1 Ocak 2013 Salı

Mutfağınız İçin 3 Basit Proje


Bunu daha verimli ve pratik hale getirmek için, evinizde artırmak istiyorum gibi hissediyorum zaman anlar vardır. Eğer artırabilir şeylerin çoğu mutfakta. Bu gerçekten çok işlevsel ve pratik olamaz bir boşluk var. Her mutfakta kullanarak birine göre değişir bu yana, her zaman mağazalarda gereken öğeleri bulamıyorum. Sonra çok pratik bir fikir olan, bunları kendiniz yapmak zorunda. Burada özellikle mutfak için tasarlanmış üç DIY projeleri vardır.
1. Çay poşetleri için kavanoz saklama.
Herkes kendi evinde çay poşetleri var. Eğer çay içmem bile yine misafirler için biraz var. Genellikle farklı tatlar var ve bunlar ayrı ayrı saklanır gerekir. Sadece kutuyu devam edersen onlar için çok fazla alan gerekir onlar gelir. Ama pratik bir saklama kabı yaparsanız yerden tasarruf etmek ve aynı zamanda güzel bir DIY öğe olabilir. Bu proje için bir yuvarlak teneke gibi çerezler için olanlar gibi konteyner, bazı mavi akrilik boya, vernik, sprey yapıştırıcı, bazı duvar kağıdı, karton, cetvel, makas, kalem ve fırça. Gerekir
Kavanoz yıkayın ve boya birkaç kat uygulayın. Iç ölçün ve karton üç şeritler kesin. Duvar kağıdı yapıştırıcısı kullanarak onları sarın ve küçük bölümleri oluşturarak, kavanoz içine ekleyebilirsiniz. Sen küçük kesiler ilk yapmak zorunda olacak. Artık çay sizin farklı tatlar için birkaç bölmesi var.
2. Sıcak nesneler için destek tamamlayın.
Yüzeye zarar verecektir çünkü sadece bir sıcak tava alıp masanın üzerine koyun olamaz. Bunun için bir desteğe ihtiyaç duyarlar. Sen bir tane yapabilirsiniz şarap mantarlar . Sadece 30-40 şarap mantarlar, silikon, keskin bir bıçak, kalem, cetvel ve uzun bir kemer tokası flanş gerekir. İlk kısa mantar bulmak ve bu boyutları onları geri kalanı kesti. Kenarlarına silikon uygulayın ve bir daire oluşturacak kadar onlarla birlikte takın. Sonunda, bir kemer-flanş ile sarın ve aşırı kesti.
3. Chalkboard mutfak ekran.
Bir kara tahta ekran mutfakta çok yararlıdır. Bu tür satın almanız gerekir öğeler ve benzeri şeyler gibi, üzerinde her türlü şeyi yazabilirsiniz. Birini yapmak için bir resim veya ayna bir kare, kontrplak bir parça, iki küçük çelik raflar, bir döngü / kanca, vida, çivi, bir fırça, bir tornavida ve mezura gerekir. Çerçeve ölçün ve bu boyutlara kontrplak kesti. Boya birkaç kat ile ortun ve çivi kullanarak çerçevenin geri ekleyin.Döngüler veya kanca ile duvara asın ve vidalar kullanılarak duvara alt raflara takın. Şimdi küçük bir bölümü üzerinde beyaz tahta ve istediğiniz her şeyi göstermek için iki raf var

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Mutfağınız İçin 3 Basit Proje'' Bu yazı; 1 Ocak 2013 Salı tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder