26 Ocak 2013 Cumartesi

Tavan Üzerindeki Avizenin Önemi Avize Çeşitleri


Bir çift ayakkabı tamamen bir kıyafet görünümünü değiştirebilirsiniz. Hepimiz duydum? Etkili güç daha iyi ya da kötü, ayakkabı ellerinde için bir orantısız büyük miktarda. Spor ayakkabı ile bir smokin bir adam, ya da topuklu kot bir kadın düşünün. Ayakkabı genel vibe tanımlar.
Bu aynı zamanda ev dekorasyonu aydınlatma ... özellikle, avizeler için söylenebilir. Birinci (veya tek) kayan bir amaç olarak, sık sık, bir alan merkezinde, avize yardımcı olmak, ancak dikkat çekmek değildir. Eğer boşluk sonuçta için gidiyoruz bakmak çekmek istiyorsanız Bu nedenle, doğru avize seçimi büyük önem taşımaktadır. Burada tavanda bu "ayakkabı" bazı örnekler şunlardır:

Bu güzel monokrom (beyaz) oturma odası, bu tür şekil ve malzeme gibi ayrıntılar üzerinde görsel vurgu artmaktadır. Çevresi (hatta şömine boştur) rahat ve basit. Düz hasır ve keten mobilyalar ile bu fantezi kristal damla avizeler tüm alanı (sadece yemek masasında) zarafet ve amaç getirmek. Avize mükemmel görsel göz seviyesinde boşluğu dolduruyor.

Eğer eğri bacaklar ve Fransız çiftlik yetenek uyku size vereceğini nötral yemek alanı gibi hissediyorum diye, bu turkuaz ahşap boncuk avize tomurcuk halinde bu fikri snuff vardır. Sadece bu tek parça özenle seçilmiş mobilyalar geri kalanı gibi uzaya kadar kişiliği (ve ben "sass" söylemek cesaret) ekler. Hangi arada, güzel. Turkuaz "Biz de, bizim güzel nötr ev zevk, ama biz vahşi bir tarafı var!" Tamamen beklenmedik ve sakinleri, diyor sanki bu nedenle, keyifli bir pop verin

Bu ışıltılı avize dikdörtgen yemek masası ve açısal dekora-uyum içinde olduğunu, henüz sihirli bir konferans tablo gibi hissetmekten alanı kazandırır. (Şık masa ve kare modern sandalyeler şık vardır, ama bu bir yaşam alanıdır, çünkü bu unsurlar yumuşar önemlidir. Kurtarmaya Avize!) Alan zarif krem ​​ve siyahlar ile eşleştirilmiş, bu pırıl pırıl kristal avize olur oda ". anlamda" yapmak Ama çoğunlukla, sadece uber sofistike.

Maruz kiriş tavan ile kendi tutmak için yeterince doyurucu, bu katmanlı suni mum taşıyan avize de bu yemek alanında pilili sandalyeler ve ince uzun şamdanlar kadınlık maç için yeterince hassastır. Avize en eğrileri de lineer parke ve tavan kirişleri ile güzel yan yana bulunmaktadır. Bir cosier boyutu büyük ölçekli oda aşağı getirmek için yeterli görsel ilgi ekler, ve neredeyse soluk duvara sanat eseri gibi görünüyor. Oldukça güzel bir seçim.

"Yemek gel, gel, ve kalmak ve bir süre sohbet." Avizeler konuşabilseydi, bu kimse böyle bir tefsir kalmayabilir düşünüyorum. Narin ne büyük ne, bu tıknaz çiftlik tablo ve alan sıcaklığı ile örtüşmektedir ama bir şey yenmek değil. Aslında, dairesel parça neredeyse bir vagon tekerleği veya bu mum düzenleme ile tarihsel bir aydınlatma andırıyor. Sıcaklık ve madde ve aşinalık ve konfor yayan bu avize ötesinde büyük oda uzakta sıkışmış bir alan için idealdir.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Tavan Üzerindeki Avizenin Önemi Avize Çeşitleri'' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder