26 Ocak 2013 Cumartesi

20 Modern Oturma Odası


Bir ev eşsiz ve güzel hissetmek için modern olmak zorunda değildir. Ama bazı ev ve dekorlar güzel olması değil ve onlar hakkında daydream yapmak değil sadece çok şaşırtıcı. Eğer ikna değilseniz, sadece bu çarpıcı modern oturma odaları bakabilirsiniz.
Bu kabin nefes kesici. Bu, onları açık inşa edilmiştir tenteliler büyük bir pencere yararlanmak amacıyla, muhteşem manzarasına sahip ve. Bu manzara gerçek güzelliği ortaya koymaktadır.
Modern zaman zenginlik demek ve özellikler göz alıcı değil. Bu modern oturma odası çok basittir ve çok davetkar hissediyor ama aynı zamanda şık bir lüks bir tasarıma sahiptir.
Bu oturma odası büyüklüğü ve onun zarif dekorasyon detayları ile hem de etkileyicidir. Onlar dramatik ve rahat hem de olduğu gibi yüksek tavan ve kirişler karşıt bir atmosfer yaratır.
Bu cliffside villa kesinlikle muhteşem. Oturma odası geniş açık ve büyük bir zeminden tavana pencere ve nefes kesici manzaraya sahip bir teras bulunmaktadır.
Bazen, bu boyut şaşırtıcı Oceanside villasının durumunda gibi madde, yapar. Oturma odasında büyük ve yüksek tavan bulunmaktadır. Iç ve dış arasındaki sınır yok denecek olduğunu.
Ayşe küçük ve rahat bir oturma odası da şaşırtıcı olabilir. Bu bir boyutu ile etkilemek olmayabilir ama sadeliği ve sakin güzelliği onu benzersiz kılan.
Bu oturma odası merkezi bir alandır ve tavandan tabana pencereler ile çift yüksekliği tavana sahiptir.Dekor bej zemin ile kahverengi ve mavi bu kontrast koyu tonları ile, basit ve zariftir.
Yüksek tavanlı bir yinelenen unsurdur en lüks evleri olduğunu gibi görünüyor. Bunlar oturma odası daha etkileyici ve dramatik görünüyor ve onlar da avizeler ve kolye lambaları asılı için mükemmel yapmak.
Sadelik genellikle lüks bir dekora için anahtardır. Bu oturma odası renk sadece birkaç dokunuşlar ile net beyaz bir arka plan sunuyor. Odak noktası mozaik aksan duvar olduğunu.
Bir binanın mimarisi genellikle dekora dikte edebilirsiniz. Bu oturma odasında o dramatik ve çok güzel bir görünüm vermek büyüleyici kemerli pencereler bulunmaktadır.
Dekor tarzı veya türe gerçekten lüks bir ev durumunda özellikle geçerli değildir. Bu bir bir sanayi dekora sahiptir büyük bir oturma odası vardır.
Bu oturma odası için lüks sadelik ve şıklık ile eş anlamlıdır. Eğimli ahşap panelli tavan çok güzel özellikler ve renkli mobilyalar, şık bir odak noktası sağlar.
Bazen görüşlerini inanılmaz olmak için tüm ev ihtiyaçları vardır. Bu oturma odası ahşap zeminler ve ahşap panelli duvarlar ve tavan ile ancak bir kutu başka bir şey değildir. Ama görüşlerini kesinlikle harika.
Bu oturma odası için, kılan temel unsur tepe tarafından temsil edilmektedir. Onlar uzaya ışık tutacak ve minimalist dekor tamamlamak için mükemmel bir tasarım ayrıntısı vardır.
Bu salon aynı zamanda tepe bulunmaktadır ve küçük pencereler ile ama aydınlık ve havadar bir dekora sahip bir alan için harika bir ek konum.
Ne okyanus panoramik manzarasına sahip muhteşem bir çağdaş ev sahibi olmaktan daha güzel olabilir? Bu görüntü sadece soruyu yanıtladı.
Bu modern sahil evin oturma odası olduğunu. Bu parlak, sakin ve huzurlu bir dekora sahiptir ve manzaralı sadece tüm dekor daha da şaşırtıcı görünmesi.
Bu oturma odası çağdaş bir iç var ama ince odak noktaları, ilginç desen veya tasarım ile vurgulanır çok şık bir etkisi de vardır.
Bu açık oturma odası durumunda, dekor rahat ve davetkar. Halı anında atmosferi rahat ve konforlu hissettiren çok güzel bir dokuya sahiptir.
Benzer bir çalışma bu oturma odası içinde görülebilir. Renk paleti nötr ve koyu aksan odaklanmış iken ahşap zemin sıcaklık ve doku ekleyin.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''20 Modern Oturma Odası '' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder