1 Ocak 2013 Salı

En iyi Mutafak Dekorasyonu


Mutfak backsplash tezgahı ve dolaplar arasındaki mutfak duvarına yerleştirilir. Yerler yemek ve boyanması yemek hazırlamak; O soba, lavabo size çok yakın, özellikle duvarlar, bölgeleri korumak içindir. Sizin backsplash leke olacaktır, ancak yapılan hangi malzemelerin, genel olarak temiz ve bakımı çok kolaydır. Bu backsplash estetik değer söz değil sadece çıplak bir boyalı duvar çok daha iyi bir seçenektir. Renk, desen veya dokular ile, backsplash zorlanmadan ve makul bir fiyata, mutfak görsel çekiciliği artıracaktır. En size en gibi düşünüyorum 10 backsplashes bir göz atalım.
Paletler 1.Rustic mutfak backsplash.
Listemizdeki ilk projeden geri ahşap yapılmış harika bir rustik backsplash bulunmaktadır eski nakliye paletler . Bu ucuz ve çok iyi görünüyor, çünkü kendi mutfak için, bir DIY fırsat olarak backsplash görebilirsiniz. Bunu yapmaya karar verirseniz, eski paletler bazı iyi tahtaları bulmak ve benzer boyuttaki parçalardan oluşan bir demet halinde kesip temizleyecekler gerekir.
Eğer usta iseniz kurulları boyanarak tasarımı ile oynayabilirsiniz. Eğer yapılandırma sopa sıvı çivi kullanarak duvara bireysel kurulları karar sonra. Ben duvara. {Bulunan için gerçekten otantik bir rustik bir görünüm yanı sıra büyük bir doku garanti edemez circadee }.
2.DIY Şarap Cork Mutfak backsplash.
Bu ikinci proje, aynı zamanda kolayca kendi mutfak duvarına yapılabilir. Bu harika bir fikir, güzel bir doğal görünümlü mutfak backsplash yapmak için şarap mantarlar kullanır. Böyle bir şey çağdaş bir dokunuş ekleyerek ve mutfak ortamında belirli sıcaklık sürdürerek mutfakta güzel bir ek olacaktır. Şarap mantarlarını den backsplashes yapmak için birçok yolu vardır, en basit tek bir tahta üzerine tutkal mantarlarını olduğunu ve daha sonra mutfakta duvara tahta yerleştirin. Soru ne kullanmak değildir tür kurulu veya duvara nasıl yerleştirileceği, ama zaten uzakta senin atılır varsa tüm bu şarap mantarlarını nereden. Yani, bir dahaki sefere sizi bir şişe şarap çöp kendi mantar atmadan önce tekrar düşünün açın. {Bulunamadı sitesi }.
Mutfak backsplash için 3.Wallapaper.
Wallpaper özellikle su sıçramalarına kolaylıkla yıkabilir lavabo alanı içinde, bir mutfak ortamı karşısında aciz, genelde hassastır. Vinil duvar kağıdı ne olacak? Bahse! Vinil duvar kağıdı su geçirmez hem de neme karşı çok dayanıklıdır ve ovma için ayağa kalkar. Malzeme Bu tür genel maliyet söz değil muazzam bir iyi görünümlü backsplash yapmak istiyorum. Eğer sadece bu kadar bir şerit gerekir çünkü bile pahalı temizlenebilen vinil duvar kağıdı, bütçeniz dahilinde olacaktır. Kurulum ihtiyacınız olacak tüm duvar ve herhangi bir duvar kağıdını mağazada bulunan tutkal çeşit için bazı astar oldukça kolaydır. Bu ucuz, kurulumu kolay ve gerçekten birlikte tüm oda çeker. {Bulunamadı familyhandyman }.
Mutfak backsplash için cam 4.Paint.
Sizin dekora renk bir sıçrama eklemek şeyler daha az sıkıcı hale getirir, çünkü her zaman memnuniyetle karşılarız, ama bir mutfakta mümkün ne yapabilirim? Doğru, bir backsplash! Bu durum istenmeyen lekeleri duvarlar koruyucu değil, aynı zamanda bu ortam canlandırmak için kullanılabilecek bir çok soğuk bir fikir sunar. Bir mutfak backsplash bu sahibi tarafından yapılan seçim camdır. Bazı dükkanlar fazla 200 $ ile parlatılmış veya arka boyalı cam basit bir 36 inç kare sac sattığımız için her zaman kendiniz yapmak için deneyebilirsiniz. Internette küçük bir araştırma ile cam geri-boya hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz. Sizin usta yeterli sonucu modern bir backsplash için mükemmel, bu harika okyanus mavisi, arka boyalı cam benzer olmalıdır Sonra, o parlak kabini ve paslanmaz çelik aletleri arasında harika uyacaktır. {Bulunamadı frugalbits }.
Backsplash için 5.Rocks.

Bir mutfak backsplash için daha dramatik bir yaklaşım burada sunulan bu fikir olabilir. Bu proje oluşturur doku miktarı şaşırtıcı. Göz alıcı yığılmış çakıl Bu mutfak doğal göl tarzında acayip uygun. Eğer kendi incelir ve bunu tam olarak bu gibi bakmak istiyorum hepsinden önemlisi böyle bir şey yapmak istiyorsanız istiyorsanız, burada, kabaca aynı boyutta ve daha önemli olan sadece kayalar var kullanıldığını bilmeli Eğer çakıl ankrajlanması olmamalıdır gerçek doğal boy tutmak. Bu boşlukları dolduracak ve "işlenmiş" olduğu gibi duvara çok olmazdı. Gerçek tutun, doğal tutmak. {Bulunamadı bhg}.
6.Mirror backsplash.
Eğer küçük bir mutfak var, küçük bir apartman gurur sahibi iseniz bu iyi yanı sıra fonksiyonel görünmesi için inanılmaz basit çözümler vardır çünkü, korkmayın. Küçük alanlarda ile büyük sorunu klostrofobik hissediyorum olduğunu. Daha büyük bakmak ve o neşelenmek için birkaç hile vardır. Parlak beyaz boya ve beyaz kabini arasında ayrıca bir ayna backsplash kullanabilirsiniz. Işık dramatik ve yer ile oynamak zorunda ne yüzeylere bağlı olarak en az iki katı bakacağız artıracaktır. Bu tür yüzeylerde plashes ve lekeleri bazı sebze veya yağ ufak damla çamaşır anlamı, hatta pişirme alt düzeyde görünür olacak, ancak backsplash hızlı temizlik avantajı vardır, sadece hafif nemli bir bez ile her şeyi silip. {Bulunamadıbespokepress }.
7.Mixed göz mutfak backsplash için fayans yakalıyor.
Gerçekten bazı göz alıcı gerçekten görünür kişiliği ile evinizin odak noktaları eklemek isterseniz, ben bu proje de dikkat öneririz. Bu mutfakta güçlü bir renkli unsurları otomatik olarak dikkat çekiyor. Bu çarpıcı mozaik backsplash karışık çini yapılır. Fikir oldukça basit ama sonuç harika. Yapmanız gereken tek şey, yerel şantiyelerde çeşitli duvar karosu bulmak ya da bir çini mağazası örnekler bir sürü almak.Kalan fayans de büyük çalışmalıdır. Istediğiniz gibi renkleri ve desenleri karıştırın ve daha sonra özel fayans yapıştırıcısı ile duvara koydu. Ucuz ve basit, gibi değil ne var? {Bulunamadı boligliv }.
8.Stainless mutfak backsplash.
Bu sonraki proje biraz zor ve muhtemelen biraz daha pahalı, ama harika görünüyor. Paslanmaz çelik kiremit değil backsplash bitti ama tüm mutfak dramatik bir etkiye sahip. Ilk başta aslında bu çiniler yüklemek çok kolay, değil roket bilimi gibi görünüyor olsa da, derz gerekmez ve sonsuza kadar sürecek.
Paslanmaz çelik, alüminyum ve bakır fayans kabartmalı veya düz parlak yüzeyler, bir fırça, birçok stilleri mevcuttur. O duvara bakmak istiyorsunuz çini ne tür ve nasıl karar verdiyseniz bunun için gidin. Sürece canlı teller ile kazaları önlemek ve yapıştırıcı her şeyi kolay gitmek için güç kapatmak gibi mükemmel gitmeli. Birkaç saat kurumaya ve daha sonra yeni dekore mutfak. {Bulunan zevk için her şeyi edelimfamilyhandyman }.
9.Stone mutfak backsplash.
Bu sonraki backsplash daha önce bahsedilen biraz andırıyor; bunları ayırt tek şey taşlar ve tekniktir. Bu küçük taşlar pahalı söz konusu yani metrekare başına yaklaşık $ 2,50 maliyeti. Sadece taş sopa (thy muhtemelen kare fayans gelecek) ve daha sonra grout harcı, siz bu veya benzer bir şey yapmak için çok olmadığını bilmeli yapmak istiyorsanız. Bu bölüm biraz zor ve dikkatle tüm yüzey üzerinde harç düzeltmek için çok dikkatli olmak gerekir; çevresinde de çalışmak gerektiğini ve bulaşma bu genelleme.Voila, bahçe taş mutfak backsplash hazır. {Bulunamadı olduğunu homestoriesatoz }.
10.Calckboard mutfak backsplash.
Biz tedavi etmiş kara tahta boya fikirler burada önce ve eğer doğru hatırlıyorum biz de bu özel fikir hakkında konuştu. Eğer günlük komik mesajlar yazabilir, ya da komik yüzler çizmek, hatta yemek tarifleri yazabilirsiniz çünkü bu büyük bir backsplash olabilir nedenidir. Bu görüntülerde göreceğiniz Bu özellikle desen açık ve koyu arasında belli bir münavebe getiriyor. Bu chevron chalkboard backsplash gelen kontrast elle çizilmiş usulsüzlük ve bir sürekli desen tekrarı harika bir görsel kombinasyonudur.Tahmin edebileceğiniz gibi proje basit ve büyük avantajları vardır; size tasarım su alırsanız, merak etmeyin. Siz sadece bunu yeniden çizmek veya yeni bir başlangıç ​​yapabilirsiniz. Eğlenceli değil mi? {Bulunamadı designsponge }.
Ben bu harika backsplash fikirler sevdim umut ve ben de her adımda kişisel dokunuşlar ekleyerek, kendi yapmak için size ilham umuyoruz.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''En iyi Mutafak Dekorasyonu '' Bu yazı; 1 Ocak 2013 Salı tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder