1 Ocak 2013 Salı

Cizgili Döşeme Kalıpları


Kat duvarları kadar önemlidir. Eğer üzerinde yürümek diye, bu onu daha az ilgi çekici yapmaz.Genellikle, zemin çok basittir. Ya beton veya fayans veya ahşap ile kaplı bulunuyor. Kadar bu konuda değiştirebilirsiniz yok. Ancak, ne yapabileceğiniz yaratıcı bir desen ile gelip edilir. Siz yeni ve orijinal bir şey ile gelip veya ilham kaynağı olarak resimleri kullanabilirsiniz hayal gücünüzü kullanabilirsiniz.
Ilginç ve göz alıcı döşeme kalıbı almak için birçok yolu vardır. Bunlardan biri şeritler içerir. Eğer çizgili zaten delimitated olan ahşap zeminlere sahiptir olduğunda color.It 's kolay klasik iki renk kombinasyonu ve alternatif iki zıt tonları ile gidebilirsiniz. Eğer değilse, aynı etkiyi elde etmek için bant kullanabilirsiniz.Ayrıca, daha da renkli desen oluşturmak için birden fazla renk kullanabilirsiniz. Aynı renk ve beyaz gibi nötr bir ton benzer tonları alternatif olabilir.
Başka bir fikir şablonlar kullanmak ve katta farklı desen boya etmektir. Sen zıt arka plan renkleri ve desen kullanabilir veya resimlerden beyaz ve sarı kombinasyonu gibi daha az çarpıcı bir şey ile gitmek.Bu projeyi tamamlamak için çok fazla zaman alabilir, ancak sonuç şaşırtıcı olacaktır.
Eğer daha soyut bir şey tercih ederseniz, bazı rasgele geometrik şekiller oluşturmak için seçebilirsiniz.Onlara alternatif ve farklı renkleri kullanabilirsiniz. Bir şablon veya belirli bir desen kullanabilirsiniz ama aynı zamanda doğaçlama özgür hissedebilirsiniz. Bir çarpıcı ve soyut sonucu hedefleyen ediyorsanız, bunu yapmanın yolu

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Cizgili Döşeme Kalıpları'' Bu yazı; 1 Ocak 2013 Salı tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder