26 Ocak 2013 Cumartesi

Klasik ve Güzel Kanepe Çeşitleri


Chesterfield kanepe modası asla bu klasiklerinden biridir. Bu unutulmaya başlamıştı bile, kanepe şimdi çok güçlü bir dönüş sahiptir. Onun klasik ve geleneksel çizgileri şimdi modern detayları ve dekorları ile eşleştirilmiş ve birçok kişi için çatışan stilleri kalmadan modern bir oda için biraz geleneği getiren bir yolu vardır.
Şık bir deri Chesterfield kanepe ile bir sanayi oturma odası
Chesterfield kanepe özgün tasarımı şık ve taze olduğunu ve dekor hemen hemen her tür uyabilecek bir parça bulunuyor. Ama kanepe şimdi güncelleştirilmiş sürümlerini görünmeye başladı. İşte yeni modeller ve tasarımlar bir çeşitlilik var ve hepsi aynı temel ve başlangıç ​​noktası paylaşabilirsiniz. Fark, ayrıntılar ve ince değişiklikler yer alır. Bu bukalemun kanepe hemen her yere uyabilecek ve bu kadar popüler kılan bu inanılmaz çok yönlülük bulunuyor.
Geleneksel oturma odasında çok şık ve davetkar bej chesterfield kanepe
Deri döşeme ile bir klasik Chesterfield kanepe rustik bir tablo ile eşleştirilmiş
Bir deri Chesterfield kanepe ve iki geleneksel koltuk içeren eklektik bir ev ofis
Kahverengi bir Chesterfield kanepe ve koyu kırmızı vurgular sahip şık bir oturma odası
Panoramik manzarası ve şık mobilyalar ile modern loft oturma odası
Parlak yaşayan iki Chesterfield kanepeler ile oda ve bir şömine
Şık beyaz Chesterfield kanepe ve iki gri koltuklar Çağdaş oturma odası
Deri Chesterfield kanepe içeren Geleneksel aile odası
Kalın kitaplıklar ve mimari bir gri kanepe ile Geleneksel ev ofis
Biz birkaç detay, bir koltuk, sorguçlu döşeme ve güzel, klasik tırnak baş detayları ile geleneksel bir görünüm olması ve modern geleneksel ince bir geçiş oluşturmak istiyorsunuz karakterize ana unsurlar divan tanımlamak için olsaydı. Tabii ki, malzeme, döşeme, renk, stil ve çizgiler açısından farklılıklar vardır ama, sonunda, tüm ilk etapta divan başarılı kılan bir kaç kritik unsurları düşürüldü ediyor. Adlı bu kanepe bulunur bir kaç iç bakmak ve dekor entegre ediyor nasıl görelim.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Klasik ve Güzel Kanepe Çeşitleri'' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder