1 Ocak 2013 Salı

Ameriwood Black Forest TV Standı


Televizyonun icadından bu yana, bu bizim her gün hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Nereye her evin etrafında bakarsanız, oturma odasında ayarlanmış en az bir TV göreceksiniz. Şimdi TV seti çok ince olsa bile Eh, hareketsiz kalmak için bir yere ihtiyacı var. Bazı insanlar duvara sabitleyin, ama çoğumuz bir stand üzerine yerleştirmek daha geleneksel yolu tercih. Onlar diğer mobilya benziyor değil bazı geçici raflar gibi çünkü ben şahsen ahşap TV sehpaları tercih. Burada herhangi bir oturma odası için mükemmel bir basit ama çok güzel bir tv stand.
Bu ahşap veya MDF yapılmış ve bir siyah kaplama vardır. Aynı zamanda dört iç bir DVD oynatıcı gibi farklı başka şeyler saklayabilir raflar, hoparlörler, bir mücevher kutusu, küçük bir heykeli veya ne olursa olsun orada boşluk yakışıyor vardır. Sizin için şimdi bu standı satın alabilirsiniz 129,99 $ , ancak web sitesi biraz sörf yapıyorsanız, TV diğer birçok model seçeneği duruyor bulacaksınız.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Ameriwood Black Forest TV Standı'' Bu yazı; 1 Ocak 2013 Salı tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder