26 Ocak 2013 Cumartesi

Başucu lambalarnızla Kişisel Stillerinizi Vurgulayın


Yatak odası aslında sakinleri "ait olmak" sadece oda, çünkü muhtemelen büyük olasılıkla bir evde en kişisel odalardan birinde bulunmaktadır. "Bu Joe'nun odası, burası benim odam ve alt katta Jane odası." Biz bu odalarda, sırasıyla Joe, kendimi, ve Jane, kanıtı bulmak için, her odada girdikten beklenebilir. Bir yatak odasına stil duygusu aşılamak için bir yolu okuma lambaları geçer. Orada bu kadar çok seçenek vardır! Aşağıdaki şık seçenekler göz önünde bulundurun:

His & Hers eşsiz.

Bu lambalar aynı olmamasına rağmen, onlar hala bireylerin tarzı ortaya çıkarmak için bu alanda kolayca bir arada çalışabilir. Lambaların türü tutarlı tuttu ve orta (beyaz porselen? Mermer, belki?) Yanı sıra iki lamba için aynı olur. Abajurlar aynı boyutta ancak böylece farklı kişilikleri ve tadı vitrine, farklıdır. Ben her lamba genel estetik diğer benzer nasıl seviyorum, ama aralarındaki farklılıkları dengeli ve tamamlayıcı niteliktedir. Oldukça hoş bir çift!

Dramatik Çifti.

Beklenmedik uzun boylu ve ince, bu çağdaş krom lambalar dram, dikey faiz ve yatak başında düzgün okuma ışık ekleyin. Koyu duvar rengi dram faktörü ve sofistike siyah gölgeler tür görsel çekilmeye eklemek için yardımcı olur. Bu çarpıcı lamba üsleri ve ışık kendisi göz çizmek sağlar. Bu kesinlikle benzersiz bir ... çok, çok iyi bir şekilde.

Kolye.

Tavana monte sarkıt lambalar Yatağımın aydınlatma için korkunç yaygın değildir, ama bu muhteşem gruplama gördükten sonra, ben neden emin değilim. Kolye uzayda böyle güzel çizgiler ve şekiller oluşturur. Onların Asılı görsel taban alanı (ancak, gerçekte, bir kişinin hala onları aşağıda yürüyemiyorum) temizleyerek odası açılır, ve sonuçta yukarı göz çizmek. Neredeyse fener-esque birlikte burada oldukça romantik ve huzurlu.

Kağıt Tonları.

Yatağımın kağıt gölge lamba Bu eşsiz çifti bu sıcak, eklektik alana mükemmel uyum sağlar. Bu lambalar farklı şekiller, ancak bir şekilde yeniden "çift", bunlar yaklaşık olarak aynı boyut ve aynı ortamda tutulur. Bu lambaların biçimi geliştirir ve vitray tamamlar hem bir yumuşak sarı ışık döküm, bir bütün olarak alan coziness yansıtır. Ben bu bu açık fikirli, doku seven, karakter dolu yatak odası için mükemmel bir ek olduğunu düşünüyorum.

Özdeş lambalar.

Bu ayrıntılı akrilik lambalar bu kremsi uzaydan görsel bulunmaz. (Tabii ki, abajurlar biz bile orada olduklarını bilemeyiz dışında onları verir, ama. Zor.) Bunlar yumuşak, monokromatik uzayda kullanım için mükemmel bir seçimdir, bir pop aramıyoruz nerede şey ve bir sakin bir bütün içine fade tüm istemiyoruz. Akrilik parlaklık gibi aynalar, metalik yastıklar ve başlık süs olarak bu odada diğer bileşenlerin parlaklık ile güzel çalışıyor.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Başucu lambalarnızla Kişisel Stillerinizi Vurgulayın'' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder