26 Ocak 2013 Cumartesi

Yemek Masanız İçin Aydınlatma Fikirleri


Eğer büyük bir yemek masası, bir genişletilebilir bir ya da sadece bir tablo olarak mutfak ada kullanmak ister var olsun, büyüklüğü önemli değildir. Ama ne olursa olsun stil, boyut ya da yemek masası şekli, göz ardı edilemez bir unsur var. Bu eleman aydınlatma. Tamamen atmosfer ve bu her şeyi değiştirir dönüştürebilirsiniz ayrıntı.
Uzun bir yemek tablo söz konusu olduğunda, bu bir seçenek tasarımlar ile aynı iki kolye ışık kullanmayı olurdu. Bu şekilde dekor uyum ve simetri korumak ve aynı zamanda çeşitli sorunları çözmek için olsun.Bu yemek odası, örneğin, çağdaş bir tasarıma sahiptir ve kolye ışıklar da dekora stil ekleyin.
Bu çağdaş bir yemek odası bir başka örneğidir. Çok sunulan önceki sürece olmasa bile, nispeten büyük bir tablo vardır. Bu alanı durumunda, tek bir aydınlatma yemek masası üzerinde kullanılmıştır. Bununla birlikte, bir dekor içine çok güzel bir şekilde entegre olan bir ince uzun şekli ile bir şık avize.
Daha rahat bir dekor için yemek masası karakter ve banklar hem ile eşleştirilmiş olabilir. Bu durumda, köşe oturan çok çekici bir ayrıntısıdır. Ahşap masa daha dekor sıcaklık ve doku ekler ve üç sevimli kolye ışıkları onların basitlik ve açıklık ile güzel dekor tamamlayacak.
Yüksek arkalıkları ve basit ama şık şekiller ile koltuklar heybetli olan bu gibi modern bir yemek alanı, aynı hat üzerinde devam edeceğini aydınlatma gerektirir. Onlar basit bir şekle sahip ve henüz zarif ve kendi boyutu ile heybetli, çünkü bu eşleştirme avize mükemmel.
Bu geleneksel açık kat planı küçük bir yuvarlak yemek masası ile basit ve büyüleyici bir mutfak içerir.Basit, sade çizgiler ve sıcaklık ve itidal çok güzel bir denge ile rahat bir dekor var. Aydınlatma armatürleri ve böylece bir simetrik ve uyumlu dekor katkıda, çok güzel diffüz ve sıcak ışık ve mutfak ada ve yemek tablo, hisse benzer özelliklere yukarıda avize yukarıdaki kolye ışık üretirler.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Yemek Masanız İçin Aydınlatma Fikirleri'' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder