı çizgili, yeşil duvarlar ve başlık böyle basit bir ahşap çerçeve ve iki ahşap komidin kombinasyonu beklemek olmaz. {Bulunamadı Lakeitha Duncan }.
  10. Eski bard penceresinden Headboard.Bu ilginç başlık eski bir ahır penceresinden olduğunu. Öğe tasarımına mükemmel uyum gösterecek şekilde güncellenmiştir. Kare cam parçalarını ilk boyandı ve daha sonra özel bir teknikle ayna oldu.Çerçeve çevreleyen duvarlarda beyaz kontrast siyah boyanmıştır. Yani bu durumda ülkede çağdaş gider. {Bulunamadı Birdhouse Interiors }.
  11. Beyaz çit Headboard.Bu bahçe esinlenen odası geleneksel beyaz çit bir başlık olarak var. Bu eşsiz öğe güneşli sarı duvarlar ve ülke tarafında yatak ile eşleştirilmiş. Genel olarak oda pilleri başka bir gün için hazır, ücret. {Bulunan bir taze bahar hissediyorum, rahat sabah kalkmak için mükemmel bir yoldur, alır roomzaar }.
  12. Eski bir kapı rafları ile Diy başlık.DIY headboard sonraki proje cazip kapı şeklinde eski bir mobilya parçası vardır. Bonus olarak, üzerindeki küçük bir raf var. Dekoratif objeler her türlü için idealdir. Biz oda teması görebileceğiniz gibi aynı zamanda yatak standı, harika bir antika parça içerir. Yatakta her iki tarafında Matching lambalar şık uyumak için sahne tamamlar. {Bulunan S İç Tasarımı }.
  13. Bir rustik turuoise başlık.Cleary, ahşap bir yatak başlığı stil, konfor ve herhangi bir yatak odası için sıcak bir duygu katıyor. Bir turkuaz ahşap headboard daha çok şey katıyor. Cesur hareket zaten belirli bir tema dekore oda için eğlenceli bir not ekler. Bu ucuz ve cesur olduğunu ve bunu çok iyi uyan düşünüyorum genç bir çift. {Bulunan  Ana-Beyaz }.
  14. Bir döşemeli headboard ile zarafeti ekleyin.Bu yatak odasında bir açıklama parça mükemmel bir örnektir. Ilginç öğe tasarlanmış ve oldukça kolay uygulanır. Over-the-top döşemeli headboard elyaf yapıştırıcı, ve temel dikiş becerileri gibi basit malzemeler kullanılarak oluşturuldu. Yukarı, tavana kadar bu döşemeli headboard odaya yükseklik kazandırır. {Bulunan Isabella & Max Odalar }.
  15. Kumaş ile kaplayın.tasarımı Başka bir olasılık zaten eski bir başlık kumaş veya kumaş ve basit boya kombinasyonları ile örtbas etmektir varsa. Bu başlık basit bir kumaş kaplı ve oda. {Bulunan ilginç bir not ekler Holly Mathis}.
  16. Headboard özel bir görünüm.Bu yatak odası Mükemmel bir ayardır. Tuğla işi güzel pozlanmış ve mükemmel beyaz çarşaf ve eşleşen bir başlık ile geliştirilmiştir. Bu basit bir tuval tahta elde edilir. Düşük maliyetli sürecinin standart bir tuval masası aldı ve çivi kafa kesme ile süslenmiş. Bu hiçbir proje bir döşemeli tasarımcısı başlık. {Bulunan aynı görünüme sahiptir sew tasarımcısı Dan Düzeltmeler }.
  17. Headboard Beyaz çıkartma.Bu projelerin talimatları her türlü gerekmez yapmak çok kolaydır. Kolayca oyunbaz bir odada duvara gerçekten koyu renk ile kontrast bembeyaz bir çıkartma yerleştirebilirsiniz. Bu basit talimatları ile, yalnızca gökyüzü sınırdır. Benim kişisel görüşüm olsa neşeli ve çok genç, bu büyük kırmızı bir ahır gibi görünüyor olmasıdır. {Bulunan Vanessa De Vargas }.
  18. Döşemeli Nailhead Trim Headboard .Bu başlık yukarıda sunulduğu gibi Benzer serbest zaman yapmak için çok basit bir proje. Bu çivi kafa kesme headboard Bina tam olarak yerel Home Depot istediğiniz kumaş seçmesine olanak sağlar.Sonuç güzel ve çevre ile ilginç bir tezat oluşturur. {Bulunamadı casasugar }.
  19. Katlanır dolap kapıları Diy başlık.Bir başlık oluşturmak için serin bir şekilde katlanır dolap kapıları ve orta yapıştırılabilir ve duvara sabitlenmiş dekoratif kağıt ile süslenmiş. Bunu oluşturmak için çok basit olduğunu bahis ve evin çevresindeki tüm malzemeleri varsa, babaannenin tavan. {Bulunamadı deneyin değilsejessicaclairesworld }.
  20. Benzersiz başlıkları oluşturmak için büyük bir resim kullanın.Modern bir yatak odası ulaşmak için benim favori yollarından biri buraya bu durumda gibi. Sanat büyük bir parça alın ve arkasında yatak koymak. İşte bu kadar basit. Sizin dekora uyan ve size çok kolay odanıza kişilik verebilir bir resim seçin. {Bulunan messagenote }.
  21. Headboard İçin Cesur renkler.Şimdiye kadar, yatak odası her türlü vardı ama tek bir çocuk odası. Bu proje iki fantastik görünümlü başlıkları ile iki küçük yatak bulunmaktadır. Gerçekten cesur bir renk ve desen animates yer, dikkat ve ilgi çekici, çocuk odası eğlenceli yapım. {Bulunamadı glanceatbeauty }.
  22. Diy plakaları bir beafutiful başlık.bir başlık bir çok ilginç bir fikir bu proje. Plakaların Bu koleksiyon bir bit pazarında bulundu ve para çok az miktarda yatak çeki düzen vermek için bir fikir verdi. Eğer bu tür bir şey içine iseniz gerçekten sonuç harika, çünkü bu dikkate. {Bulunamadı newlyweddiaries }.
  23. Ahşap headboard.Bu projeler buraya mutlaka tasarım içine serin bir etki elde etmek için bir başlık gerek yok vurgulamaktadır. Aynı sonuç, bu mimari parça ile elde edilebilir. Doğru yerde ve iç ortamda bu düzenleme odayı tamamen değişiyor. {Artdeco.blox.pl bulunan}, çok cazip olabilir.
  24. Chalkboard boya başlık.muazzam DIY headboard proje burada, bu biri tarafından temsil edilmektedir. Bu inşa etmek basit ama kara tahta boya gibi bazı özel malzemeler gerekebilir. Madde kara tahta boyası ile boyanmış ahşap kesme, size önemli olduğunu düşünüyorum günlük ne yazmak ve çizmek için bir tozsuz tebeşir ve güzel bir antika siluet oluşur. Daha iyi açamadı! {Bulunan Inglenook Dekor }.
  25. Barnwood başlık Salvaged.buraya Bu bir, bir başlık ihtiyacı doğdu. Bazı artık meşe tahtaları hızlı anlamlı bir öğeye ana "madde" haline geldi. O ve bazı açık sprey boya bazı destekleyici unsurlar vidalama, bazı ahşap kesme tahtası süreci o kadar da zor değildir. Sonuç, gördüğünüz gibi yatak ve animasyon üzerine yatak odasında bir odak noktası oluşturur. {Bulunamadı designsponge }.
  26. Fabic başlık.Kimseyi bahis evde çalıştı. Gerçekten gerçek bir hale getirmek için bazı hurda malzeme olmaması eksikliği oluştu bir başlık olmayan bir başlık oluşturma Bu parlak bir fikir. Projelerin bir kumaş parçası alarak oluşur, istediğiniz herhangi bir şekil kesilmiş Sıvı kola uygulanır, bu yüzden çıkarılabilir hale gelir ve daha sonra düz duvara kurulu ütüleyin. Sonuç şaşırtıcı, size uygun bir döşemeli headboard görünüm elde. {Bulunamadı metalandmud }.
  27. Diy Headboard Tufted.Bu projeyi tamamlamak için 6 saat sürdü ve 100 dolar altında şimdiye kadar gördüğüm en iyi sorguçlu başlık olduğunu. Bu köpük, kontrplak, birkaç somun ve bazı kumaş ama tamamen buna değer çıkan parça gibi biraz daha fazla malzeme gerektirir. Sadece bakmak! Bu çok iyi gerçekten pahalı bir deri kanepe benzer ve kontrast muhteşem. {Bulunamadı apartmenttherapy }.
  28. Bir başlık içine mantel şömine çevirin.sizi hayal bile edemeyeceğiniz bir başlık oluşturmak için daha fazla yolu vardır. Bu, örneğin bir mantelpiece elde edilir. Normalde bir şömine bu sıradışı öğe için mukadder artık yepyeni bir "iş tanımı" ile karşı karşıyadır. Fikri ilginç görünüyor ama aynı zamanda mantel orijinal yıpranmış bitirmek. {Bulunamadı Sadece apartmenttherapy }.
  29. Ikea furntiure ile Headboard.Sonraki proje, Mandal Ikea dan olmasına rağmen hala bir DIY olduğunu. Bu madde için yapılmış olan diğer biraz daha farklı bir amacı için kullanılmıştır. Yani, duvara karşı yüksek yığılmış Bu kitap ve diğer dekoratif objeler için raflar ile okunaklı bir başlık olduğunu. Bu odada mükemmel bir uyum diğer ahşap parçalar ve malzemeler sayesinde. {Bulunamadı apartmenttheraypy }.
  30. Chalkboard başlık.Bu göründüğü kadar basit. Sadece güzel bir ahşap çerçeve ile eski bir büyük kara tahta almak ve bir başlık olarak kullanabilirsiniz. Bu konuda gerçekten harika bir şey, her gün uzay komik şeyler çizmek veya mesaj yazmak için sunulan farklı sayesinde bakmak olmasıdır. Bu şekilde, size herhangi bir anda nasıl hissettiğini bağlı olarak, değişen ruh halleri ile eğlenceli bir yer yatak odası dönüştürmek. {Bulunamadı ap }.
  31. Kalın başlık kumaşlar.sizin yatak çok uzun süre çıplak gitti ve bunu yaslanmış zevk için rahat biri yapmak için seçebilirsiniz headboard çeşit vakti düşünüyorsanız. Ne olursa olsun iç ve yatak boyutu, güzel kalın harflerle kadar baharat şeyler kesinlikle olacak. Bütün projenin tamamlanması için uzun sürmez ve ne gibi elde edene kadar böylece kendi fikirleri ile deneyebilirsiniz. {Bulunan ben Suwannee }.
  32. Eski kapı başlık.Daha önce kapıları gösterildiği gibi birçok başlık projelerinde çok yaygın bir karşılaşma vardır. Çok sık eski kapılar sert ahşaptan yapılmıştır ve yıllar boyunca çok dirençli. Insanlar onları çok kullandığınız nedeni budur, ama hiçbir kapı ve benzeri diğer her proje farklı. Ana fikri iyi bakmak ve ucuz olması, gerisi sizin hayal bırakılmıştır. {Bulunamadı ap }.
  33. Ayna başlık.
    Eski bir aynadan yapılmış bir başlık pek yeni bir şey, ama kendi avantajları vardır. Hafif ve küçük bir yerde yansıtır çok iyi bir şey olabilir, ama bir şey yansıtır çünkü çevre. {Bulunan içine aynı zamanda yükseklik ve boşluk duygusu veren, bir odak noktası oluşturmak değil burada }.
  34. Döşemeli otomi başlık.Büyük tasarımlar pahalı olmayan malzemeleri ve yöntemleri ile de elde edilebilir. Durumu kendi yaratılış içine iyi sizin gibi şeyler gelen şeyleri ve daha sonra devrik onları almak için. Güzel ve ne kadar uzun istediğiniz gibi değildir ve sizin iç için uygun ne için bir sınır yoktur. Bu, orijinal başlık, belli bir tekstil yapılan otomi kumaş olarak adlandırıldı. Bu otomi orta Meksika'nın Hintliler ve tasarım etrafında dans gibi görünüyor hayvanlar hesaplanmaktadır. {Bulunan tarafından yapılan el designsponge }.
Eh, bunu gördüm! Bunlar en ilginç DIY headboard fikir ve projelerdir. Şimdi yapmanız gereken tüm bu harika fikir almak ve kendi proje koymaktır. Bu arada, hangisinin size en seviyorsunuz?

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''10 Farklı Yatak odası Fikirleri'' Bu yazı; 1 Ocak 2013 Salı tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder