8 Nisan 2013 Pazartesi

Laminat Mutfak Tezgahları


Tezgahı herhangi bir mutfak bir çarpıcı bileşenidir ... iyi ya da kötü. Bazı insanlar hayallerindeki stiline uygun özel tezgah üstünde sarımsak kıyma kadar şanslı, diğerleri 80s (ya da kötü) düz çirkin yüzeylerde yeşil yapraklı sebzelerde doğrayın olabilir. Çünkü onun ekonomik faydaları ve uzun ömürlü kapasitesi, laminat veya Formica popüler bir tezgah seçimdir, ne yazık ki, bir süre sonra, laminat yüzeyler genellikle daha az-daha-ideal bir kategoriye girer.
Tabii ki, mutfak tezgahı yerine tamamen pahalı bir çabadır. Ama DIY istediğiniz görünümü taklit laminat tezgahı üzerinde bir yüzey makyaj veya facelift olabilir! Burada tezgahı kendilerini değiştirmek zorunda kalmadan kendiniz yapabilirsiniz dört bütçe dostu laminat tezgah yükseltmeleri:

İnce Beton Kaplama.

Özel ürünler (fotoğraf bağlantılı DIY kılavuzunda ayrıntılı) kullanarak, zarif ve şık beton sayaçları içine laminat tezgah açabilirsiniz. Bu son zamanlarda büyük bir eğilim, ve modern bir görünüm, çağdaş ve geleneksel hem de mutfaklarda başarıyla çalışır. Sonuç parlak ve daha esnek tezgahı olduğunu. Uzayın en tezgahı farklı ya da hatalı malzemeleri (örneğin, bazı fayans, bazı laminat, bazı ahşap) vardır eğer Plus, bu uyum oluşturmak için harika bir yoldur. {Bulunan karapaslaydesigns }.

Sahte Doku boyayın.

Granit high-end bir görünüm oldukça basit bir boyama yöntemi ile bu tarihli laminat mutfak tezgahı üzerinde taklit edilir. Akrilik boya, bir sahte resim sünger tekniği ve Envirotex Lite adı verilen bir bitirme ürünü kullanarak, sıkıcı krem tezgahı bu dokusal, daha dayanıklı cephe dönüştü. (Oksijen kaynağı ve kullanımı tezgahı 'esneklik yardımcı olur.) Bu DIY yöntemin güzelliği gerçek granit bulmak benzer ince benekler veya çizgiler dahil olmak üzere mutfak tezgahı için istediğiniz herhangi bir colorway, seçme şansına sahip olmasıdır . {bulunan solovelycreations }.

Parlak Katı (imsi) boyayın.

Doğal taş döşeme (granit daha sağlam görünmesini eğilimindedir ama yine de tamamen katı olmayan) bir görünüm elde etmek için, tekrar boya, çeşitli açık glitter (şaka değil!), Ve açık bir üst kullanarak tezgahı boyayabilirsiniz kat. Burada gösterilen değişim renkte çok farklı değil, ama bir high-end bitiş görünümünü oldukça dramatik. Parlak son kat kendisi profesyonel ve önceki tezgahı daha karmaşık görünüyor -. Aslında, bu tezgahı bir kez standart laminat {bulunan olduğunu inanmak zor designingdawn}.

Çini ile kaplayın.

Laminat tezgahı az daha ideal bir durumda, ya da üzerlerine boyama eğer size hitap etmiyorsa, hala umut var! Onları sadece kiremit. Fayans katı tezgahı için nispeten ucuz bir alternatiftir ve mevcut çini çok çeşitli ile, istediğiniz herhangi bir görünüm oluşturabilirsiniz. Bu süreç de oldukça basittir. Eğer tezgah taraf için Bullnose seçenekleri (yuvarlak kenarlı) ile bir kiremit seçtiğinizden emin olun. Bu makyaj basit beyaz metro kiremit kullandıktan sonra bu ülkenin mutfak nasıl görünüyor taze seviyorum. 

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Laminat Mutfak Tezgahları '' Bu yazı; 8 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde , , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder