8 Nisan 2013 Pazartesi

Çok Zarif Bir yer OTEL Brasiliani - Çağdaş ve Antik Özellikler bir arada


Otel Brasiliani adı tercüme edilebilir veya, Brezilya Otel, Matera, İtalya yer almaktadır. Bu çok şık tasarımı, içte ve dışta vardır. Inşaat ve proje 2010 yılında tamamlanmıştır. Bu, modern bir otel yapacak.Ancak, bir stil her zaman zaman tanımlı değil. Bu durumda, otel, çağdaş ve antik hem de özellikleri çok güzel bir kombinasyon sunuyor.
Otel aslında bir kurtarma projesi olduğu için biz burada tarzı bu sıradışı ve zıt kombinasyonunu bulmak nedeni de budur. Tarihi bir binada değiştirdi ve bugün ne olmak için yeniden tasarlandı. Tabii ki, eski tasarım izleri de vardır. Bu otelin stilleri bu kombinasyon özellikleri nedeni budur. Onların birleştirilir görebilirsiniz ve nasıl elemanları birbirlerine dengelemek. Otel genelinde ve her odada görülebilir stilleri güçlü kontrasta rağmen, genel dekor uyumlu olduğunu.
Şehrin merkezinde yer alan, otel de çevrenin manzarasını sunan, ek olarak, bu Gravina ve Kaya Kiliseler Arkeoloji Parkı yakın oturur. Bu hem UNESCO korumalı sitelerdir. Bir bakıma, otel, çevresindeki yansıtır. Eğer etrafınıza bakarsanız, çağdaş ve antik konut ve otel gördüğünüz yapılar arasında ancak farklı bir biçimde aynı denge görürsünüz.
Brezilya Otel iç çok şık ve zarif. Renk paleti gibi, beyaz, siyah ve kahverengi ekler ile kırmızı gibi basit tonlarına kısıtlama olduğunu. Renk kontrastları boyunca çok güçlü ama kombinasyonları da güzel dengelenmiştir. Duvarlar otel genelinde beyaz ve zemin hemen hemen her zaman koyu. Mobilya gelince, genellikle dekor içine renk tanıtan bir yoludur.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Çok Zarif Bir yer OTEL Brasiliani - Çağdaş ve Antik Özellikler bir arada'' Bu yazı; 8 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder