26 Ocak 2013 Cumartesi

5 Çeşit 2013 En modern Oturma Odaları


Midcentury Modern iç mekanlara oldukça zor bir tarzı var. Onlar Accessorize zor olabilir ve onlar biraz çok sade ve yalın görünüyor eğilimindedir. Onlar tam hissetmek aksesuarları neden ihtiyaç var. Dikkatli ve ayrıntılı düşünürse, onlar çok sevimli ve şık olabilir. Burada ikna olabilecek bazı örneklerdir.
1. Bu şık oturma odası rahat ve heybetli küçük hem de hissediyor. Temiz çizgiler ve modern tasarımları sade mobilyalarla dekore edildi. Dekor gibi halı, yastık ve mobilya gibi öğeleri bulunan desen ve dokular çeşitli içerir. Bu Midcentury modern evlerin tipik sıcak ve davetkar bir atmosfer yaratır.
2. Bu aydınlık ve rahat görünümlü oturma odası. Aynı zamanda çok şık ve şık. Beyaz duvarlar sandık kadife-sarı kanepe yalnızca aynı hat üzerinde bir havadar bir görünüm devam ederken. Aynı zamanda, bir ince renk kontrast getirmektedir. Fenerler, aynı zamanda hafif ve hassas görünüyor. Mobilya basit ve süslemeleri çok sayıda ama ezici değil.
3. Bu büyüleyici oturma odasında bir odak noktası ve aynı zamanda sıcak ve samimi bir atmosfer oluşturmaya yardımcı olan bir güzel dekorasyon olarak hizmet veren güzel bir şömine etrafında tasarlanmıştır. Oturma odası açık alan ve güzel bitki örtüsü manzarasına izin arkasında büyük pencereler ile bir köşesine yerleştirilen büyük bir kesit var.
4. Bu dekor aynı zamanda basit ve farklı doku ve renklerle oynuyor. Koyu ahşap döşeme sehpa altında, yaşam alanının ortasına yerleştirilen bir bej, kabarık halı bulunmaktadır. Ayrıca siyah, rahat koltuklar, açık renkli duvarlar ve şık bir kaide tablo ile tamamlanır. Dekor basitlik ve çok dekorasyon ve süs eksikliği neredeyse çağdaş hissettirecek.
5. Bu tüm tasarım için sesi ayarlamak gibi görünüyor güzel bir yan tablo özellikleri daha renkli bir oturma odası. Bu aslında Midcentury modern ve çağdaş unsurları bir kombinasyonudur. Oda aydınlık ve cesur renkler canlı aksan özelliklere sahiptir ama aynı zamanda basit ve çağdaş sanat ve aksesuarları ile dekore

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''5 Çeşit 2013 En modern Oturma Odaları'' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder