26 Ocak 2013 Cumartesi

A Tasarım Fenerle 5 Farklı Başucu feneri


Romantizm biraz. Rustik cazibe biraz. Ve hatta bazen nautically-ilham. Fenerler yerlerin en masum hatta hayatı ve kişiliği çok getirebilir. Onlar da oldukça çok yönlü bir konum. Eklektik, Dünya Pazarında aromalı oturma odasından bir zarif, kadınsı misafir yatak odası, fenerler bir köşeye kadar caz ve daha önce donuk alanlarda ilgi eklemek yapabilirsiniz. Kullanıcı bazı harika fikirler bakalım.
1. Bir kutup üzerinde.
Eğer bir plaj tahta yanında ait gibi görünen bir fener var ise, o yatak odasında yer kaplayacak olması. Bir genç kız yatak odası ve açık bir renk paleti için bazı ekstra pop kenar ekler. Bu temel bir okuma ışığı yanı sıra oda bir moda-ileri parçası olarak hizmet verebilir.
2. Bir satır içinde.
Bazı küçük fenerler alın ve verandaya onları sıraya. Bu bir güzel sundurma veya kapalı veranda için erkeksi, eklektik bir kişilik biraz. Serin, ev dekor güzel bir uyumsuz eşleştirme için dışarı taze çiçekler ve diğer bazı daha kadınsı aksesuarları var. Bu bir taze fenerler oda için moda bir parçası olarak merkezinde sahne alacak yerine bak, her zamanki "aydınlatma fenerli" almak. Bu fikir çok banyo için harika!
3. Büyük odak.
Eğer kişilik bir sürü ile büyük boy bir fener bulmak için yeterli thrifting veya alışveriş maceralarını şanslı iseniz, çabucak kapmak! Bu merdivenin dibinde ya içtenlikle için ön kapıya yakın olması büyük bir parçası var. Tarzı bir sürü ile, bu büyük fenerler sadece katta ya da uzun bir masanın üzerine oturup herhangi bir köşesinde tüm görünümünü oluşturmak için yardımcı olabilir.
4. Yukarıda bak.
Bir fener gibi biraz görünen bir aydınlatma deneyin. Bir ülke şık kahvaltı kuytu veya şık mutfak ada üzerinde, bir fener-esque avize mimari, sanat dekor temyiz çok şey katacak. Bunun yerine ince ama farklı mekan ekstra eleman verecek olan bir parça kullanılarak, tek bir tema maç için, tüm mutfak ve yemek alanı dışarı atarken.
5. Türlü kombinasyonu.
Seni seviyorum ne karar veremiyorsanız, hepsini seçin! Funky oturma odası ya da ev ofis süslüyor eğlenceli fenerler bir arada kullanın. Tüm farklı kültürlerden ilham biraz, size renk, desen ve gökyüzünde asılı ya da bir yere bir yan masada asılı fenerler eğlenceli bir ürün yelpazesine çeşitli kullanımı sadece doğal.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''A Tasarım Fenerle 5 Farklı Başucu feneri'' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder