26 Ocak 2013 Cumartesi

Yüksek Tavanlı Salon Tasarımları


Bir odada yüksek tavanlar bütün alanı daha büyük görünüyor olun. Bunlar, oturma odası ve söz konusu en yaygın konum. Yüksek tavanlı ferah bir oturma odası daha büyük görünüyor olacak ve ne olursa olsun iç tasarım ve dekor tür dramatik bir görünüme kavuşacak. Ama tavan şekline atmosfere bağlı olarak da değişebilir.
Yüksek eğimli tavan oturma odası ile davet ve avize asılı
A perdeli yüksek tavan kemerli ya da düz tavan gibi dramatik değildir. Ama eşsiz bir özelliğe sahiptir.Bu odada, rahat hissediyorum daha samimi ve davetkar bir atmosfer ve keyifli hale getirir. Bu gibi durumlarda bir ahşap panelli tavan veya ahşap kirişler ile bir dekor sıcaklık ve coziness artıracaktır. Ama tavan şekli ve türü ne olursa olsun, böyle bir oturma odası dekore etmek de zor değil.
Yüksek ahşap tavanlı, spot ve hassas bir kolye lamba ile plan oturma odası açın
Yüksek pencereler, ahşap kirişlere ve büyük bir ayna ile çift yükseklik oturma odası
Dramatik bir perdeli yüksek tavan ve büyük pencereler ile modern bir oturma odası
Yüksek açılı tavan ve maruz tuğla duvar ile geniş, açık plan oturma odası
Dramatik, yüksek tavanlar ve harika manzaraya sahip geleneksel aile odası
Tropikal bir dekora sahip ve çift yükseklik tavanlı geniş oturma odası
Ahşap panelli duvarlar ve yüksek eğimli tavan ile Sıcak ve rahat bir aile odası
Yüksek tavanlı ve kemerli pencereleri olan zarif beyaz oturma odası
Ahşap kirişler ile Davetkar oturma odası ve yüksek bir tuğla şömine
Yüksek tavanlı yaşama durumunda pencereler genellikle tüm yol gitmek ve bu her zamankinden daha iç çok parlak yapar. Dekora gelince, tavan güzellik vurgulayan güzel bir şekilde düşük asılı avizeler veya kolye ışıkları kullanmaktır. Duvarlar dekorasyon bir ilginç yolu, yüksek bölümleri üzerinde sanat asmak için ya da bir projektör kullanmaktır. Çok önemli bir ayrıntı tutarlı bir iç dekor oluşturmak ve n perspektif düşünmektir. Biz yüksek tavanlı odalarda yaşayan birkaç güzel örneklerini seçtik ve biz resimleri gerçek güzelliği yakalamak umuyoruz.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Yüksek Tavanlı Salon Tasarımları'' Bu yazı; 26 Ocak 2013 Cumartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder