26 Ocak 2013 Cumartesi

şık ve Görkemli Siyah kristal Avizeler Ev Dekorasyonu İçin


Avize genellikle bir oda, dekor tamamlar detay zenginliği ve zarafet katıyor unsurdur. Ama avize her türlü evin herhangi bir oda için uygun değildir. Sağ avize seçerken üzerinde karar tabanına çok sayıda kriter vardır. Renk bunlardan biri olabilir. Siyah kristal avizeler, örneğin, çok ilginç bir çekicilik sahiptir. Onlar tek bir avize olmasını beklediğiniz kadar parlak ve şeffaf değildir ve henüz çok zerafet ve güzel. En kavramının daha iyi anlaşılması için siyah kristal avizenin birkaç iç bir göz atalım.
Bu eklektik oturma odası renkleri çok ilginç bir palet sunmaktadır. Duvarlar nadir eğilim ve zengin ile birlikte oldum ki siyah boyalı, siyah ve kırmızı bir arada sunan desenli perdeler. Ahşap zemin kısmen bej halı ile kaplı ve renk eşleme sahip mobilyalar ile tamamlanmaktadır. Doku ve desen çeşitli ve çok zengindir. Siyah kristal avize detayları bu karışımı yakalar ve çok şık bir şekilde yansıtır.
Doğal olarak, ilk niyet benzer renkleri içeren bir dekor içine siyah bir avize entegre etmektir. İlginç bir seçim olabilir. Çağdaş bir boşluk durumunda, bir siyah ve beyaz iç genellikle cesur, zıt ayrıntı bulunmaktadır. Bu yemek odası olması durumunda, bu ayrıntı güzel canlı bitkiler ile donatılan bu minimal ahşap tablosu tarafından temsil edilmektedir.
Avizeler mutfaklarda çok yaygın değildir. Bununla birlikte, bu gibi bir açık mutfak durumunda, bir avize o ada mutfak yukarıda asılı, özellikle, bir çok güzel ayrıntılı olabilir. Bu görkemli siyah kristal avize biraz zarafet ve mutfağa çekicilik katıyor ve güzel oturma odası doğru geçişi oluşturur.
Şık siyah kristal avize aynı zamanda modern bir yatak odası için mükemmel bir aksan parçası olabilir.Birkaç renk, temiz çizgiler ve gereksiz ayrıntılardan eksikliği ile tanımlanan ile basit bir dekor güzel bir avize ile tamamlanan olacaktır. Bu ihtiyacı odak noktası ve onu öne gerekiyor aksesuar olacaktır.
Büyük bir avize için başka büyük bir yer merdiven yukarıda alandır. Bir güzel asılı avize mükemmel bir ek olurdu Genellikle bu alanın kullanılmayan kalır. Siyah kristal avize boşluk ezici olmadan yumuşak, narin ışık sağlayacaktır. Bu geleneksel bir rezidansta özellikle güzel olmazdı.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''şık ve Görkemli Siyah kristal Avizeler Ev Dekorasyonu İçin'' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder