8 Nisan 2013 Pazartesi

Bahçeniz İçin Mükemmel Salıncaklar-


Eğer bir evde yaşıyoruz ve büyük bir güzel ağacı olan bir bahçe var, özellikle o zaman sadece dışarıda oturmak ve dinlenmek için ne kadar büyük bilmeniz gerekir. Bu, bir ev sahibi en büyük avantajlarından biridir. Sen bahçede dinlenebilir ve hatta çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceli bir salıncak inşa edebilirsiniz. Bir salıncak Bina zor değildir. İşte yardımcı olabilecek birkaç fikir.

Ağaç salıncak.

Bir ağaç salıncak oluşturmak istiyorsanız o zaman koltuk için tahta parçası, üst ahşap başka bir parça ve bazı ip, ahşap tutkalı, kelepçeler, bir matkap, ahşap vidalar, zımpara kağıdı ve boya gerekir. Iki bölüme tahta parçası kesin ve daha sonra başka iki kesti. Yan ve birlikte tutkal onlar tarafından iki uzun parça yan koyun. Uçlara Bundan sonra, yapıştırıcı kısa iki adettir. Sonra önceden matkap dört bir köşesinden her delik ve dış köşelerinde iki delik. Ahşap kum ve boya ve sonra ip ekleyin. Düğüm sağlam. {Bulunan olduğundan emin olun abeautifulmess }.

Salıncak kaykay.

İsterseniz daha zeki olabilir ve zaten evde var öğeleri kullanabilirsiniz. Örneğin, eski bir kaykay açık salıncak için güzel bir koltuk olur. Sadece bazı ip almak ve bir ağaç veya destek başka tür için salıncak eklemek zorunda. Bu karakteri ile bir salıncak. {Bulunan olacaktır makezine }.

Arka Bahçe salıncak.

Eğer daha ayrıntılı bir proje işleyebilir düşünüyorsanız, o zaman belki bir bağımsız çardak salıncak yapmak istiyorum. Önce delik kazmak zorunda. Her yazı için bir delik yapmak ve yeterince derin olduğundan emin olmak için bir burgu kullanın. Daha sonra beton mesajları ayarlayın. Bir kere kuru, her yazı ölçmek ve boyutuna kesti. Daha sonra çapraz kirişler ayarlayın ve Döşeme ekleyin. Salıncak destekler ve donanım ekleme ve koltuk için kereste kesti. Koltuk monte edin ve keyfini çıkarın.

Palet salıncak.

Bildiğiniz gibi, paletler çok yönlü ve projelerin her türlü için kullanılabilir. Hatta bir salıncak yapmak için birini kullanabilirsiniz. Önce palet kapalı iki uç panoları almak ve yarım palet kesti. Içecek sahipleri için palet sonuna bazı panoları ekleyin. Palet Leke ve güçlü halat kullanarak sundurma için bir ağaç o için salıncak takın. Daha fazla konfor. {Bulunan için koltuğuna bir yastık koyabilirsinizsherylsalisburyphotography }.

Lastik salıncak.

Lastik hali çok eğlenceli ve aynı zamanda inşa etmek kolaydır. Önce bir lastik bulmak gerekir. Sonra temiz ve yağmur drenaj için alt delik. Sonra bir ağaç üzerinde sağlam bir dal bulmak. Şube ile bir delik ve deliğin altından göz cıvata besleyin. Daha sonra cıvata için zincir takın. Lastiğin ortasında bir delik açın ve üst yoluyla daha küçük bir göz cıvata takın. Zincir takın ve bitirdiniz. 

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Bahçeniz İçin Mükemmel Salıncaklar-'' Bu yazı; 8 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder