26 Ocak 2013 Cumartesi

Her evde Bulunması Gereken Tasarımlar


Ne olursa olsun size iç tasarım için seçtiğiniz stil ya da ev tipi, asla değişmeyecek bazı unsurlar vardır.Bazı mobilya parçaları kalemleri ve her evde onlara sahip olması gerekir. Onlar sehpa veya sandalye gibi temel içerir, ancak her evde bulunması gereken diğer parçaları da vardır. Örneğin, her zaman misafirler için bazı ekstra koltuk ile hazırlanmalı ve bunlar önemli görünmüyor olabilir ve daha ziyade bazı yer kazanmak istiyorsunuz bile, örneğin komodinin veya yatağın tezgah gibi öğeleri görmezden tercih edilmemelidir. Burada her evde olması gereken mobilya parçaları şunlardır:

Konsol tablo.

Aksi takdirde kullanılmayan kalacağı bir boşluk içinde, duvara konsolu masa yerleştirin
Konsol masa bir oturma odası dekoru önemli bir parçasıdır. Bu süslemeleri için bir ekran alanı olarak kullanılabilir ama gerekirse de fonksiyonel olabilir ki mobilya çok yönlü bir parçası. Güçlü bir görsel etki için, sadece konsol masa üstünde, duvarda resmin bir ayna veya parça görüntüler.

Sehpa.

Insanlardan uzak duran bir sehpa seçmek için sık rastlanan bir
Bir oturma odası, bir sehpa olmadan bakmak ya da tam gelmiyor. Genellikle, kanepe ve koltuklar arası ya da oturma alanının merkezinde oluşturan boşluk içinde yerleştirilir. Çevresinde dekor tüm unsurları birbirine bağlayan ve aynı zamanda işlevsel bir parça bulunuyor. Bazen çiçek düzenlemeleri veya diğer süslemeleri sehpa üzerinde gösterilir ve bazen bu parça aynı zamanda saklama bölmesi dahili vardır.

Pouf.

Göze çarpan bir renk seçin ama aynı zamanda bir dekor tamamlar
Samimi doku, rahat bir görünüm ve çok yönlü bir parça ile, yumuşak, rahat ve konforlu - onun pouf olduğunu. Ama rahat görünüyor olsa bile, bir puf de daha şık bir dekora güzel bir parçası haline gelebilir.Genellikle, poufs onları öne ve dekorasyonu gibi ve fonksiyonel elemanları olarak hem de hizmet için izin güçlü ve canlı renklere sahiptir.

Ek sandalyeler.

Ihtiyaç olmadığı takdirde ek sandalyeler daha havadar bir atmosfer için gözlerden uzak gizli olmalıdır
Zaman hazırlıklı olmak en iyisi bu yüzden misafirler gelip ne zaman asla bilemezsiniz. Eğer onlara ihtiyacımız olacak durumda kullanabileceğiniz birkaç ek sandalyeler olduğundan emin olun. Katlanabilir sandalyeler güzel bir seçenek vardır ama aynı zamanda klasik sandalyeler veya başkalarının üst üste istif ve akıllıca bir yerde saklayabilirsiniz diğer bazı türleri olabilir.

Komidin.

Iki yatak ve aralarında bir komidin ile bir yatak odası
Yatak odasında, bir komidin olmadan dekor hayal etmek gerçekten zor. Bazı kaydetmek istiyorsanız bu size uykuya dalmadan önce okumak isteyebilirsiniz bir kitap ya da dergi saklamak için izin verir gibi çok pratik, bu sizin çalar saat, telefon, bir bardak su, vb koymak için bir yer verir uzay, yerleşik komidin güzel bir fikir. Ayrıca, iki ya da daha fazla yatak arasına yerleştirilen bir tek komidin ile yatak içinde yeterli olabilir.

Osmanlı.

Yastıklı, döşemeli osmanlı bir sehpa olarak kullanılır
Osmanlı başka bir mobilya çok yönlü bir parçasıdır. Bir döşemeli koltuk oluşur ve genellikle geri de silah ne sahiptir. Genellikle dışkı veya tabure olarak kullanılır ve, bazı durumlarda, hatta güzel bir sehpa değiştirme yapabilir. Bazı modellerde yerleşik depolama içinde. Sen oturma odası, yatak odası, oyun odası, misafir odası bir Osmanlı kullanabilir ve temelde başka bir yerde bunu gerekebilir.

Bedroom bench.

Yatakta aynı tasarım paylaşan, sade ve zarif bir yatak odası tezgah
Yatak odası banklar da mobilya çok yönlü parçalarıdır. Onlar oturup güzel bir ekstra bir yer yapmak ama onlar da depolama için kullanılabilir. Bazı tasarımlar, üst kaldırın ve genellikle tasarım ve renk ama diğer alternatifleri de mevcuttur hem yatak maç ekstra yastıklar, battaniye, giysi, vb gibi şeyler için bir depolama alanı ortaya çıkarmak için izin verir.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Her evde Bulunması Gereken Tasarımlar'' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder