26 Ocak 2013 Cumartesi

Düzeyli Oturma Odaları Sizi Rahatlatıcı 2013 Oturma Odaları


Çok düzeyli bir oturma odası ile ilgili güzel bir parçası ev içinde yaratıcı modern tasarlanmış iç duygusu, ve havadar bir atmosfer olduğunu. Geçmiş yıllarda, eski evler daha fazla bölmeli ve her oda kendi işlevi vardı. Modern iç mekanlara, açık plan yaşam eğlenceli ve mutli katlı yaşam alanları daha ferah ve rahat hissediyorum bir bitişik odadan misafirler ile etkileşim yeteneği verir. Eğer multilevels olan bir ev var ve bunu daha hoş hale getirmek için yollar bulmaya çalışıyorsanız, burada başlamak için birkaç fikir.
Oda çok seviyeli penthouse oturma
Lütfen düzeyli yaşam alanları birleştirin

Lütfen düzeyli uzayları arasında bir birlik oluşturun:

Çoklu düzeylerde birlikte tasarım stilleri getirmek için çalışırken Birçok ev sahibi için bir meydan okuma olabilir. Eğer ayrı düzeyde birbirleriyle ilişkilerini nasıl görselleştirme sıkıntılar yaşıyorsanız, ya da renk ve malzeme almak için çalışıyor olsun, tüm alanı boyunca tek bir birleşik tema tutmaya çalışın. Mobilya, duvar kaplamaları, renkleri ve tüm malzemeler benzer renk paletleri ve tarzı olmalıdır. Böyle bir kentsel loft gibi malzemeler sizin seviyeleri boyunca carryout yapabilirsiniz. Beton, paslanmaz çelik, krom, deri ve endüstriyel malzemeler güzel öykülü kentsel loft için yapmak.
oturma odası öykülü balkon
Sizin multistoried oturma odası görsel ilgi ekle

Göz meşgul bir odak noktası kullanın: 

Accent duvar, şömine ve merdiven boşluğu podyumları göz alıcı bir odak oluşturmak mimari ve tasarım detayları vardır. Böyle süslü tavanlar, çıplak ahşap kirişler ve dramatik bir şömine üzerinde büyük dekoratif aynalar gibi mimari ayrıntıları Yaratıcı kullanımları herhangi düzeyli ev tiyatro ekleyebilirsiniz.Birçok ev sahibi kendi düzeyli uzaya yürürken konukların gözü yakalamak için duvar resimleri, duvar sanat ve sahte boyama teknikleri kullanmak, ne fikirleri kullanabilirsiniz?
Oda düzeyli pencereler oturma
Bir şömine, duvar duvar veya resimdeki gözü çizebiliriz

Merdiven seviyesi Değişiklikler:

Stairwells düzeylerini değiştirmek ve güzel görünmesini parmaklıklar, korkuluklar, ve anıtsal merdivenlerle görsel ilgi eklemek için harika bir yoldur. Sizin açık aralıklı iç içine görsel heyecan ve drama eklemek için kat yükseklikleri değişen fikrini benimsemeye - ayrı birkaç merdiven odalar ya da dinamik bir merdiven ile düzeyleri bölmek karar olsun. Yeni bir ev bina ya da sıkıcı odada geliştirmek için kolay bir çözüm için merdiven için varolan ev bakmak Tadilatı olsun.
çok seviyeli oturma odası
Oturma odası ince merdiven iç drama eklemek olacak
living room öykülü ahşap
Nasıl görünümü üst odalardan görünüyor?

Yukarıdan görünümü: 

Evinizde bir balkon veya birden çok düzeyleri varsa, zaman dekorasyon aşağı bakmak hatırlıyorum.Bitişik mobilya orantılı dekoratif sanat ve heykel ölçekli düşünün. Büyük parçalar birinci katta misafirler üzerinde kule yok olun, ama yukarıda görülebilir.
Sizin düzeyli ev rahat hissediyorum ama aynı zamanda modern ev sığacak dramatik bir kenarı göstermelidir. Sizin ve ailenizin yaşam tarzınıza uygun düzeyli yaşam oluşturmak için bu yararlı ipuçları kullanın. Sonuçta, evinizin en önemli parçası aile büyük hissedeceksiniz bir boşluk oluşturmak için!

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Düzeyli Oturma Odaları Sizi Rahatlatıcı 2013 Oturma Odaları'' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder