1 Ocak 2013 Salı

Yatak Odaı Dekorasyonu Fikri Az bütçe İle


Eğer yatak odası için yeni bir görünüm vermek ister misiniz? Zaman hem de para kısa çalıştırıyor musunuz? Bu durumda ise yatak odası için çok kolay ve bütçe dekorasyon fikirleri var gibi Eh, o zaman endişelenmenize gerek yok. Tüm gerektiriyorsa biraz özveri ve zaman ile birlikte bazı yaratıcılıktır. Buna ek olarak, aynı zamanda cebinizde bir delik yakmak olmayacaktır.
İşte yatak odası dekore etmek bütçelenen fikirlerin bir listesi -
Mobilya yeniden düzenleme - İster inanın ister inanmayın, ama taze, yeni bir görünüm vermek ve mutlaka çeki düzen vermek için en kolay yolu mobilya yeniden düzenlemek için. Bu bir kuruş maliyeti olmayacaktır, ve yeni bir fikir anında kazandırdığı edilecektir. Yatağın konumunu değiştirmeye çalışın. O duvara yerleştirilmiş ise, köşesine yerleştirin. Bu şekilde oda çağdaş yapacaktır.
Boya duvarlar - bir odanın duvarları odanın görünümünü, büyük ölçüde katkıda bulunmak için bilinmektedir. Bu nedenle, oda süslemeleri için en kolay yolu duvarları üzerinde çalışmaktır. Farklı bir kontrast renkli duvarlar Giyinme odasında hayat nefes olacaktır. Tamamen temel rengini değiştirmek istemiyorsanız Ayrıca, eğer bir üs olarak kullanmak ve üzerinde çalışabilir. Duvar kağıdı sınırları, stencil bazı çekici tasarımlar sopa, bazı dokular oluşturmak veya bazı ilginç motifler boya.
Kumaşlar Kullanım - Farklı türde bir kumaş farklı bir görünüm elde etmek için de kullanılabilir. Oda dört afiş yatak varsa, dramatik bir etki yaratmak için direkler üzerinde güzel Şeffaf kumaştan asmak.Kumaş ayrıca perde üzerine tarak çubukları yapmak için kullanılabilir. Çivi ile tutturulur yatağın kenarlarına Scallops da enfes görünüyor.
Yastıklar - headboard karşı tasarımcı yastık bir dizi odası profesyonel bir görünüm vermek ve yatakta inviting.Keep birkaç yastık kılıfı yapmak ve iki haftada onları değiştirmek zorundadır. Buna ek olarak, yastık kılıfı çeken eski işlemeli üst veya gömlek, sağlam kot pantolon, ya da sadece kravat ve ölmek kullanarak, el boyama eski yastık durumlarda yapılabilir.
Alan Halı - zemin yeni bir görünüm vermek katta yer alan kilim. Çoğu ev sahipleri farklı bir renk alan kilim satın tercih. Ancak, duvara tam olarak aynı renk alan halı odasında bir kraliyet ve şık bir dokunuş getirir. 

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Yatak Odaı Dekorasyonu Fikri Az bütçe İle'' Bu yazı; 1 Ocak 2013 Salı tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder