8 Nisan 2013 Pazartesi

2013 Bahar Ayının En güzel 5 Renk Paleti


Bahar harika bu kadar çok bit doğurur. Çiçek açan çiçekler, sakin yağmur fırtına ve çevresinde en güzel renkleri bazı. Pembeler arasında, sarı ve parlak blues çıkar, ilkbahar moda için harika bir zamandır. Ve bu ev moda içerir! Bugün, biz büyük bir bahar makyaj için değil bir renk seçimi, hatta bir ikili ama tam bir renk paleti bazı fikirler ve ilham veriyoruz!

1. Şeftali, Mercan, Su ve Fildişi.

Bu yeni sezon için bir canlı, henüz taze bir görünüm. Genç kızlık hali içinde abartılı Biraz feminen değil, renklerin bu dörtlü bahar için herhangi bir oda neşelenmek olacaktır. Mix şeftali, mercan, su ve canlı, ustaca tasarlanmış bir alan oluşturmak için istediğiniz herhangi bir şekilde fildişi. Belki odanızda veya sundurma Bu renk paleti için çağrıda bulunuyor.

2. Gümüş, Sıcak Pembe ve Beyaz.

Tipik bahar görünüm, renk bu üçlü modern bir makyaj için mükemmel değil. Gümüş bazı çağdaş vibes getirir ve beyaz oda temel ve tazelik olurken sıcak pembe, hayat ve canlılık katıyor. Bu ev ofis veya yemek odası için eğlenceli bir seçim de, yine bir yatak odası için harika ama.

3. Soft Sarı, Toz, mavi Mango ve Lime.

Doğru yapıldığında, renklerin bu demet şaşırtıcı sakin ve eğlenceli alanı yapabilirsiniz. Vakıf veya mobilya parçaları gibi, daha büyük şekilde daha yumuşak tonları kullanmak ve aksan olarak parlak mango ve limon, kolayca, şık odada flört oluşturabilirsiniz. Sarı aydınlatmak için yardımcı olurken toz mavi gevşeme katacak.

4. Kırmızı, Pembe ve Krem Allık.

Daha sıradışı çiftleri biri, bu renk üçlüsü her eve bir taze, sinirli vibe getiriyor. Yatak odası, oturma odası, hatta mutfak - kırmızılar, allık pembe ve krem ​​herhangi bir odaya redesign böyle bir çağdaş, ince bir yoldur. Senin beyaz vakıf bırakın ve sonra parlak, henüz cesur ve şık bir lezzet için bu iki zıt tonları ekleyin.

5. Lavanta, Açık Pembe ve Altın.

Bu başka bir taze, henüz yumuşak, renk paleti. Romantizm, lavanta, açık pembe ve altın biraz için mükemmel bir kolay, vintage esintili bahar stili yaratacağız. Sen yatak odasında bu renklerle bir prenses gibi biraz hissedeceksiniz ama onlar da biraz çok güzel misafir banyosu yapmak için çok iyiyiz. Ve eğlenceli Accessorize eğlenceli parçaları seçmek dışarı bir sürü var.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''2013 Bahar Ayının En güzel 5 Renk Paleti'' Bu yazı; 8 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde , , , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder