26 Ocak 2013 Cumartesi

5 Farklı Stil Ve avizeler Evinizin Aydıntlatması için


Avizeler Viktorya görünüyor veya yüksek sınıf lezzetler ile dolu odalar için değil, ama oda düzgün tarz ise, herhangi bir tema ya da vizyon için uygun olabilir. Ve hepsi farklı alanlarda eğlenceli bir yüz asansör vermek ve faiz ve saf ışık bir sürü ekleyin. Yani, en artırabilirsiniz bazı farklı tarzı avizeler bakmak ve oda her türlü tamamlayıcı sağlar.

1. Ultra feminen.

Bu avize için en belirgin kullanımlarından biri, bir genç kız, kadınsı bir alan oluşturmak yardımcı olur. O yemek masasının üzerine olsun, yeni kız bebek kreş ev ofis ve hatta, bu güzel fenerler oda frilliest ve en pembe bile cazibe bir sürü verir. Işıltı çok şey var bir avize bulun. Hatta altın ve gümüş ve pastel renk pop parlayan, parlak, sarkan kristaller var o kadar çok vardır.

2. Modern.

Modern bir görünüm temiz çizgiler ve pürüzsüz tasarımlar bağlıdır. Eğer alan bu tür sığdırmak için doğru avize bulmak istiyorsanız Yani, şık, sade bir görünüme sahip birini bulmak zorundayım. Crisp şekiller ve koyu renk tavan ve büyük aydınlatma faiz ekler, ancak minimal Fırfırlı ailenin geri kalanı uzağa götüremeyecek. Tabii ki yemek salonunda her zaman bir avize yerleştirmek için mükemmel bir seçimdir, ama modern bir tema ile, bir moda ileri bakmak için fuaye veya mutfak ada üzerinde denemek.

3. Posh.

Evde görüntülemek için küçük bir abartılı bir şey bulmak, bir yüksek sınıf, lüks ve şık bir görünüm için.Alan büyük ve daha büyük bir şekli olan bir şey işlemek için yeterince geniş olduğundan emin olun.Eğer biraz over-the-top oda derli toplu ve şık tutulur emin olmak wows ve görünen bir parça isteyen ediyorsanız. Sonra onun ışık fikstür olarak görkemli bir tasarıma sahip dev bir avize ekleyin. Bu tasarımcı tadı ve mükemmel tarzı bağıran bir odak noktası olacak.

4. Seçmeci.

Biz tüm avizeleri birbirine benzeyen bir zamanda yaşıyoruz. Hangi daha eklektik bir tat ile bizler için idealdir. Evin herhangi bir odasına benzersiz bir görünüm yaratmak için çalışırken sizin avize funky şekil ve hatta renkleri kullanın. Bu kahvaltı kuytu veya oturma odasında olsun, daha önce hiç görmediğiniz bir şey için gitmek yerine, keskin çizgiler dan sakınmak! Sonra amp eklektisizmine alan eğlenceli desenler, farklı dokular ve renkli aksesuarlar ekleyebilirsiniz.

5. Rustik.

Eğer günlük kabin konforu ya da ülkeye şık oda için gidiyoruz olsun, rustik avizeler de bulunabilir. Eğer organik dokular, güzel, pastel renkler sadece birkaç izleri ile nötr tonları ile dolu bir boşluk var ise, o zaman ihtiyacınız olan tüm sağ kapalı oda dön rustik esintili avize olduğunu. Eğer vizyon sığdırmak için oda tarz ettik Ve eğer bir çok kez, avize sağa takılır; ormanda, metaller ve sert çizgilerini eklemeyi unutmayın.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''5 Farklı Stil Ve avizeler Evinizin Aydıntlatması için'' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder