1 Ocak 2013 Salı

Evimizde Nemi Azaltmak İçin Neler Yapılabilir ?


Nem iyidir ve bazı insanlar bile hoş bir atmosfer korumak ve her nefeste ağrıtıyor çok kuru hava önlemek için özel nemlendirici kullanın. Ancak, evinizde çok fazla nem gibi, bir denge olması lazım çok, çok zararlı olabilir. Bu özellikle her şeyi alerjik almak ve aynı zamanda çünkü bu koşullarda yetişen kalıp astım gelişebilir çocuklar içindir. Evde Normalde çok fazla nem evin yeterli hava akışını olmadığını ve her nasılsa duvarın her iki tarafında doğal hava sirkülasyonu durmuş demektir. Eğer evinizin duvarları su geçirmez ve tamamen yalıtılmış yaparsanız, evde olsun dışarıdan nemli hava önlemek değil, aynı zamanda içeriden nem dışarı izin vermeyin. Yani bu size sağlıklı bir ev istiyorsanız yapmanız gereken tam olarak ne olduğunu.
Öncelikle evinizin küçük rüzgar sirkülasyonu olduğu bir alanda yer almaktadır, özellikle de mümkün olduğunca uzun süre için pencere ve kapıları açık tutmak emin olun. Özellikle banyo ve mutfak, nem seviyeleri yüksek olan iki oda, özel havalandırma ve kullanım fanlar olun. Yani, sizin çocuklar yıkanmak ve duvarlar nem kaplı bundan sonra bile, sadece pencere açın (Eğer yoksa bir yapı) ve fan açın ve duvarları kuru emin olun ve hiçbir nemli noktalar var Daha fazla bilgi için room.Or bakmak bütün evi nem yorum .
Bu evde bir tatsız nem hava yol ve en kısa sürede herhangi bir hasarı onarmak verebilecek herhangi bir sızıntı olup olmadığını tesisat sistemi herhangi bir çatlak varsa veya düzenli olarak kontrol etmek de çok yararlıdır.
Ayrıca, evin tüm ekstra nemli kurtulmak bir umutsuz, ama çok etkili bir yöntem olarak satın almak ve elektrikli nem ve nem emici için ünlü olan bazı kapalı bitkiler kullanmak bile buhar emmek için kullanmak ve ve mükemmel bırakarak ambiyans. Sadece aşırı gitmek ve dengede tutmaya çalışmayın.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Evimizde Nemi Azaltmak İçin Neler Yapılabilir ?'' Bu yazı; 1 Ocak 2013 Salı tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder