1 Ocak 2013 Salı

Küçük Mekanlar İçin Mobilya Seçimi


Daha fazla insan günümüzde daire boyutu hakkında şikayet ediyorlar. Onlar aldım ya da sadece kiralık olsanız, evler, daireler hatta dairelerin büyüklüğü daha küçük ve daha küçüktür. Bu da daha fazla konut inşa ve bu nedenle daha fazla para kazanmak için arıyoruz kurucular siyaseti nedeniyle oluyor. Sorun, onlar müşteriler, müşterilerin konforu ve doğrudan kurucular bu alışkanlığı etkilenen sadece onlar hakkında çok fazla umurumda değil olmasıdır.
Herkes kalacak bir yere ihtiyacı gibi olsa, olanlardır küçük yerlerde yaşayan bu sorunla uğraşmak zorunda. Hatta böyle bir küçük daire, yaşam şeklini geliştirmek için, ne yapabilirim? Peki, ev geliştirme uzmanları çoğu müşterilerine tavsiye , modern mobilya seçmek özellikle küçük alanlarda içindir ki.
Tabii ki, küçük yerler için mobilya seçmeden önce, her müşteri o ihtiyacı olduğunu mobilya parçaları boyutları tam olarak bilmek zorundadır.
Eğer tasarım dergileri bir göz atacak olursak, siz tasarımcıların en küçük alanlar için beyaz, modern mobilyalar kullandığınızı göreceksiniz. Beyaz boyalı mobilya, beyaz duvarları ve beyaz aksesuarları ile ilişkili olup olmadığını odasında boş alanı hissi verebilir. O gerçekten biraz daha küçük olacak şekilde görünecektir Bu şekilde, mobilya görünüşte, boyutu kaybedecektir. Ayrıca, beyaz eşya günümüzde gerçekten şık, ve gerçekten de görünür olması nedeniyle yanı sıra, aynı zamanda yukarıda tarif edilen avantaj vermektedir.
Tabii ki, diğer bazı türleri vardır küçük mekanlar için modern mobilya . Doğru olanları seçmek için temel koşul, bu odada gerekli tam olarak ne olduğunu bilmek ve ne az yer işgal edecek, böylece, mobilya oda koymak için en iyi yoldur. Yuvarlak şekilli nesneler alan bir çok sürebilir çünkü, ve onlar iyi görünebilir bile olabilir; insanların farkında olması gerektiğini tek şey yuvarlak şekilli mobilya yanı sıra, yuvarlak şekilli aksesuarları kaçınmalısınız olmasıdır Küçük yerler için daha iyi alternatifler bulundu.
Herhangi bir şüphe olmadan, başka çözümler de vardır. Bunlar arasında, bir duvar yıkım oda daha fazla yer açmak için vardır. Bu yöntemler uygulanabilir olamaz eğer rağmen, oldukça yukarıdaki önerilerimiz saygı küçük yerler için mobilya seçmek için arıyoruz olanlar için tavsiye edilir.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Küçük Mekanlar İçin Mobilya Seçimi'' Bu yazı; 1 Ocak 2013 Salı tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder