8 Nisan 2013 Pazartesi

Evinizdeki Teneke Kutuları Aksesuar yapmak


Altoids nefes darphane bir marka olduğunu ve 18. yüzyıldan bu yana var ettik. Menşe ülkenin zamanla, darphane de ihraç edilmektedir ülkelerde daha orada daha az yaygın olarak kullanılabilir hale geldi, İngiltere ama. Altoids teneke kutular ayırt edici şekli için tanınmış bir sembolü haline gelmiştir. Bu kutular çok yönlü ve çok farklı şekillerde yeniden oluşturulabilir olabilir. İşte birkaç örnek.

Mesaj panosu.

Evinizde veya garaj bu kutular birkaç varsa, o zaman bir mesaj panosu yapmak için onları kullanabilirsiniz. Sen Altoids teneke, sprey boya, epoksi, pense, bir matkap, güçlü mıknatıslar ve kulplu bir mıknatıs gerekir. İlk teneke temiz ve pense kullanarak içindeki metal kapakları itin. Bir teneke ve üst üste sol üst köşeden sağ üst köşesinde küçük bir delik açın. Daha sonra kutular boya sprey. De ele almak ve bir anahtarlık olacak kalay için kullanabilirsiniz ile mıknatıs boyayın. Daha sonra istediğiniz kadar hepsini düzenlemek ve duvara. {Bulunan ekleyebilirsiniz designsponge }.

Fotoğraf albümü.

Bu proje için sadece bir teneke gerekir. İlk sprey teneke boya ve sonra da can içine sığacak gereken birkaç fotoğrafları seçin. Kurdele ile bağlanarak fotoğrafları ve teneke içine koyun. Ayrıca, şerit veya herhangi başka istiyorum. {Bulunan ile dış ve iç dekore edebilirsiniz mamaurchin }.

Altoids Tin Garden.

Küçük bir teneke de güzel bir çiftlik olurdu olabilir. Sen sprey tercih görünümünü bağlı olarak, boya ya da olamaz. Daha sonra yapmanız gereken tek şey bazı organik toprak ve belki de bazı taşları ekleyin.Bitki koymak ve keyfini çıkarın. Eğer teneke yeterince büyük düşünüyorsanız bir sulu ya da bir çiçek, belki de küçük bir bonsai ağacı bitki olabilir. {Bulunan gomistyle }.

Kalay seyahat mum.

Başka büyük bir fikir bir seyahat mum yapmak olacaktır. Bir Altoids teneke, mum fitilleri, mum, mod çorbası, dekoratif kağıt, bir kalem, makas, bir boya fırçası ve mum boyama veya kokular gerekir. Kalay temizleyin ve kağıt üzerinde üst ve alt iz. Teneke kutu şekilleri ve te dış üzerine tutkal kağıt kesip. Daha sonra da bütün papered bölümü üzerinde mod çorbası ince bir tabaka uygulayın ve kurumaya bırakın.Tutkal tabanı üzerine fitiller, mum ısı ve teneke içine dökün. {Bulunan designsponge }.

Krem kalay.

Ayrıca manikür krem için bir kap olarak Altoids kalay kullanabilirsiniz ve ne zaman seyahat için çok iyi olurdu. Bu balmumu 1,5 ons, kayısı çekirdeği yağı ve bal bir yemek kaşığı 3 gram gerekir. , Mikrodalga balmumu ve yağ karıştırın bal ilave edin ve daha sonra teneke içine karışımı dökün yapabilirsiniz. 

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Evinizdeki Teneke Kutuları Aksesuar yapmak'' Bu yazı; 8 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde , , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder