26 Ocak 2013 Cumartesi

Tertemiz Bir Yemek odası İçin 5 Tane Tasarım Fikri


Güzel görünmesi için bir oda düzenleme bu göründüğü kadar kolay değildir. Sen mağazadan satın alabilirsiniz güzel şeyler çok olabilir ama onlar hep birlikte iyi alamadım ve onlar her zaman oda ya da evin genel görünümünü uymaz. Yani bir iç tasarımcı en önemli işi hep birlikte harika görünüyorsun böylece, oda ve genel bir fikir sığabilecek iyi şeyler getirmektir. Aaron Hom profesyonel ve diyebilirim ki iyi biridir ve o iç tasarımcı bu zorlu dünyada tanınmış bir üne sahip başarmıştır.
Bu yemek odası tasarımı 1.The en önemli özelliği tertemiz bir görünüm elde etmek için sadece beyaz şeyler almak için. Sonra tüm beyazlığı açık kahverengi zemin ve beyaz tavana koyu kirişlere yeterli kontrast alır. . Eğer klasik bir tasarıma ve çok güzel bir yemek odası olsun Bu şekilde İşte Aaron Hom proje için en iyi görsel efekt elde etmek için kullanılan bazı öğeler şunlardır: Nelson Kabarcık lamba, tüm yuvarlak ve büyük, tavandan asılı emin Bunu kaçırmayın, o mermer masa bulunuyor ve lale sandalyeler, beyaz duvarlar ve dolap ve bir odaya kişilik getirmek ilave ayrıntılar. Bu temizlik ve saflık çığlıklar ve aynı zamanda sınıf ve zerafet gösterir çünkü hoşuma gidiyor.
2. Bu sefer Marcelo Brito Tasarım beyaz çeşitleri, farklı bir görünüme sahip her zaman olabilir ki bize gösteriyor. Vintage mobilya nostaljik ahşap çerçeveli duvar resimleri ve sekiz sandalyelerle çevrili tablo aile üyeleri neşeli bir akşam yemeği için gelmesini beklemek gibi görünüyor ile tamamlanır. Tüm oda beyaz ve tertemiz ve bu göz kamaştırıcı beyazlıkta sadece tavandan asılı lamba ile bozulur.
3. Bu tarafından sunulan yüksek bir binanın tepesinden şehrin muhteşem manzarasına sahip, modern ve kozmopolit beyaz yemek odası Elad Gönen & Zeev Kayın . Yuvarlak küçük bir yemek masası birlikte tüm insanları getiriyor ve bir sıcak ve rahat bir atmosfer yarattık. Sandalyeler büyük ve şık beyaz deri kaplı, rahat. Her odada zarif ve stil, pahalı aksesuarları ve iyi tat diyor. Büyük siyah tavan lambası sadece sahneyi tamamlar.
4. Bu yemek odası kış günlerini hatırlatıyor, ama iyi bir şekilde. Neredeyse o inanılmaz güzel sandalyeler üzerinde konfor ve insan organlarının hâlâ devam sıcaklığını hissedebiliyorum. Her parça mobilya dikkatle seçilmiş ve tarafından kusursuz tadı ile düzenlenmiştir Jessica Lagrange . Altı Knoll Saarinen sandalyeler Ferruccio Laviana tarafından güzel bir UFO masa etrafında oturup. Resmi tüm tasarım çekici bir dokunuş verir inanılmaz Bocci kolye avize ile tamamlanır.
5. Son fakat en az değil, tarafından zarif ve çağdaş yemek odası Jonathan Calvert . Bu sefer siyah diğer oda tasarımı daha beyaz biraz daha işgal, ama bu sadece bir modern beyaz yemek odası güzellik ve sınıf artırır, çünkü bu düzenleme biraz farklıdır. Yuvarlak beyaz masa dikkatini ortalar ve birlikte şık sandalyeler getiriyor, hepsini güzelce siyah detayları ile anlattı. Beyaz desenli siyah duvarlar şaşırtıcı olanları vardır, ama en iyi ve yeşil avize için seni çok bıkmak için değil sadece ne gerekli olduğunu siyah ve beyaz.
Yani, sonuç olarak, sadece beyaz ve sonuç harika ve şaşırtıcı olacak her zaman kullanan bir yemek odası tasarımı için farklı yollar bir sürü bulabilirsiniz.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Tertemiz Bir Yemek odası İçin 5 Tane Tasarım Fikri'' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder