26 Ocak 2013 Cumartesi

Aydınlatmalı Oturma Odaları Cok farklı Ve rahat


Oturma odası, konuk ya da tek başına olsun, bir ev ve insanların çoğu zaman harcamak alanında merkez alanıdır. Yaşam atmosferi çok önemlidir ve sık sık aydınlatma tarafından dikte ediyor. Onlar şık bir dekora için gerekli zerafet vardır ve onlar da genellikle oldukça büyük olduğu bu alanda uygun çünkü Avizeler oturma odasında çok yaygındır. Ama aydınlatma diğer türleri de güzel olabilir. İşte birkaç örnek:
Klasik bir iç dekora ve ince mütevazı etkileri ile geleneksel bir oturma odası, bu durumda olduğu gibi, çok göz alıcı olmadan dışarı durabiliriz bir avize veya sarkıt ışık gerektirir. Bu bir basit olduğu gibi, mükemmel şık, klasik çizgileri vardır ve güzel bir dekor tamamlar.
Bu, oturma odası, örneğin, aynı zamanda iç dekorasyon olarak bir geleneksel tabana sahiptir. Ancak, modern esintileri burada güçlüdür ve avize belki bu anlamda en müstehcen parçasıdır. Bu şekli narin ve şık ve renk ve dekor geri kalanı ile büyük doku her iki çalışma.
Ve burada başka bir geleneksel oturma odası bulunuyor. Bu bir özellikler tepsisine tavan aydınlatma ve dekor aynı tip aydınlatma çeşitli ağırlayacak kanıtlıyor. Anahtar oturma odanızın iç tasarım için seçmiş belirli ayrıntıları için en uygun olanı seçmektir.
Geleneksel oturma odalarında Çok yaygın ve popüler tavandan asılı bir dairesel yapının etrafına yerleştirilen yapay mum şekillerinde bulunur avizeler vardır. Avizeler Bu tip genellikle düşük gider ve yüksek tavanlı odalarda iyi çalışır. Bu oturma odasında, çıplak ahşap kirişler ekstra cazibe eklemek ve bu avize ile birlikte güzel görünüyorsun.
Biz şimdi kendi halinde aydınlatma çalışmalarının hangi stillerin iyi görmek için iki modern oturma odası bakmak için gidiyoruz. Bu oturma odası, örneğin, aynı zamanda mutfak ve yemek odası içeren bir açık kat planı vardır. Yemek alanı tablo asılı şık bir kolye lamba sahipken mutfak alanı spot minimal düştü tavan ile tanımlanır.
Çağdaş bir oturma odası, klasik, geleneksel avizeler ve kolye lambaları kaynaşmış hissetmek için dekor ihtiyacı değildir. Bu durumda, örneğin, iki minimalist ve büyük boy kolye ışıklar öne ihtiyaçlarını kıvılcım veren, mükemmel bir dekor tamamlayacak.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Aydınlatmalı Oturma Odaları Cok farklı Ve rahat '' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder