1 Ocak 2013 Salı

Yatak odaları İçin Sanatsal bir Ekran


Yatak odası için duvar süsleri bulmak gerçek bir meydan okuma olduğu ortaya açabilirsiniz. Bu özel oda atmosferi uygun bir şey bulmak kolay değil. Sizin yatak odası, sakin hassas ve rahatlatıcı ise, o zaman daha da zor. Bu gibi anlarda insanlar bazen kendi eline almaya karar verir. İşte o içeri neden olabilir ne bir örnek var:
Yatak odası sanat Bu parça güzel, özgün ve dekor ile eşleşir. Ayrıca benzer bir öğeyi çoğaltmak isteyen herkes tarafından yeniden olabilir bir şey. Bu model aşağıdaki malzemeler kullanılarak oluşturuldu: 4 'x 2 cm x 5,0 mm ahşap panel, rozeti işaretçilerine (18 civarında), 6 telli brad çivi, tığ iplik, altın sprey boya, parlak beyaz boya, boya fırçası, bir kalem, bir cetvel, bir çekiç, bir seviye ve bir şablon.
Ve burada da benzer bir yapmak istiyorsanız yapmanız gereken budur. İlk parlak beyaz boya ile kurulu boyayın. Kurutun ve daha sonra ölçmek ve bir sınır işaretlemek edelim. Aralarında 1'' boşluk bırakarak işareti çivi kullanın. Panelinin merkezi bulun ve orada şablonu yerleştirin. Etrafında bir çizgi çiziniz ve her köşe ve paneli ve kalem işareti merkezi üst ve alt içine 6 çivi çakarım. Daha sonra işaretlenen şablon için küçük çivi kullanın. Sonra eğlenceli kısım başlıyor. Knot ilk üst köşesindeki dişli ve tırnak tırnak rastgele dize başlar. Eğer yatak odası için sanat özgün ve eşsiz bir parça alacak

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Yatak odaları İçin Sanatsal bir Ekran'' Bu yazı; 1 Ocak 2013 Salı tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder