26 Ocak 2013 Cumartesi

Manzaralı Oturma Odaları


Kendi evleri için bir rüya yer bulmak ve göze şanslı olanlar orada yaşayan zaman ileriye bakmak için çok şeyler var. Örneğin, büyük evler büyük görünümleri ile birlikte gelir. , Sizin rahat ev oturup bir sandalye veya koltukta dinlenmek ve ötesinde muhteşem manzarasına hayran edememek olağanüstü feeling.Most bu evler tavandan tabana pencereler ve cam içermektedir tasarımları görünümleri yararlanmak ve sahip olduğu duvarlar.
Manzara üzerinde tavandan tabana pencereler ve panoramik manzaraya sahip modern bir oturma odası
Bu elementler genellikle oturma odasında en mevcuttur. Bu alan aile üyeleri ve misafirler toplamak ve beraber vakit geçirdikleri yerlerde sosyal ve paylaşılan bir alandır, bu herkes hoş ve herkes nerede peyzaj ve çevresi hayran şansına sahip hissediyor bir boşluk var. Bu açık alan oturma odası kesinlikle olağanüstü. Ama tasarım bu tip sadece en muhteşem yerler için ayrılmış değildir.
Çevreleyen açık alan güzelliğini ortaya çıkarmak büyük sürgülü kapı ile oturma odası
Bitişik teras ve açık havada doğrudan erişim ve manzaralı Geleneksel aile odası
Katlanır kapı ile bir dış terasa açılmaktadır Çok aydınlık ve modern bir yaşam alanı
Açık havada üzerine yaşam alanı açmak büyük sürgülü kapılar / duvarlar ile Çağdaş ev
Havuz ve dış mekanlar için açılan bir cam garaj kapısı Havuz evi
Üzerinde güzel bir şey var arazi herhangi bir parça bir oturma odası coziness gelen hayran isteyebileceğiniz bir şey temsil edebilir. Örneğin, bir rahatlatıcı koltuk otururken özelliğinden güzel eski ağaçları hayran isteyebilirsiniz. Başkası arkanıza yaslanın ve yoğun şehir ve tüm ajitasyon izlerken dinlenmek isteyebilirsiniz. Ne olursa olsun yerin, doğrudan görüş ve açık erişim ile bir açık alan oturma odası her zaman güzeldir.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Manzaralı Oturma Odaları '' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder