26 Ocak 2013 Cumartesi

Havadar Şık Manzaralı Oturma Odaları


Açık alan oturma odalarında tek bir stil için tipik değildir. Alanı, her zaman sınırlıdır daireler, aksine onlar, ancak, çoğunlukla evler ve konutlar görülmektedir. Böyle bir oturma odası için en önemli avantajı esnekliktir. Tipik olarak, açık bir zemin planı oturma odası, yemek odası ve mutfak bulunmaktadır.Sınırları bulanık ve bazen inexistent böylece Ama bu üç alanlarda çok net delimitated değildir.
Endüstriyel detayları ve sürgülü cam kapılar Modern açık kat planı
Bu da oturma veya yemek odasına mutfak genişletmek için ya da başka bir avantaj amacıyla belirli bir alanı azaltmak için izin verir. Belirli sınırlar içinde yeniden olabilir, esnek ve dinamik alana sahip. Açık kat planları ve açık alan oturma odalarının iç dekorasyonu için de, çok yaygın bir seçim daha da bu esneklik alınan modüler mobilya. Bu onun ihtiyaç ve tercihlerine göre kullanıcının dekor değiştirmek için izin verir ve bu değişiklikleri basit ve kolay hale getirir.
Parlak bir odak noktası ile Minimalist açık alan oturma odası
Mavi ve turkuaz desenli açık ve havadar beach house yaşam alanı
Şık aydınlatma armatürleri ile ferah, sıcak ve davetkar açık plan yaşam alanı
Yüksek tavanlı ve fonksiyonları ile açık zemin planı renk delimitated
Genellikle, bu tür alanlarda sürekli bir iç dekorasyona paylaşabilirsiniz. Eğer fonksiyonların limit koymak isterseniz Ancak, renkler kullanabilirsiniz. Yine de, bir üniforma dekora alanı bile büyük görünüyor yapar ve atmosfere havadar olmasını sağlar. Sadelik bir oda derli toplu görünmesini sağlar ve ana özellikleri şiddetlendirir. Uzay aydınlık ve ışık dolu olabilir, böylece O da her zaman büyük pencereler var yardımcı olur. Ama biz yakından bu unsurları analiz böylece adlı bir kaç örnek bir göz atalım.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Havadar Şık Manzaralı Oturma Odaları'' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder